Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maa bıraktığı yerden... aynı terane.
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• biri de net olara sorsun fener şike yaptı mı diye?

nerde o toplantıda bizim yalak yerel basınımız?????
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ne sordu ertem?
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ulan ertem şener kedi olalı bir fare tuttun helal olsun...
          Ertem ne sordu, MAA ne cevap verdi?

Yorum

• Çok fena yardırdı MAA. Bu konuşmadan sonra Aziz'e olan destek daha da azalacaktır. Bizi göndermek istememesine diyecek sözüm yok, zaten belli olan birşeydi. O kupa gelecek, şikeciler küme düşecek.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne sordu ertem?
              Şikeden adı geçen takımları neden küme düşürmediniz.

Yorum

• hasta eder adamı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Allah cezanı versin karaktersiz şerefsiz.

Yorum

• nereye bize geliyor, adam bizide suçlu demiş uefaya...

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fb nin şike yaptığı kesin olduğundan dolayı kupa bize gelecekti...
                    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• a haber müdürü trabzonspor taraftarından tepki alıyorsunuz dedi. maa da trabzonsporunda adı soruşturmada geçiyor, ben olsam göndermezdim bu kararımın arkasındayım dedi

Yorum

• trabzonspor adamın ç..de değilmiş meğer.. hala trabzonsporda işin içindeydi diyor.. ulan o 500 sayfalık ilk etik kurulu raporu g.t..ne girsin!!!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• MAA'nın söyledikleri tamamen Başkan olma hayallerinin getirdiği sözler fazla sallamayın olanı olmamış , olmamışı oldu gibi bile söylüyor olabilir şu anda.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Abi kufur edicem zor tutuyorum
                            IHO suna gereken cevabi versin ve davayi acsin artik ne bekliyor aq yaa

Yorum

• İlk olarak Cuno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ertem ne sordu, MAA ne cevap verdi?
                              neden feneri düşürmediniz dedi, o da ben görevden ayrıldım yeni yönetime bıraktım dei itoğlu it...
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Adımız soruşturmada geçiyormuş bak hele bak bak.ulan şeref yoksunu köpek herif,UEFA müfettişi Türkiyeye gelirken haberin yoktu adam direk savcı Mehmet Berkin yanına gitti Trabzonsporun temiz olduğuna dair bilgi aldıda şampiyonlar ligine bizi aldı.sende yetişememişdin müfettişin yanına.bunu konuş Allahsız namussuz herif bundan bahset bundan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X