Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basın toplantısının iptal edilmesinin nedeni forvet transferinin eli kulağında olması.. velhasıl taraftarın gazını alıp yapılacak bir toplantıda daha az sıkıntı yaşamakmış....
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Uefa nın düşürme talebini sabah ta yazdı demekki doğru..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uefa nın düşürme talebini sabah ta yazdı demekki doğru..
        sen nerelerdesin bilader bi kayboluysun bi geliyosun
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bazı arkadaşların yaşları siyasi tarihi irdeleme ve karşılaştırmaya tam yetmeyebilir.(küçük görme anlamında değil yaşamadıkları için söylüyorum). Tavsiyem yakın Türkiye tarihi okumaları. Kimler geldi kimler geçti bu tarih sayfalarından. O zaman papatya olanlar şimdi nelerin peşinde koşuyor. Türkiye'de malesef insanlar rüzgar ne taraftan eserse oraya yönlenir. (Bakınız Ertuğrul Günay).
          Baki kalan TRABZONSPOR'dur, gerisi teferruattır.
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Yönetimin en büyük sermayesiydi kupa..

Yorum

• burada birçok kişiyle siyası fikirlerim uyuşmuyor bunu anlayabiliyorum ama bir iki kişi hariç herkesle aram iyi, bu da hepimizin ortak paydasının Trabzonspor olduğunun bir kanıtı, o yüzden kimse birbirini kırmadan konuyu kapatalım bence...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Benim en üzüldüğüm iş kupa gelirse İHO getirmiş olacak, diğer BMN gibi yerlerin mücadelesi varmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların mücadelesi gölgede kalacak, üzülürüm
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetimin en büyük sermayesiydi kupa..
                  noldu sermaye biyeremi uçtu ?

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    noldu sermaye biyeremi uçtu ?
                    yönetim kılını kıpırdatmıyor. Umurunda değil. Oy verenler ona şike mücadelesi için oy verdi.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim en üzüldüğüm iş kupa gelirse İHO getirmiş olacak, diğer BMN gibi yerlerin mücadelesi varmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların mücadelesi gölgede kalacak, üzülürüm
                      İHO yu destekleyen biri olarak benim düşüncem eğerki başkan dediklerimizi yapmayıp hiçbiyere başvurmazsa kusura bakmasında hiçkimse getirmiş olmayacak. sadece taraftarlar getirmiş olacak.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yönetim kılını kıpırdatmıyor. Umurunda değil. Oy verenler ona şike mücadelesi için oy verdi.
                        bende o yüzden Hacıyı destekledim hala daha destekliyorum basın toplantısındaki konuşmaları çok önemli olacak eğer tatmin edici konuşmazsa bende desteğimi çekeceğim...

Yorum

• Faks olayının kaynağı tek, o da Osman Altunterim, turkfutbol.com

Kokusu çıkar yakında.
                          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faks olayının kaynağı tek, o da Osman Altunterim, turkfutbol.com

Kokusu çıkar yakında.
                            olsun yalanlanana kadar doğrudur...

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim en üzüldüğüm iş kupa gelirse İHO getirmiş olacak, diğer BMN gibi yerlerin mücadelesi varmı bilmiyorum ama burdaki arkadaşların mücadelesi gölgede kalacak, üzülürüm

Mehmet Ekinci. 16. Ağır ceza mahkemesi hakimi. İşte Türkiye içinde hakkımızı veren bu adam abi . Allah razı olsun ondan. Yöneticiler ve siyasiler hiç kendilerine pay çıkarmasınlar. Hele Hacıosmanoğlu hiç.
                              2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faks olayının kaynağı tek, o da Osman Altunterim, turkfutbol.com

Kokusu çıkar yakında.
                                Bence tufaya gelmiş. Faks geldiğini öğrenince hemen şikeyle ilgili olduğu varsayımını ortaya koymuş. Basında TFF'ye en yakın kişi Tahir Kum. O bir şey yazmadan kolay kolay inanmam...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X