Volkan'a para cezası verecekler herhalde...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan'a para cezası verecekler herhalde....
FrancescoTotti
Yorum
-
ulan ben hayal mi görüyorum biri şu deliyi sustursun sen kimsinde bzizm adamıza kar veriyorsun lafa bak bzi istemeyeceğiz kendileri utanıp kupayı verecekmiş bu herif davayı başbakana satmıştır bu açık nettir kendi ağzıyla kendini ihbar etmektedir derhal isitifa ettirmeliyiz bu zatı hayinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim Kulübümün başkanı Şikebahçenin taraftarına imreniyorum diyemez arkadaş...
Yorum
-
Aslında mantıklı düşününce bazı söylemlerine hak veriyorum.
İki kulüp sürekli kavgalı gidecek değil arayı yumuşatmak istiyor sanırım kupa geldikten sonra.
Ayrıca Trabzonspor girişim yapsa bu şerefsiz medya Trabzonspor'a yıkar gerçekten herşeyi şerefsizler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskanin basbakanla yakinligi ortada. Belli seyler biliyor olabilir mi acaba?İnsan ol evlat!
Yorum
-
Tv seyretmiyorum.Yazılanlara bakınca Ya başkan kalın bağırsak çıkışından konuşuyor..ya da başkanı dinleyenler aynı yerden dinliyor.hangisi?Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
Yorum