Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonlarda toparladı evet ama her zamanki gibi kesinlikle tatmin etmedi başkan.

Tamamen başbakan gibi düşünüyor. Kurumlar değil kişiler ceza almalı mantığında...

O camia senin takımına zarar vermek için her şeyi yaptı. Şikecileri de kendiler seçti, kendileri savundu.. En ağır cezayı almalılar. Daha ne diye fenerbahçeye dostluk mesajı vs veriyorsun?!
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ben baskanin konusmalarinda basbakanla olan iliskisinin etkileri oldugunu dusunuyorum... Fakat kupa gelecek bana kalirsa, onu da biliyor gibi.
      En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 23:24.

Yorum

• inş. şükrü saraçoglu stadına giderde orda bi öldürürler onuda kurtuluruz

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          inş. şükrü saraçoglu stadına giderde orda bi öldürürler onuda kurtuluruz
          Kahkaha smileyi
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunu yukarıda yazdım bir kez daha yazayım

söylemek istediği açık, bizi Trabzonspor-fenerbahçe olarak karşı karşıya getirmeyin o kupayı adam gibi getirin, gelmezse nasılsa uefa-fifa verir, illa ki gelecek diyor, ama bunu söylemek için ekstra 7 cümle ile saçmalamak zorunda sanki.

Not: Başkan beni inanılmaz rahatsız,sinir,gıcık...vs ediyor bu konularda.
            Evet hocam aynen durum budur

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlara da para cezası verildi...
              Su Tatilden gec gelen henriqueye ceza verilmedimi ?
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Ali Şen ne diy la öyle??

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  inş. şükrü saraçoglu stadına giderde orda bi öldürürler onuda kurtuluruz
                  yuhh be adamın ettiği duaya bak. Allah akıl fikir versin size.

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkan aslında anlatmak istediğini anlatamıyor sorunu burda. Kötü bişey demedi
                    Aynen adam mantıklı bişey söylese bile anlatamıyor konuşmaları kötü
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bazen bakiyorum, bu forumda bulunan bir cok insanin art niyetli oldugunu görüyorum.
                      Sirf o siyasi hatalari var diye laflarini carpitiyorsunuz durmadan. Günlerdir okuyorum, okuyorum, diyorum acaba ben mi yanlisim.

Simdi kesin karar getirdim, baya adamin günahina giriyorsunuz, üstelik öyle bir dil ile konusuyorsunuz ki, kücük düsürücü bir sekilde.

Ayni aciklamalari mi izledik biz?

10 numara konustu. Ahlakli bir sekilde, namuslu bir sekilde konustu.

Adam daha ne desin? Bu is namusumuzdur, mesele kupa degil, daha büyük bir mesele diyor. Ahlak diyor.
                      Bunlar düzelmesi gerekiyor diyor.

Siz de hala bir acik versin de tas atayim diye kivraniyorsunuz. Ayiptir, ayip!!!!

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu adamin içinde fenevlik var sanki...
                        Şaşkınlıkla izledim şoke oldum...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onlara da para cezası verildi...

Ben de Volkan'ın gönderilmesini istiyordum ama Kasımpaşa'da Orhan Şam konusunda birebir aynısını yaptı. Önce göndereceğiz dediler ertesi gün affettiler. Kimse de adamlara dönek falan demedi...
                          kötü örnek örnek değildir arkadaşım... tutarlı olacaksın... Tolgayı bjk ye asla vermem dedi,adamlara top dedi sonra Tolga bjk de. volkan olayı malum asla yürümem,benimle olamaz falan şimdi affettim... bir değil iki değil üç değil bu adamın tutarsız konuşmaları çileden çıkarttı yeter artık...
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi konuşmadan böyle bir şey çıkarmak yanlış.

Öncelikle başvuru yapmayacağız Tff gereğini yapıp verecektir. Vermezse gerekli gişirimlerimiz UEFA'ya yaptığımız gibi olacaktır diyor.

ANCAK fenerbahçenin şikeden ceza alması, tazminat hakkında en ufak laf etmiyor. Sorun bu...
                            sana niye versin tff kupayı hiçbir çaba göstermeden bakkaldan horoz şekerimi alıyorsun sizin polyannacılığınızdan kusacam artık adamın dediklerini idrak edemiyormusun başbakan buna ayarı vermiş bu adam başkan olduğu sürece kupa mupa yok .
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• kupayi gectik o ayri konu ama baskan neden demiyor yada diyemiyor sikenin cezasi küme düsmek diye.

kusura bakmayin ama yalniz kupa gelecekse o kupayi alsinlar bir yerlerine monte etsinler. beni ancak sikecilerin küme düsmesi mutlu eder

Yorum

• Hacı kadar kıvıranını görmedim.net

Yorum

Çalışıyor...
                                X