Kaya ÇİLİNGİROĞLU gibi mert adam gibi bir başkan nasip olmadı bize. Yazık koskoca camia ile alay eden bir başkanımız var. Hayal kırıklığı şahsen bende inanılmaz boyutlarda. Bu kadar ağır bir aldatılmayı beklemiyordum. Trabzon şehri ayaklanıp koltuğu kafasına geçirmiyorsa benden pes artık. Mücadele edecek sinir gücüm kalmadı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
fb düştü...."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi bekliyor yönetim anlamıyorum,
kime ne söz verildi de harekete geçilmiyor?
Biz de saf saf yeriz...Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaya ÇİLİNGİROĞLU gibi mert adam gibi bir başkan nasip olmadı bize. Yazık koskoca camia ile alay eden bir başkanımız var. Hayal kırıklığı şahsen bende inanılmaz boyutlarda. Bu kadar ağır bir aldatılmayı beklemiyordum. Trabzon şehri ayaklanıp koltuğu kafasına geçirmiyorsa benden pes artık. Mücadele edecek sinir gücüm kalmadı....
Yahu adam daha gecen sene, "Trabzon'un da tapeleri var, onlar da yargitayda" diyordu.
Nabza göre serbet veren, kivragin teki.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
defalarca yazdık burda küme düşecekler diye... ama bizimle dalga geçenler oldu iş oraya doğru gidiyor göreceksiniz belki küme düşürmezler ama - puan verecekleri garanti...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Avrupa'dan Milli takım dahil yasaklara razı gelecekler. Sıkıştırmalıyız. Ama başkanın hiç niyeti yok gibiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaya ÇİLİNGİROĞLU gibi mert adam gibi bir başkan nasip olmadı bize. Yazık koskoca camia ile alay eden bir başkanımız var. Hayal kırıklığı şahsen bende inanılmaz boyutlarda. Bu kadar ağır bir aldatılmayı beklemiyordum. Trabzon şehri ayaklanıp koltuğu kafasına geçirmiyorsa benden pes artık. Mücadele edecek sinir gücüm kalmadı....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebmn bildiri yayinlamak taraftari harekete gecirmek icin neyi bekliyor?İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordomavi.net bir bildiri yayınlamalı artık, bu kadar etkili bir taraftar oluşumu sessiz kalmamalı.. HADİ!İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş tamam kimsee bir şey yapmıyacaksa, dava açmıyacaksa kupayı istemiyecekse, kim istiyecek BİZ...
Yapmayacakmıyız? Bırakıyormuyuz? İHO'lu ne zaman girdi topa, mücadeleyi başından beri biz yapmıyormuyuz?
Eyyy BMN
Beklemedemiyiz?İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi bekliyoruz ? Hadi yönetim mal mal bekliyorda biz neyi bekliyoruz.
Yönetim Gibi Sessizliğe Büründünüz.
O Kadar Fax , Telefon , Mail Hep Birlikte Getirdik Buraya.. Buradaki Gücün Yönetime İhtiyacı Yok.
Neden Susuyoruz Dİyen Üyelerinize Ufak Bir AÇıklaMA Yapsanız. İnanın Gece Rahat Uyuyamıyorum...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
Yorum