Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık bu işe neticelenmelidir. HAKLARIMIZ verilmelidir. Bu ahlaksız herifler TRABZONSPOR'un sevinçlerini, emeklerini daha fazla GASP edemez.

ACM,YARGITAY,UEFA,CAS alayı onadı ŞİKEyi. Türkiye futbol tarihinde ŞİKE lekesi vardır artık ve TRABZONSPOR bu olayın mağdurudur.

KUPA TRABZONSPOR'a! Çalınan MADDİ KAZANIMLAR TRABZONSPOR'a.

Ekranlarda yanıp tutuşan şikeci uşakları ne kadar dansözlük yapsa da;

2010-2011 sezonu ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

Yorum

• Uygun'un 9 Nisan 2011?de oynanan Eskişehir-Fenerbahçe maçında şike suçundan beraatine hükmeden Mahkeme, Uygun'u 22 Nisan 2011?de oynanan Eskişehir-Trabzon maçının sonucunu etkilemek amacıyla teşvik suçunu işlemek suçundan toplamda 11 ay 7 gün hapis ve 125 bin TL adli para cezası ile cezalandırdı. Uygun, parayı 10 eşit taksitte ödeyecek.

denilecek ve biz o sezonun şampiyonu olmayacaz he ba ba ba
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Foruma bugün erişim olmayacaksa hiç olmasın arkadaş bu ne yahu ....
        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• TFF dosyayı kapatmıştı değil mi?
          şimdi FİFA için ne bizim bahanemiz nede bu kadar zamandır bekleyen fifa için bahane kalmadı. bence bizim başvurumuzdan önce uefa kişilere cezalar verecek, fifa ise fenerin lisansını yırtıp atacak. artık papazın çayırında oynasınlar. ne diyorduk. O fener kocaelispor deplasmanlarına ge-le-cek hemde tam kadro )

Yorum

• Uygun'un 9 Nisan 2011?de oynanan Eskişehir-Fenerbahçe maçında şike suçundan beraatine hükmeden Mahkeme, Uygun'u 22 Nisan 2011?de oynanan Eskişehir-Trabzon maçının sonucunu etkilemek amacıyla teşvik suçunu işlemek suçundan toplamda 11 ay 7 gün hapis ve 125 bin TL adli para cezası ile cezalandırdı. Uygun, parayı 10 eşit taksitte ödeyecek.

denilecek ve biz o sezonun şampiyonu olmayacaz he ba ba ba

Yorum

• Bugün bu başlığa girip ümidim kalmadı artık yazasım yok şu başlığa demiştim ...Keşke daha önce yazsaymışım yahu.Lakin bu şikeciler başlarını kuma gömmüş şimdide yeniden yargılama isteriz diyebiliyorlar yazık bunlar adam olmaz daha neyi tartışıcazki.Kupa bize gelmeden şikeciler küme düşürülmeden adalet yerini buldu demeyeceğiz.
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Şerefsizler nasıl yeniden yargılama yapabiliriz diye afkurmaya başladılar. Siz benim bir aylık oğlumun yeniden yargılamasını yiyin

Bu arada " SON DAKİKA : YARGITAY BEKLEME KARARI ALDI..!" şeklinde mesaj atan arkadaşları esefle kınıyorum akşam akşam kalp krizi geçiriyordum yahu !
                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Yargıtay 5. Ceza Dairesi, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe - İBB, Karabük - Fenerbahçe, Fenerbahçe - Ankaragücü, Sivasspor - Fenerbahçe maçlarında şike yapmak, Trabzonspor - Bursaspor, Trabzonspor - İBB maçlarında teşvik primi iddiasıyla verilen 3 yıl 2 aylık hapis ve 1.312.500 liralık adli para cezasını onadı.

Yorum

• Ya arkadaş bir kişide çıkıp TRABZONSPOR'dan bahsetmiyor. Ne alçak, adi, karaktersiz, yaşvak adamlar bunlar.

Yorum

• Kaç saattir uğraşıyorum siteye girebilmek için.

Son kaleleride bir bir düşüyor.

Yorum

• Şemsiye geliyor
                        Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Düzeldi galiba

Yorum

• BMN yonetimleri size soyluyorum . trabzonspor takımı nasıl kötü durumdaysa bu forumda aynı kotu durumda .
                            yahu iğrenç rezil kepaze ya . süreci galşatasaray forumundan takıp etttim .
                            şike davasında çöker
                            maçı yeneriz çöker
                            transfer yaparız çöker
                            çöker çöker çöker başka yaptıgı bişey yok an dandıgı en ucuzu neyse onu almıssınız galıba .
                            forumun cokmediği zamanlardada bazı espri yapğtıgını sananların kompakt futbol lafından baska bırsey dınlemıyoruz . insanın biraz yaratıcılıgı olur sabah akşam aynı seyı foruma yazıyor .
                            61

Yorum

• Tazminat davaları vakit kaybedilmeden açılmalı.

Yorum

• Uefa'ya şikayet etmezsek kupa filan hikaye...
                                Ha 5 yıl milli takım da dahil Avrupa kupalarına gitmemeyi göz önüne alacaklar mı
                                Bakacağız...
                                Siteye naaptılar..
                                giremiyordum
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X