Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet,bu çok güzel oldu,
    2-3 klas takviye yapılsa da alnı açık başı dik mazisi temiz bir takım olarak guruplardan çıkıp hem ülkemizi adam gibi temsil etsek hem de dünyaya temiz futbol adına mesaj vermiş olsak.
    abi iyi bir golcü ve Kevin Kampl gibi bir orta saha istiyorum şahsen.. bizi gruplardan çıkaracak mevkiler bunlar.

İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tam net degil...biraz sonra kura cekilecek...sikebahcenin yerine gelecek takim belki Bursaspor cikabilir....SANS ORANI 3%...
    bursa kura ya dahil değil diye biliyorum. Play off turunda elenenlerden kura çekilmeyecek mi?
    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      CAS bunlara da acımadı. Çok iyi oldu, sevindim bu habere de .

kizilay mi orasi baska kapiya dediler
      İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
      ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Bu tff düşer, yeni gelen yönetim göz yaşları içerisinde kararlarını açıklar.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Tweete bak

Beşiktaş Kulübünü bu hale sokanların şu an Türk futbolunu yönetiyor olması.. Fazla söze gerek var mı?
          BMN ZÜRIH

Yorum

• oha arkadas ben sanmiyordum bjk'nin devre disi kalacagini, farkli bir ceza bekliyordum ne bileyim çikartmazlar bunlari avrupa liginden sandim....
            dünki sevinç falan hepsi bosa ha ? ulan ayi demirören ulan bee rezil ettin takimi da memleketi de
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tweete bak

Beşiktaş Kulübünü bu hale sokanların şu an Türk futbolunu yönetiyor olması.. Fazla söze gerek var mı?
              On numara Tüpçü biyerinden kaçırmaya başlamıştır
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• Yine aynı kabus
                CAS'ın kararı, yeni bir yaprak dökümünü gündeme getirdi. 3 Temmuz sürecinde Lugano, Santos, Niang ve Emenike'yi kaybeden F.Bahçe, bu kez Sow, Kuyt, Yobo ve Meireles ile yollarını ayırma tehdidi ile karşı karşıya!

Şike ve teşvik primi soruşturmasının başladığı 3 Temmuz 2011 sonrası ciddi bir yıkım yaşayan F.Bahçe, CAS'ın kararı ile benzeri bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Depremin etkisiyle soruşturmada adı geçen Emenike'yi Spartak Moskova'ya satan Kanarya, Lugano, Santos ve Niang ile de yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Sonrasında UEFA'nın 2 yıl Avrupa'dan men cezası ile sarsılan ve kararı CAS'a taşıyan sarı-lacivertliler, CAS'ın kararı onaması üzerine yeni bir yaprak dökümünün eşiğine geldi..

SÖZLEŞMESİNDE 'SERBEST KALIR' VAR
                F.Bahçe'nin, 4 önemli yıldızını yitirebileceği ileri sürüldü. Premier Lig'den Southampton ve Sunderland'ın istediği Sow'un, 6 milyon sterlin civarında bu iki ekipten birine gidebileceği belirtildi. Sözleşmesine "Şike kanıtlanırsa serbest kalır" maddesi koyduran Kuyt'ınmukavelesini fesh edip Feyenoord'un yolunu tutacağı ve Yobo'nun İngiltere Championship'ten birkaç kulüple temasta olduğu da iddialar arasında. Meireles'in de yollarını ayırarak kendisini isteyen Napoli ya da Fulham'a gidebileceği vurgulandı.

EMENiKE'NiN DE KEYFi KAÇTI
                Türkiye'de şike soruşturmasının başladığı dönemde adının soruşturmada geçmesinin getirdiği panikle S. Moskova'nın yolunu tutan Emenike'nin de son derece huzursuz olduğu belirtildi. CAS'ın UEFA'yı onaması üzerine keyfi kaçan Nijeryalı santrforun, yeniden ayrılık planları yapmaya başladığı ileri sürüldü. Emenike gelince forma şansı azaldığı için Osasuna'ya dönmeye hazırlanan Webo'nun ise gelişmeleri takibe aldığı vurgulandı.

fotomaç
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'ye verilen cezanın CAS tarafından onanması ve bundan sonraki süreçle ilgili açıklamalarda bulundular.
                  Açık Mert Korkusuz gazetesine konuşan Platini, "Biz kararımızı verdik, arkasında CAS onayladı. Ama bu kararların hepsi Türkiye'de savcıların ve mahkemenin verdiği kararlarla beraber verildi. Eldeki delliler çok büyük şüpheler ve bağlantılar gösteriyordu. Bu konuda karar verdik. Biz eğer maç bağlamaya, başka yollara sapmaya izin verirsek futbolu yönetemeyiz. Her şey yazılı bir şekilde kurallarımızda belirtiliyor." ifadelerini kullandı.
                  "TFF'ye baskı yapamayız"
                  Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendi kararını verdiğinin altını çizen Platini, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim TFF'ye dönüp bu kararınızı tekrar gözden geçirin dememiz uygun değil. Çünkü ben onların patronu değilim. Gerçeği söylemek gerekirse, 53 federasyon bizim gerçek patronumuz."
                  Infantino: "TFF kendi vicanıyla hareket edecek"
                  Infantino da CAS kararı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha büyük bir cesaretle hareket edeceğini düşündüğünü belirtirken, "Çünkü kararlar arasında ciddi farklar var. Bu konuda TFF'ye baskı yapmamız mümkün değil. Onlar kendi vicdanlarıyla hareket edeceklerdir." dedi.

Haber7

gerçeklik payı nedir acaba
                  En son bunyamin55 tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 10:04. Sebep: kaynak?

Yorum

• .....
                    En son bunyamin55 tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 10:03. Sebep: iki kere gitmiş mesaj

Yorum

• İlk olarak bunyamin55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'ye verilen cezanın CAS tarafından onanması ve bundan sonraki süreçle ilgili açıklamalarda bulundular.
                      Açık Mert Korkusuz gazetesine konuşan Platini, "Biz kararımızı verdik, arkasında CAS onayladı. Ama bu kararların hepsi Türkiye'de savcıların ve mahkemenin verdiği kararlarla beraber verildi. Eldeki delliler çok büyük şüpheler ve bağlantılar gösteriyordu. Bu konuda karar verdik. Biz eğer maç bağlamaya, başka yollara sapmaya izin verirsek futbolu yönetemeyiz. Her şey yazılı bir şekilde kurallarımızda belirtiliyor." ifadelerini kullandı.
                      "TFF'ye baskı yapamayız"
                      Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendi kararını verdiğinin altını çizen Platini, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim TFF'ye dönüp bu kararınızı tekrar gözden geçirin dememiz uygun değil. Çünkü ben onların patronu değilim. Gerçeği söylemek gerekirse, 53 federasyon bizim gerçek patronumuz."
                      Infantino da CAS kararı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha büyük bir cesaretle hareket edeceğini düşündüğünü belirtirken, "Çünkü kararlar arasında ciddi farklar var. Bu konuda TFF'ye baskı yapmamız mümkün değil. Onlar kendi vicdanlarıyla hareket edeceklerdir." dedi.

gerçek olması mümkün değil, kaldıki haberi yapan AMK ise...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yine aynı kabus
                        CAS'ın kararı, yeni bir yaprak dökümünü gündeme getirdi. 3 Temmuz sürecinde Lugano, Santos, Niang ve Emenike'yi kaybeden F.Bahçe, bu kez Sow, Kuyt, Yobo ve Meireles ile yollarını ayırma tehdidi ile karşı karşıya!

Şike ve teşvik primi soruşturmasının başladığı 3 Temmuz 2011 sonrası ciddi bir yıkım yaşayan F.Bahçe, CAS'ın kararı ile benzeri bir tehlike ile karşı karşıya kaldı. Depremin etkisiyle soruşturmada adı geçen Emenike'yi Spartak Moskova'ya satan Kanarya, Lugano, Santos ve Niang ile de yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Sonrasında UEFA'nın 2 yıl Avrupa'dan men cezası ile sarsılan ve kararı CAS'a taşıyan sarı-lacivertliler, CAS'ın kararı onaması üzerine yeni bir yaprak dökümünün eşiğine geldi..

fotomaç
                        Daha beter olsunlar bizim Şampiyonluğumuzu çalıp tarihi kadromuzu bozdular milyon Euro zarar verdiler Allah daha beter etsin onları. O kadro bozulmasaydı 2-3 yıl arka arkaya şampiyon olurduk
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak bunyamin55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'ye verilen cezanın CAS tarafından onanması ve bundan sonraki süreçle ilgili açıklamalarda bulundular.
                          "TFF'ye baskı yapamayız"

dün aynı sözleri İnfantino söyledi diyorlardı. Yalan haber olduğu şuan daha çok belli oldu benim gözümde..
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Biz şimdi tek başımıza uefaya gidiyorsak aynı şampiyonlar liginde olduğu gibi bize para gelecek mi ekstradan ?
                            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yine aynı kabus

SÖZLEŞMESİNDE 'SERBEST KALIR' VAR
                              F.Bahçe'nin, 4 önemli yıldızını yitirebileceği ileri sürüldü. Premier Lig'den Southampton ve Sunderland'ın istediği Sow'un, 6 milyon sterlin civarında bu iki ekipten birine gidebileceği belirtildi. Sözleşmesine "Şike kanıtlanırsa serbest kalır" maddesi koyduran Kuyt'ınmukavelesini fesh edip Feyenoord'un yolunu tutacağı ve Yobo'nun İngiltere Championship'ten birkaç kulüple temasta olduğu da iddialar arasında. Meireles'in de yollarını ayırarak kendisini isteyen Napoli ya da Fulham'a gidebileceği vurgulandı.

EMENiKE'NiN DE KEYFi KAÇTI
                              Türkiye'de şike soruşturmasının başladığı dönemde adının soruşturmada geçmesinin getirdiği panikle S. Moskova'nın yolunu tutan Emenike'nin de son derece huzursuz olduğu belirtildi. CAS'ın UEFA'yı onaması üzerine keyfi kaçan Nijeryalı santrforun, yeniden ayrılık planları yapmaya başladığı ileri sürüldü. Emenike gelince forma şansı azaldığı için Osasuna'ya dönmeye hazırlanan Webo'nun ise gelişmeleri takibe aldığı vurgulandı.

fotomaç
                              Keşke ama tamamen hayal ürünü bir haber olduğunu düşünüyorum.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz şimdi tek başımıza uefaya gidiyorsak aynı şampiyonlar liginde olduğu gibi bize para gelecek mi ekstradan ?
                                gelecek diye biliyorum ben...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X