Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardes kupanın gelecegını herkes cumle alem bılıyor bunu bılmek ıcın alım olmaya gerek yok.Davalar ve şikecilerin gelecegı ne olcak dıye sorduk .Iho cevapladı sagolsun kendısı barıs elçisi olcakmış Ts ve Şikecilerin arasında.IHOOO Kadıkoy'de macı sıkecılerın arasında ızleyecegım dıyor
    Hocam valla Basganin degisik bi tarzi var bu kadar tepki cekecegini bile bile bu eylemlerde bulunmasi enteresan Akilli adamin yapacagi is degil vallahi ben de cozemedim

Yorum

• aynen

İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim Kulübümün başkanı Şikebahçenin taraftarına imreniyorum diyemez arkadaş...
      bu adamin içinde fenevlik var sanki...
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Başkan aslında anlatmak istediğini anlatamıyor sorunu burda. Kötü bişey demedi
        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• hiç tavsip etmediğim hatta rahatsız edici bulduğum politik tutumu ve şikecilerle ilgili yersiz iltifatları bir yana;

"kupayı alacağız ama bunu TFF'den istemeyeceğiz, TFF düzeltmezse uluslararası futbol kurumlarını devreye sokacağız" dedi.

ben şahsen bir yanlışlık görmüyorum bu tutumda. hatta bence doğru politika.
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• kupayı almamak iho ya kalmaz da o kararı ona verdirtmezler ayrıca öyle de bişey demiyor ne dediğini düzgün söyleyemiyor.

Ama o tazminat davasını açacaksın inş. eğer açmazsan aziz yıldırım neyse bizim için sende osun

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bazi arkadaslar baskana karsi muthis onyargili.
              Bugun baskan cok iyi konustu bence.
              Hatta Rte ye bile ustu kapali posta koydu.
              Gayet yapici ve akilli konustu.
              Helal olsun.
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bu Başkan beni Trabzonspordan soğutcak yahu nasıl açıklama bunlar...Trabzondaki maçlara gelecekler artık Beşiktaş Fenerliler ve Galatasaraylılar.Başkanda Fenerbahce macında fener tribününde oturucakmış.
                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Isin sonuna yaklastik baskanda resmi bi girisimde bulunmayacgiz diyor..

Taraftar sabah aksam mail göndersin Uefaya kararlar aciklansin sen geri cekil..

Bu taraftarin yüzüne nasil bakacaksin??
                  Onlar 2 yildan beri bu olayin pesinde sende daha yeni baskan oldun nasil geri cekilirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 5 hafta sonra iho dan kurtuluyoruz beyler. şikebahçe taraftarı ilkkez bir işe yarayabilir (ironidir, başkandan ne denli nefret ettiğimizi resmetmek istedim yoksa burnu kanasa üzülürüz)
                    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zoko, Bamba ve Colman elini sallaya sallaya geziyor..
                      Onlara da para cezası verildi...

İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 gün önce biz böyle futbolcuyla çalışmayız bugün Volkan'ı göndermeyeceğiz.

Bu ne dediğini bilmiyor.
                      İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      volkan'i gondermeyi dusunmuyormusuz..senin ben tutarliligini..
                      klubu 10 yasindaki cocugun akliyla yoneten bir baskanimiz var.
                      İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu adam kadar dönek ,dediğinin nereye varacağını bilemeyen bir adam görmedim arkadaş !!!

hani volkan senin yanında olamazdı ne oldu !!!
                      Ben de Volkan'ın gönderilmesini istiyordum ama Kasımpaşa'da Orhan Şam konusunda birebir aynısını yaptı. Önce göndereceğiz dediler ertesi gün affettiler. Kimse de adamlara dönek falan demedi...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ................
                        En son beitar tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 23:35.

Yorum

• 1-Biraz önce bizim derdimiz kupa değil,temiz türk futboluyla dedi,sonra ya kupa bizi alacak ya da biz kupayı alacaz dedi
                          2-Yine 1-2 gün önce volkan benimle aynı yolda yürüyemez dedi,şimdi volkan devam edecek dedi.
                          3-Tolga zenginin satışında top yuvarlaktır biz değil vs.
                          ...şimdilik aklıma gelenler...
                          #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• bunu yukarıda yazdım bir kez daha yazayım

söylemek istediği açık, bizi Trabzonspor-fenerbahçe olarak karşı karşıya getirmeyin o kupayı adam gibi getirin, gelmezse nasılsa uefa-fifa verir, illa ki gelecek diyor, ama bunu söylemek için ekstra 7 cümle ile saçmalamak zorunda sanki.

Not: Başkan beni inanılmaz rahatsız,sinir,gıcık...vs ediyor bu konularda.

Yorum

• öncelikle izlemeyenler yanlış bilgilenmesin..kupayı almayacağız demedi..ama nasıl alacağını söylemedi şikebahçeye verin çağrısı yaptı...ancak söylediklerinden çıkardığım bizim başkan bir tek azize gıcık..ve bu yüzden şuan tatmin olmuş durumda..Trabzonsporludur tabi ama dediği gibi şikebahçeli arkadaşları akrabaları var bu yüzden şikebahçeye bizim gibi düşman değil..hatta taraftarını çok beğeniyor..yalnız bu fbeşi övme durumu sıkıcı bir hal almaya başladı..anlamıyorum başkan her programda aynı hataları yapıyor kimse başkana söylediklerinin taraftar tarafından hoş karşılanmayacağını söyleyip uyarmıyor mu?

Yorum

• Trabzonspor başkanına hiçkimse dil uzatamaz. muhalifler gidin kumda top oynayın

Yorum

Yükleniyor...
                                X