İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 28.09.2013, 08:45.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
-
Bu belaya nerden tutulduk bilmiyorum.
Kafasında nasıl planlar dönüyor bu adamın?
Şu surata bak! Kim oluyorsun da taraftarı azarlıyorsun? O koltuğu derhal terkeder umarım.
Kupa ve tazminat davaları için resmen karşı tarafa hizmet ediyor.
Ya kupayı alacaksın ya da kupa seni, haklısın Sayın Başkan!
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
Adam,standa gelip BMN'yi ''gayrimeşruluk'' la suçluyor. Sanırım bu satırları yazdığınız platformu meşru gör(e)meme sorunu sizde de mevcut.
Yumruk yemek,atmak
Kurşun yemek,atmak
bunlar işin pasta cila kısmı. Vurdi vurdi en sonunda VURULDİ diye birşey duydun mu dostum?(''gerçek Trabzonsporlularıda'' vururlar)
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Dünkü açıklamalarda ya Başkan ya da YD tüpçüsü yalan söylüyor.
Sanırım hiçbirimiz ikna olmadık.
Haftaya UEFA'dan sert yaptırım gelecek diyor.
Of ok kandırılmaktan ve zaman beklemekten ömrümüz tükendi TS sevdalısı kardeşlerim.
NE BİTMEZ ÇİLEMİZ VARMIŞ.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak erdal dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya bir arkadaşta yazmışte 2-7 ekime dikkat diye ama bakalım. .
ülke olarak men yiyelim de herkes akıllansın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.
BAŞVURUNU YAP diyor.
HAYDİ UEFA
HAYDİ FIFA
TAM ZAMANI ASLINDA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.aksam.com.tr/spor/trabzon...u/haber-248269
forumda bu haber üzerinde duruldu mu ? çok önemli bir gelişme olarak görüyorum. açık söyleyeyim beklemiyordum. sevindim. elinden gelen herşeyi ardına koymadan sert kararlı şekilde sürdürülmeli bu dava. gelecekte aynı şekilde şerefsiz tüpçü içinde. hedef içeri attırmak olmalı. o kadar gözü kara olmalılar.
tffenerasyonu
2010-2011 sezonu şampiyonluk tescilini yapmazsa
başına gelecekleri bilir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu gerçeği tüm dünyanın bildiğini unutmayalım ve rahatlayalım artık derim, nedir derseniz o:
2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR'dur.
Aynı puanla yani 82 ile 2. olan fenerbahçe denilen kulüp şike yapmıştır ve bu UEFA kurumunca tescillenmiştir.
SONUÇ: Türkiye'de Trabzonsporumuzu bu konuda maddi-manevi zarara uğratanların hepsi ahirette çok büyük bir azap içinde Yüce Allah'ın huzurunda hesap vereceklerdir. Ve o azabın şiddeti kupanın bize verilmediği geçen her saniyede artmaktadır.
BEN BUNU BİLİRİM, BUNU SÖYLERİM.
28.08.2013 CAS kararıyla şampiyonluğumuz tescillenmiştir, tadını çıkaralım.
KUPA ER GEÇ GELECEK. BUNA DA 3 TEMMUZ 2011'DEN BERİ HEP İNANDIM.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isi bu noktaya kadar getiren Mehmet Ali Aydınlar bnesidir.3 temmuzdan sonra Tff'ye adam gibi bir başkan seçilse fb çoktan küme düşürülmüş ve kupa bizi verilmiş olacaktı.
Aziz'den daha fazla senden nefret ediyorum MAA...
Utanmaz MAA, geçen hafta güya kahramanlık yapmış gibi 3 Temmuz'dan beri şikebahçeyi nasıl koruyup kolladığının hikayesini anlattı nefretlik adam...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.fanatik.com.tr/yonetime-d..._35_336172.htm
Daha önce eklenmiş olabilir, kusura bakmayın öyleyse.
yada başları kim kiŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum