Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hâlâ kupa bekleyen var mı[ş] be?
    O kupanın bize verilmesi Angelina Jolie'nin benim önümde diz çöküp aşk dilenmesinden daha zayıf bir ihtimal.
    Trabzonspor'dan özür diletmezlerse halimiz şükredelim.
    Elbette var...

Bir zamanlar UEFA ve CAS'ın satılık olduğunu,oralardan ümidimizi kesmemiz gerektiğini,şikecilerin nasıl olsa orayı bağlayacaklarını (rüşvet) falan okumuştuk burada. Ne yalan söyleyeyim benide karamsarlığa itmişti bu yazılanlar.Ama bugün ne olduğunu ne cezalar kesildiğini görüyoruz.

Her seferinde yeryüzünde yaşadığımızı,ayrı bir gezegenin ülkesi olmadığımızı hatırlıyorum ve diyorum ki ''O KUPA GELECEK'' . (kimse engel olamaz)

......

Ayrıca Angelina Joe konusunda da umudunuzu kırmayın. Bakarsınız yarın zengin oluveririsiniz . Biliyorsunuz bu şov dünyasında -istisnalar hariç - paranız olduğunda diz çöktürüp istediğinizi yaptıramayacağınız kimse yoktur.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

O kupanın bize verilmesi Angelina Jolie'nin benim önümde diz çöküp aşk dilenmesinden daha zayıf bir ihtimal.
      Yakistira yakistira o bayani mi yakistirdiniz?

Bes asagi üc yukari ayni cümleleri 2 senedir dinledim Allah'a sükür. Keske not tutsaymisim zamaninda.
      Verdiginiz olasiligin bir olasiligi varmis demek ki diyeceksiniz. Cünkü yanilmis olacaksiniz.
      En son cerasus tarafından düzenlendi; 07.09.2013, 02:47.

Yorum

UEFA, fb ve bjk ya ceza verecek dediğimizde de böyle tepkiler söyleniyordu. şimdi ne oldu? sürecin en zor kısmı zaten bitti. cezalar CAS tan onaylandı. şimdi CAS ın gerekçeli kararına bakmak lazım. hangi maçlarda ve kaç tane şikeli maçı var bu takımların onu öğrenmek lazım. sonrası gelecek.

kupa zaten gelecek kaçarı yok. asıl önemlisi fb ve bjk küme düşecek mi yoksa eksi puan ile mi yırtacak? sorun sadece burada. yoksa kupanın gelmesi sorun değil bence. fb ve bjk nın asıl derdide küme düşmemektir. bunu hep saklıyorlar. biliyorlar ki küme düştükleri anda işleri bitecek. en az 3-5 sene kendilerini toparlayamazlar, batarlar
        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• düsecekler baska yolu yok

Yorum

kupadan ümidimizi kesmek için herhangi bir sebep göremiyorum...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yönetim öyle acemi ki kim ne yapiyor ne diyor belli degil birbirinden haberleri yok kupa felan alamaz bunlar
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yönetim öyle acemi ki kim ne yapiyor ne diyor belli degil birbirinden haberleri yok kupa felan alamaz bunlar
                yönetime gerek kalmayacak zaten...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetime gerek kalmayacak zaten...
                  aynen ama ekmeğini bu basiretsiz yönetimin yemesini içime sindiremem..
                  Emekleri çaldın yine.
                  Günahkarsın Fenerbahçe !
                  Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                  Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• "Kupa başbakanda değil, onda olsa bana söylerdi."

İbrahim Hacıosmanoğlu
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• O kupa gelecek
                      hala tartışmayalım
                      takımın durumu nolacak
                      ona odaklanalım
                      forvet alamadık
                      çok üzüntülü ve sıkıntılıyım bu yüzden
                      isyanım var
                      bu beceriksiz yönetime
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Kupa başbakanda değil, onda olsa bana söylerdi."

İbrahim Hacıosmanoğlu
                        Evet fenevin müzesindeymiş öyle demiş başkabakan.İho da hadi ya herkes sizde olduğunu söylüyordu o yüzden sordum demiş.
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• AHT / Yasemin GÜNERİ-Bülent CEYLAN

Şike Davası dosyasını inceleyen ve eksik işlem tespit ettiği için dava dosyasını İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne geri gönderen Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin Başkanı Hakim Ahmet Ceylani Tuğrul, kararla ilgili HABERTÜRK’e konuştu. Tebligat eksikliği nedeniyle kararın usulen bozulduğunu, yeniden yargılamanın olmayacağını belirten Tuğrul şunları söyledi: Tebligat eksikliği nedeniyle dosyayı yerel mahkemeye iade ettik. Tebligatlar tamamlandıktan sonra dosya yeniden bize gelecek ve esas ilişkin incelememiz başlayacak. Verdiğimiz karar, esasa ilişkin değil. Bu nedenle yerel mahkeme yeniden yargılama yapmayacak. Dosya bize 25 Temmuz’ da geldi. Dosya gelir gelmez ele aldık. 1.5 ay içinde tetkik hakim incelemesini tamamladı. Tebligat eksikliği nedeniyle usulden bozduk. Yerel mahkeme tebligatları tamamlayıp dosyayı bize gönderecek. Çok fazla bekletmeden esas ilişkin kararımızı da vereceğiz. Şike var mı yok mu, rüşvet alınmış mı bunlara bakmadık. İlk etapta usuli eksiklik var mı diye inceledik. CAS’ın verdiği karar bizi etkilemez. Biz, önümüzdeki dosyaya göre kararımızı veririz.” Bu arada şike dava dosyası dün İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaştı. Mahkemenin önümüzdeki günlerde, Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin bildirdiği eksiklikleri tamamlayıp yeniden Yargıtay’a göndermesi bekleniyor.

İŞTE DOSYADAKİ EKSİKLİKLER
                          AVUKATINA TEBLİĞ EDİLMEDİ
                          Yargıtay, gerekçeli kararın sanıklardan Aykut Aydın’ın kendisine tebliği edildiği halde yasaya göre avukatı Hatice Odabaşı’na da tebliğ edilmesi gerektiğini bildirdi. Daire, davanın 4 Mayıs 2012 günlü duruşmasında, davaya katılma taleplerinin reddine karar verilen Kerim Turan Kerimoğlu ve Öztekin Bayrak adlı şahısların CMK’nın 260/1 maddesi uyarınca kanun yoluna başvurma hakları olduğunu hatırlatarak buna rağmen hükmün bu isimlere de tebliğ edilmediğini ifade etti.

BELGENİN ASLI İSTENDİ
                          Daire ayrıca, Hazine Vekili Avukat Erdenur Baykal’ın 5 Kasım 2012 tarihli temyiz talebinden vazgeçilmesine ilişkin dilekçesinin ekinde bulunan Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği Muhakemet Genel Müdürlüğü’nün 1 Kasım 2012 tarihli olur yazısının aslı ya da onay sureti yerine onaysız fotokopiden ibaret suretinin dosya arasında bulunduğunu kaydetti. Oy birliği ile 4 Eylül’de karar alan Yargıtay Ceza Dairesi, bu üç eksikliğin giderilmesini istedi.

Yorum

İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

......

Ayrıca Angelina Joe konusunda da umudunuzu kırmayın. Bakarsınız yarın zengin oluveririsiniz . Biliyorsunuz bu şov dünyasında -istisnalar hariç - paranız olduğunda diz çöktürüp istediğinizi yaptıramayacağınız kimse yoktur.
                            Sadece para mı?

Üstâdı hafife almayın.

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Baksaniza basbakan arjantine olimpiyat oylamasi icin kimlerle gitmis.suat kilic,bakanlar,ferit sahenk,Ali koc.....iho yu neden almamis yanina?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• elin gavurru bunları duvardan duvara vuruyor temizlensinler diye,bizimkilerde,kılını kıpırtmıyor,ama onlarada sıra gecelxek
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X