Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• azize don al.

Harbiden seyrederken gülmekten öldüm.

Yapanın emeğine, yüreğine sağlık.

Yorum

• İnanılmaz bir şekilde propagandalar yapılmaya, suçluyu suçsuz konumuna getirmeye çalışılmaktadır.
      Şike davasının üzerinden geçen onca zaman ve yerini bulmaya adalet bir çok Trabzonspor taraftarını da bezdirmiş durumda.(buna ben de dahilimdir.)
      Bu ortamdan yararlanarak zaten amaçları uğruna çalışan medya kuruluşlarını da kullanarak, her yönden inanılmaz güçlü bir şekilde çalışıyorlar.
      Ve bunun karşısında hiç bir şey yapamıyoruz.
      Kulüp bazında çok kötü ilerleyen bir şike politikası devam ederken , taraftar da pes etmiş gibi.
      En son Yaşar tarafından düzenlendi; 08.05.2014, 00:48.

Yorum

• Sagda solda okuyorum. Hala daha hirsizlik yapmadiklarini söylüyor köpekler.
        Bana göre Trabzonspor'un hakkini calmadiklarini söyleyen insanlar, kendi
        hanimlarini sattiktan sonra muhabbet tellali olmadiklarini söyleyen insanlardir.
        Yeryüzü denen su dünyada benim halkim kadar yüzsüz olani var midir bilemiyorum.
        Artik buna kesinlikle eminim, bu millet iflah olmaz. Kendi milletimin, iki paralik
        sokak köpegi kadar bile degeri kalmadi gözümde. Ne acidir ki, bir Türk evladi
        olarak beni ve bir sürü insani bu sekilde düsünmeye zorladilar. Ne acidir ki,
        adaletin timsali olan bir milletin devami olmamiza ragmen simdi
        adaletsizligin timsaliyiz. Iki paralik adamcik müsveddeleri.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• rahat olun düsecekler

Yorum

• Tüm çabaları ellerindeki medya ve aydın geçinen kesimi öne sürüp kamuoyu oluşturmaya çalışmak ve halk böyle istiyor deyip yeniden yargılamayı sağlamak.
            İmza sayısına yürüyen sayısına da inanmıyorum. Her zaman yaptıkları gibi çarpıtıyorlardır (500 bin 5 milyon...)
            Öte yandan yeniden yargılanma sağlanırsa UEFA'ya gidip bakın gördünüz mü beni haksız yere mahkum ettiniz diyerek, hatta tapelerin de düzmece olduğunu buna bağlayarak atak yapacaklar ve davayı yeniden açtıracaklar.
            UEFA'dan Tff'ye yapılacak müdahele hakkı için ise kamu vicdanının zedelenmesi gerekçe gösteriliyor. Diyecekler ki müdahele edemezsiniz çünkü kamu bizim tarafımızda. Zedelenmedi, aksine biz haksızlığa uğradık, buyrun bakın kamuoyu da yanımızda.
            Bu oyunu bozmalıyız
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.05.2014, 09:36.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Klüp bazın da da, medya da da bizi temsilen konuşanlar yetersizler bu aralar. Çok sessiziz. Klüp bişeyler yapmalı. Yaptırmalı öncülük etmeli. Siyaseti yalamayı bırakıp hakkını aramalı. Şikeyi örtmeyi çalışanlara en tepesinden başlayarak gerekli açıklamayı sert bir şekilde yapmalı. mitinglerden yasal aramalara kadar gereğini yapmalı.

Zorumuza gidiyor. 3 yıl oldu be!...

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Klüp bazın da da, medya da da bizi temsilen konuşanlar yetersizler bu aralar. Çok sessiziz. Klüp bişeyler yapmalı. Yaptırmalı öncülük etmeli. Siyaseti yalamayı bırakıp hakkını aramalı. Şikeyi örtmeyi çalışanlara en tepesinden başlayarak gerekli açıklamayı sert bir şekilde yapmalı. mitinglerden yasal aramalara kadar gereğini yapmalı.

Zorumuza gidiyor. 3 yıl oldu be!...
                abi avukatlarımız kasten konuşmuyoruz tv lerde taraftarımızın içi rahat olsun demişti geçenlerde, bence sessizliğin sebebi bu...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi avukatlarımız kasten konuşmuyoruz tv lerde taraftarımızın içi rahat olsun demişti geçenlerde, bence sessizliğin sebebi bu...
                  Kardeş son günlerde özellikle şikecilere haksızlık ediliyormuş gibi gündem yaratılıyor. Hakkın yanında, adaletin yanında olmayıp hırsızların hakkı gasp ediliyormuş gibi kamu oyu oluşturmalarına sessiz kalınması rahatsızlık veriyor. Beklediğim tepki bu yönde olmalı demek istiyorum daha çok.

Yorum

Kardeş son günlerde özellikle şikecilere haksızlık ediliyormuş gibi gündem yaratılıyor. Hakkın yanında, adaletin yanında olmayıp hırsızların hakkı gasp ediliyormuş gibi kamu oyu oluşturmalarına sessiz kalınması rahatsızlık veriyor. Beklediğim tepki bu yönde olmalı demek istiyorum daha çok.
                    abi yeni yaptıkları bir şey değilki sürecin başından beri mağdur edebiyatı yapıyorlar, sonuç? her yerden ceza yediler asıl darbe için ligin bitmesini beklemek gerekir bence, o zaman istediğimiz gelişmeler olacaktır.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İnşallah. Ben umudumu kaybetmedim.

Yorum

İnşallah. Ben umudumu kaybetmedim.
                        aman abi, hadi biz neyse de forum yöneticileri de bu iş bitti derse kötü olur

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Ben hala umutluyum.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tüm çabaları ellerindeki medya ve aydın geçinen kesimi öne sürüp kamuoyu oluşturmaya çalışmak ve halk böyle istiyor deyip yeniden yargılamayı sağlamak.
                            İmza sayısına yürüyen sayısına da inanmıyorum. Her zaman yaptıkları gibi çarpıtıyorlardır (500 bin 5 milyon...)
                            Öte yandan yeniden yargılanma sağlanırsa UEFA'ya gidip bakın gördünüz mü beni haksız yere mahkum ettiniz diyerek, hatta tapelerin de düzmece olduğunu buna bağlayarak atak yapacaklar ve davayı yeniden açtıracaklar.
                            UEFA'dan Tff'ye yapılacak müdahele hakkı için ise kamu vicdanının zedelenmesi gerekçe gösteriliyor. Diyecekler ki müdahele edemezsiniz çünkü kamu bizim tarafımızda. Zedelenmedi, aksine biz haksızlığa uğradık, buyrun bakın kamuoyu da yanımızda.
                            Bu oyunu bozmalıyız
                            Tapeleri inkar edemezler. Çünkü mahkeme de bu tapeleri kabul ettiler ve savundular bu lafları bu amaçlar vs söyledik diye. Ayrıca bazı tapeler de dinlendi mahkeme de. Kendisi Cnnturkdeki programda evet bazı tapeler dinledik doğru tapeler dedi.
                            Hadi tapeleri geçtik sen arkadaşına apartman kapıcısı üzerinden mi borç verirsin? Manisa başkanı arkadaşım borç verdim ama klubun bekçisi üstünden gönderildi. Maç ertesi, sabah 9 da muhasebeciyi arayıp ara onu parayı iste kim dedi?
                            Millete araba hediye etmeler, yolda arabada görüntülenen şike parası, ibrahim akın olayı.
                            Yok arkadaş bunca şeyi temizleyemezsin?
                            En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 08.05.2014, 12:07.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tapeleri inkar edemezler. Çünkü mahkeme de bu tapeleri kabul ettiler ve savundular bu lafları bu amaçlar vs söyledik diye. Ayrıca bazı tapeler de dinlendi mahkeme de. Kendisi Cnnturkdeki programda evet bazı tapeler dinledik doğru tapeler dedi.
                              Hadi tapeleri geçtik sen arkadaşına apartman kapıcısı üzerinden mi borç verirsin? Manisa başkanı arkadaşım borç verdim ama klubun bekçisi üstünden gönderildi. Maç ertesi, sabah 9 da muhasebeciyi arayıp ara onu parayı iste kim dedi?

Millete araba hediye etmeler, yolda arabada görüntülenen şike parası, ibrahim akın olayı. Yok arkadaş bunları nasıl temizleyecekler?
                              herzaman söylüyorum lağım çukuru bile fb camiasından daha temizdir...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                herzaman söylüyorum lağım çukuru bile fb camiasından daha temizdir...
                                Ya şu üstekileri soruyorum fenerlilere sadece. Diğerlerini anlatmıyorum bile.
                                Hepsinin dediği tek şey var. Sen balıkları anlat.
                                Aynı şeyi Sercan için diyorlardı da, kaydı düştü trabzona transfer oldu diyenlere, siteden (üstelik fenerasyon sitesinden) maç kadrosu linkiyle 10-15 kere sercan 18 de bile yoktu diye anlatınca artık burdan ekmek yok deyip bıraktılar.

Ya diyorum tamam önce ben cevap vereyim, adam türkiyenin en büyük balıkçılarından, dedelerinden beri balıkçı, türkiyenin her yerine balık gönderiyor. E sen şimdi cevap ver diyorum. İşi çamura sürüp bırakın dilenci gibi kupa dilenmeyi vs diyorlar. Dedim sen de biliyon, vicdanın rahat değil cevap da veremiyorsun diye. Kapatıyorlar konuyu oyle
                                En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 08.05.2014, 12:16.
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X