Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz Yıldırım : Şimdi eşim dostum beni CAS' tayım sanıyor, Kars' tayım hiç kimse bilmiyor.. )
    Cas'tan aklanacağı ümidiyle iki böbreğini borsada Fenerbahçe'ye basan arkadaşım diyaliz makinesine bağlı yaşam savaşı veriyor
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Tayfun Bayındır Lig Tv'de giden maillerden dolayı Uefa Türkiye'ye olumsuz bakıyor dedi. Bir yöneticiyle konuşmuş Uefa'dan. Adam tarihimizde hiç bu kadar şikayet maili ve faksı almadık demiş.
      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Cas ın fenerbahçeye verdiği en büyük ceza Aziz Çıldırımı hala o kulübün başında bırakmak
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tayfun Bayındır Lig Tv'de giden maillerden dolayı Uefa Türkiye'ye olumsuz bakıyor dedi. Bir yöneticiyle konuşmuş Uefa'dan. Adam tarihimizde hiç bu kadar şikayet maili ve faksı almadık demiş.
          Suçu birine yükleme derdindeler. Yani şike yapanlardan dolayı olumsuz bakmıyor da giden maillerden dolayı olumsuz bakıyor..
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hiç tavsip etmediğim hatta rahatsız edici bulduğum politik tutumu ve şikecilerle ilgili yersiz iltifatları bir yana;

"kupayı alacağız ama bunu TFF'den istemeyeceğiz, TFF düzeltmezse uluslararası futbol kurumlarını devreye sokacağız" dedi.

ben şahsen bir yanlışlık görmüyorum bu tutumda. hatta bence doğru politika.
            Her adımınız belli bir silsile ile devam etmelidir. Bu işler öyle çocuk oyuncağı değil. Önce TFF'ye başvurup, 2010-2011 sezonunun tescilini kaldır, yargılamayı yeniden yap diye başvurulmalıdır. Bu olmazsa UEFA'ya, FIFA'ya daha sonra da CAS'a başvurulmalıdır. Eğer bu yol izlenmeyip, bir usul hatası yapılırsa o kupaya kavuşamayabiliriz. Nedense son günlerde böyle bir usul hatası yapılacağını düşünmeye başladım. Seçimlerden önce asıp kesen, gürleyen Hacıosmanoğlu gitmiş, yerine sürekli geri vites yapan, hakkını aramayan bir Hacıosmanoğlu gelmiş. E be Hacıosmanoğlu, yiyemeyeceğin muzu soymasaydın, bizleri de hayal kırıklığına uğratmasaydın.

Yönetim bir usul hatası yaparsa kendilerini tarih ve taraftarlar asla affetmeyecektir.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Suçu birine yükleme derdindeler. Yani şike yapanlardan dolayı olumsuz bakmıyor da giden maillerden dolayı olumsuz bakıyor..
              Evet Uefa haksızlığın olduğu güvenilmez bir kurum imasında bulundu biraz. Bize karşı ön yargılılar )
              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• bence anın tadını çıkarın çok güzel şeyler olacak göreceksiniz... milleti karamsarlığa itenlere inat, ben umut aşılamaya devam edeceğim hergün bıkmadan usanmadan...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• hala etrafta biz şike yapmadık diyen fenerliler dolaşıyor...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hala etrafta biz şike yapmadık diyen fenerliler dolaşıyor...
                    Daha fazla bela gormemek icin para toplayip sana araba alacaklarmis, otobuslerden uzak durasin diye.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha fazla bela gormemek icin para toplayip sana araba alacaklarmis, otobuslerden uzak durasin diye.
                      karar günleri yine otobüse binerim ben

Yorum

• IHO kaciranlar dünki Telegol konusmasi:

BMN ZÜRIH

Yorum

• UEFA: KURAYA GELMEYİN

Fenerbahçe'ye CAS kararından 1 gün önce, yani Arsenal rövanşının oynandığı gün UEFA'dan ilginç bir yazı geldiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilere yarınki kura çekimine gelmek için girişimde bulunmamaları, kendilerinden gelecek haberi beklemeleri bildirildi. Bu yazının geldiği günün ertesinde CAS'ın cezayı onaması ise akıllara "UEFA, CAS kararını önceden biliyor muydu?" sorusunu getirdi.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA: KURAYA GELMEYİN

Fenerbahçe'ye CAS kararından 1 gün önce, yani Arsenal rövanşının oynandığı gün UEFA'dan ilginç bir yazı geldiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilere yarınki kura çekimine gelmek için girişimde bulunmamaları, kendilerinden gelecek haberi beklemeleri bildirildi. Bu yazının geldiği günün ertesinde CAS'ın cezayı onaması ise akıllara "UEFA, CAS kararını önceden biliyor muydu?" sorusunu getirdi.
                            İsviçreli bilim adamları araştırsın

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA: KURAYA GELMEYİN

anormal bişey yok, ben kararın böyle olacağını fb casa başvurduğundan veri biliyorum, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok, eziklerin bu pislikten kurtulması mümkün değil demiştik...

Yorum

• Bu UEFA da ne çatırdadı be...

Daha da bellerini doğrultamazlar
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X