Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İngilizcelerine değil suratlarına.
    Hangi yüze ! Tukurulecek yüzlerini goremiyorum ben
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bugün gine söyleyim de içim rahatlasın

Kupa gelecek,hak yerini bulacak,ama benim ahım da bedduam da bitmeyecek,
      ne çektiğimizi bir Allah bilir bir de bizler biliyoruz,
      anlımızın akıyla hak ettiğimiz bir şampiyonluğu bize çok görüp bulaşmadıkları pislik kalmayanlar,
      sonrasında hırsıza hırsız diyemeyenler ve hırsızı kollayanların Rabbim çeşit çeşit belalarını versin,
      bela musibet dert hiç eksik olmasın başlarından,tabi ki bizi sürekli hatırlamak kaydıyla
      Amin.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Senelerce yüzümüze güle güle bundan ceza alırmıyım bilmiyorum ama tutamayacam kendimi yavşak yavşak sırıtıp aziz halleder merak etmeyin dediler. Aha azizeniz halletti sonunda dünya alem nasıl Juventus un şike yaptığı hala hatırlıyorsa bunların kinide hatırlayacak 20 yıl 50 yıl hatta 100 yıl sonra bile şike yaptıkları yüzlerine vurulacak.

Yorum

• son dakika : CAS BJK nin 1 yıl men cezasını onadı

avrupa gruplarına sadece biz katılacagımızdan dolayıı bütün geliri biz alıcaz

Yorum

• Besiktasada SIKE damgasi geldi

UEFA excluded Besiktas JK from the current edition of the Europa League because of match-fixing
            BMN ZÜRIH

Yorum

• Beyler UEFA jimnastikin yerine Beşiktaşı aldı son dakika sanırım bu.

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangi yüze ! Tukurulecek yüzlerini goremiyorum ben
                Haklısın,göremezsin çünkü onlar suratlarının üzerine oturuyorlar.

Yorum

• Yayın gelirlerinin tamamı Trabzonsporun oluyor: )
                  Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Besiktasada SIKE damgasi geldi

UEFA excluded Besiktas JK from the current edition of the Europa League because of match-fixing
                    30 agustos bayram hediyesi |
                    İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                    ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Ahahahahahah küçük şikecilerde cezalarını aldılar gelsin paralar
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• CAS bugun erkenci

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senelerce yüzümüze güle güle bundan ceza alırmıyım bilmiyorum ama tutamayacam kendimi yavşak yavşak sırıtıp aziz halleder merak etmeyin dediler. Aha azizeniz halletti sonunda dünya alem nasıl Juventus un şike yaptığı hala hatırlıyorsa bunların kinide hatırlayacak 20 yıl 50 yıl hatta 100 yıl sonra bile şike yaptıkları yüzlerine vurulacak.
                          Renktaş çok doğru söylüyorsun,
                          bu durum benim de acayip hoşuma gidiyor,çok at oynattılar hile ile hurda ile ama onların hesabına karşı yaradanın da bi hesabı varmış ki üzerlerine yapışan bu leke kolay kolay kalkmayacak,işte o sebepledir ki çok şükrediyorum Allahıma
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Following the Court of Arbitration for Sport's rejection of Beşiktaş JK's appeal against exclusion from the UEFA Europa League, the UEFA Emergency Panel has reinstated Tromsø IL.

hayırlı ve uğurlu olsun sen de gelme lan ayı mı oldu bu şimdi))))))))))))

Yorum

• Teömsöyü almışlar

Yorum

• Hobareyyyyyy

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X