Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA'dan geldiği iddia edilen faks ile ilgili TFF'den bir yalanlama gelmedi, değil mi?
    hayır. olayın doğru olma ihtimali yüksek
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaybolmayın buralardan yanlız bırakmayın beni
      Burayayuk her daim

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA'dan geldiği iddia edilen faks ile ilgili TFF'den bir yalanlama gelmedi, değil mi?
        Türkfutbol ve Sabah gazetesi web siteleri bu haberi verdiler.

Onlara göre 03.09.2013 Salı günü bu fax UEFA'dan tff'ye gelmiş ama tffenerasyonu bunu açıklamadı ve yalanlamadı.

Ayrıca 06.09.2013 Cuma akşamı 23.45'de SAMANYOLU HABER de bu faxın geldiğini ve içeriğini açıkladı.

Dün İHO'ya da sordu Ersin DÜZEN, UEFA'dan tff'ye uyarı yazısı geldi mi diye?

İHO, gelmediyse de mutlaka yakında gelecektir dedi. Belki o da geldiğini biliyor ama söylemiyor.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burayayuk her daim
          eyvallah abi...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• CELAL kardeşim, bu forumun en sevilen ve cefakar üyelerinden biri olduğun için seni yürekten kutluyorum.

Evet dediğin gibi şampiyonluk kupamız verilse de, artık transfer sayfası vs. diğer futbolla ilgili konulara dönsek, bıktık vallahi.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• forvet transfer edemedik bari diğer başlıklardan buraya taraftar transfer edelim...ateşi sondurmayun
              1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• Kupa gelmeden bu taraftara rahat yok.

Ben 2013 yılı bitmeden o kupanın hak sahibine verileceğini düşünüyorum.

Çünkü 2013 yılı şikenin tescillendiği ve bizim için çok güzel bir yıl oldu.

2013 YILI KUPANIN DA GELDİĞİ YIL OLACAK.

En büyük eğlence
                Şikebahçe
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  CELAL kardeşim, bu forumun en sevilen ve cefakar üyelerinden biri olduğun için seni yürekten kutluyorum.

Evet dediğin gibi şampiyonluk kupamız verilse de, artık transfer sayfası vs. diğer futbolla ilgili konulara dönsek, bıktık vallahi.
                  Abi sağolasın çok teşekkür ederim. elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum işte. kendimi sevdirebildiysem burda ne mutlu bana.bazı kişilerle fikirlerimiz uyuşmasada ben herkesi seviyorum bu forumda. aslında bu başlık kadar hiçbir başlık eğlenceli değildir buna eminim ama gerçekten gına geldi artık şu süreci atlatsakta bi rahatlasak.

Yorum

• UEFA ve CAS'ın kararları sonrasında yol haritası merak edilen Türkiye Futbol Federasyonu için bu hafta hareketli geçecek.

CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında UEFA'nın aldığı men kararını onamasının ardından gözler TFF'ye çevrilmişti.

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz üzere TFF'ye UEFA'dan gönderilen yazı sonrasında federasyon yol haritasını belirlemek için bu hafta toplanacak. A Milli Takım'ın Romanya ile oynayacağı kritik maç sonrasında İstanbul'da olağanüstü toplanacak olan TFF Yönetim Kurulu UEFA'nın kararını değerlendirecek.

Değiştirilen 58. maddenin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın durumunun masaya yatırılacağı toplantıya TFF Hukuk Kurulu üyelerinin de katılacağı öğrenildi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de bu toplantı sonrasında bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA ve CAS'ın kararları sonrasında yol haritası merak edilen Türkiye Futbol Federasyonu için bu hafta hareketli geçecek.

CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında UEFA'nın aldığı men kararını onamasının ardından gözler TFF'ye çevrilmişti.

Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz üzere TFF'ye UEFA'dan gönderilen yazı sonrasında federasyon yol haritasını belirlemek için bu hafta toplanacak. A Milli Takım'ın Romanya ile oynayacağı kritik maç sonrasında İstanbul'da olağanüstü toplanacak olan TFF Yönetim Kurulu UEFA'nın kararını değerlendirecek.

Değiştirilen 58. maddenin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın durumunun masaya yatırılacağı toplantıya TFF Hukuk Kurulu üyelerinin de katılacağı öğrenildi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de bu toplantı sonrasında bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
                      hadi bakalım hakkımızda hayırlısı....

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        UEFA ve CAS'ın kararları sonrasında yol haritası merak edilen Türkiye Futbol Federasyonu için bu hafta hareketli geçecek.

ROMANYA MAÇI SONRASI tff'nin BU TOPLANTIYI YAPMASI KAÇINILMAZ OLMUŞTUR.

Burada önemli olan niyetlerinin ne olduğunu anlamamızdır.

-12 puan silme ve kupa verilmesi de çok az bir ihtimal olsa da çıkabilir buradan ama şu anda birşey söylemek güç.
                        MAA UEFA'yı buna ikna etmişti.
                        UEFA şimdi ikna olur mu hiç sanmam.
                        Kaldı ki geçen Salı gönderilen yazıda, şb'yi 2. lige düşürün yazıyor dendi.

Hayırlısı bakalım.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ROMANYA MAÇI SONRASI tff'nin BU TOPLANTIYI YAPMASI KAÇINILMAZ OLMUŞTUR.

Burada önemli olan niyetlerinin ne olduğunu anlamamızdır.

-12 puan silme ve kupa verilmesi de çok az bir ihtimal olsa da çıkabilir buradan ama şu anda birşey söylemek güç.
                          MAA UEFA'yı buna ikna etmişti.
                          UEFA şimdi ikna olur mu hiç sanmam.
                          Kaldı ki geçen Salı gönderilen yazıda, şb'yi 2. lige düşürün yazıyor dendi.

Hayırlısı bakalım.
                          dün bizim başkan şimdi bile TFF bu cezaları verebilir çok geç değil gibisinden bişeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam... ezikler maa ya güvenmediklerine bin pişmandır şimdi... - puan yerine küme düşecekler

Yorum

• Umarım yargıtayı bekleyeceğiz deyip yine bizi şok etmez.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün bizim başkan şimdi bile TFF bu cezaları verebilir çok geç değil gibisinden bişeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam... ezikler maa ya güvenmediklerine bin pişmandır şimdi... - puan yerine küme düşecekler
                              aynen öyle kardeş

yusuf yusuf etsinler
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• dahada eğlenceli günler bizi bekliyor bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X