Basın toplantısının iptal edilmesinin nedeni forvet transferinin eli kulağında olması.. velhasıl taraftarın gazını alıp yapılacak bir toplantıda daha az sıkıntı yaşamakmış....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa nın düşürme talebini sabah ta yazdı demekki doğru..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bazı arkadaşların yaşları siyasi tarihi irdeleme ve karşılaştırmaya tam yetmeyebilir.(küçük görme anlamında değil yaşamadıkları için söylüyorum). Tavsiyem yakın Türkiye tarihi okumaları. Kimler geldi kimler geçti bu tarih sayfalarından. O zaman papatya olanlar şimdi nelerin peşinde koşuyor. Türkiye'de malesef insanlar rüzgar ne taraftan eserse oraya yönlenir. (Bakınız Ertuğrul Günay).
Baki kalan TRABZONSPOR'dur, gerisi teferruattır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
burada birçok kişiyle siyası fikirlerim uyuşmuyor bunu anlayabiliyorum ama bir iki kişi hariç herkesle aram iyi, bu da hepimizin ortak paydasının Trabzonspor olduğunun bir kanıtı, o yüzden kimse birbirini kırmadan konuyu kapatalım bence...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Benim en üzüldüğüm iş kupa gelirse İHO getirmiş olacak, diğer BMN gibi yerlerin mücadelesi varmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların mücadelesi gölgede kalacak, üzülürümSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin en büyük sermayesiydi kupa..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenoldu sermaye biyeremi uçtu ?
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim en üzüldüğüm iş kupa gelirse İHO getirmiş olacak, diğer BMN gibi yerlerin mücadelesi varmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların mücadelesi gölgede kalacak, üzülürüm2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim kılını kıpırdatmıyor. Umurunda değil. Oy verenler ona şike mücadelesi için oy verdi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaks olayının kaynağı tek, o da Osman Altunterim, turkfutbol.com
Kokusu çıkar yakında.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim en üzüldüğüm iş kupa gelirse İHO getirmiş olacak, diğer BMN gibi yerlerin mücadelesi varmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların mücadelesi gölgede kalacak, üzülürüm
Mehmet Ekinci. 16. Ağır ceza mahkemesi hakimi. İşte Türkiye içinde hakkımızı veren bu adam abi . Allah razı olsun ondan. Yöneticiler ve siyasiler hiç kendilerine pay çıkarmasınlar. Hele Hacıosmanoğlu hiç.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaks olayının kaynağı tek, o da Osman Altunterim, turkfutbol.com
Kokusu çıkar yakında.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum