Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ama ben bigün o şerefsizin bi yerlerden bi kasedinin çıkacağına inanıyorum...

Bazen yüce Rabbim o zalimleri bu dünyada kahru perisan eyliyor.

Allah onlara tövbe etmeyi nasip etsin fakat kibirlenip yaptiklarindan vazgecmezler ise e iste ozaman Allah belalarini versin.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ey büyük Allah'ım,

3 yıla yakındır büyük sıkıntılar çektik.
      Hakkımız yendi, sevinçlerimiz, ümitlerimiz, duygularımız kısacası kupamız çalındı.
      Suçlular haklı, haklılar haksız gibi gösterildi.
      Bitir bu ızdırabımızı, sevindir bizi Allah'ım.
      Senin adaletinden kaçamazlar.

Amin!

Yorum

• Erdoğan bayraktar cemaatin 10 günde verdiği zararın iki mislini 2 saat içinde verdi...piyasaları allak bullak etti gitti adam.

Yorum

• Şikebahçe düşmediği sürece bu ülkede kimse adaletten, namustan, ahlaktan bahsetmesin.

Başında adalet olan parti hiç bahsetmesin.

İddia ediyorum, kupa Başbakan yüzünden bize verilmiyor.

Ama alma Trabzonspor'lunun ahını çıkar aheste aheste.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• O değil de, bir Faruk Özak vardı...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O değil de, bir Faruk Özak vardı...
              En iyi yaptigi isi yapiyor.Görünmez oluyor.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikebahçe düşmediği sürece bu ülkede kimse adaletten, namustan, ahlaktan bahsetmesin.

Başında adalet olan parti hiç bahsetmesin.

İddia ediyorum, kupa Başbakan yüzünden bize verilmiyor.

Ama alma Trabzonspor'lunun ahını çıkar aheste aheste.
                Aynen öyle.

Kisilerle kurumlar ayirsin simdi.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ultragaranti-Ersin dün gece 2 saat felan birseyler yaziyordu. Noldii`?
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erdoğan bayraktar cemaatin 10 günde verdiği zararın iki mislini 2 saat içinde verdi...piyasaları allak bullak etti gitti adam.
                    bayraktar ne dedı ben işte oldugum ıcın hıcbırseyden haberdar degılım de

Yorum

• şimdı ınternetten baktımda bayraktar napmıs ya oyle

Yorum

• TCDD Genel Müdürü, Süleyman Karaman'ın Ankara'da gözaltına alındı diye iddalar var. Internette dolasan 2 dalga listesinde Cengiz insaat ve Kalyoncu da var.bakalim ne kada dogru.100 milyar Euroluk Is hazmi (rüsvet degil) konusuluyor.Darisi Azize,Nihat özdemir ve acuna.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TCDD Genel Müdürü, Süleyman Karaman'ın Ankara'da gözaltına alındı diye iddalar var. Internette dolasan 2 dalga listesinde Cengiz insaat ve Kalyoncu da var.bakalim ne kada dogru.100 milyar Euroluk Is hazmi (rüsvet degil) konusuluyor.Darisi Azize,Nihat özdemir ve acuna.
                          bence su acunu arastirsalar cok pislikler cikar bir tv programi yaparak tv satin alan varmi ülkede yaptigi programlarda amerikadan satin alinma
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama bayraktarin başbakani istifaya davet etmesini takdir ettim. Kisaca yolsuzluklari sadece yapan biz 3 bakan değiliz; önümüzü açan tayyipti demiş
                            elindeki kemiği alınan it sahibine bile saldırır renkdaşım...

Yorum

• ben burada hacı nın tavrını merak ediyorum bayraktarın yanında mı duracak yoksa çok sevdığı başbakanın mı.
                              Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• İlk olarak sezersoykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben burada hacı nın tavrını merak ediyorum bayraktarın yanında mı duracak yoksa çok sevdığı başbakanın mı.
                                Delikanlılığın kitabında Bayraktarın yanında durması icab eder. Bakalım ne kadar delikanlı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X