UEFA g.tünü kurtarmak için risk almıyor ama Fener'in eleyeceği takımlar kıyameti koparacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Fenerbahçe Futbol A.Ş'nin KAP'a bildirdiği açıklama şu şekilde;
UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA g.tünü kurtarmak için risk almıyor ama Fener'in eleyeceği takımlar kıyameti koparacak.
Yorum
-
@ErdemEgemen;
CAS Kuralları madde R37/3: "Taraflar, herhangi bir uyuşmazlıkta bu Usul Kuralları uyarınca alelade tahkim usulüne veya temyiz tahkimi usulüne başvururlarsa; devlet makamlarından veya mahkemelerinden bu tür tedbirleri talep etme hakkından açıkça feragat ederler. Dolayısı ile FB, CAS’a başvurarak; İsviçre Federal Mahkemesi’nden tedbir talep etme hakkından açıkça feragat etti.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk defa olumsuz bir mesaj yazacağım. Danışıklı dövüş hepsi, UEFA cezayı verdi , CAS yürütmeyi durdurarak şikecilere Avrupa'ya devam dedi. Şimdi bunlar devam edecek Ağustos ayında CAS cezaları iptal edecek. Şikeciler Avrupa'ya devam ettiği için maddi bir tazminat talebinde bulunmayacak. Olay bu şekilde kapatılacak. Kimseyi olumsuzluğa sürüklemek istemem ama ben de ilk defa olumsuzluğa kapıldım.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Cas tan bir yetkiliyle telefonda görüştüm, Bizim başkan Hacıyla arası çok iyimiş, hacı mecnuna temizdir kefilim diyince, Cas ta "hacı temiz diyorsa temizdir" deyip yürütmeyi durdurmuşlar.
Bu arada Son dakika.
Türk futbolunu temizleyeceğini söyleyen hacı cırt ayşe teyze ile görüşmelere başlandığını KAP a bildirdi.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İki ihtimal var şimdi. Ya bunlar tamamen aklanacak bu işten ya da kendilerine iyice atmış oldular..En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 14:51.
Yorum
Yorum