Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan'a para cezası verecekler herhalde...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ..............................
      En son beitar tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 23:36.

Yorum

• 2 gün önce biz böyle futbolcuyla çalışmayız bugün Volkan'ı göndermeyeceğiz.

Bu ne dediğini bilmiyor.
        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Volkan'a para cezası verecekler herhalde...
          Zoko, Bamba ve Colman elini sallaya sallaya geziyor..
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• volkan'i gondermeyi dusunmuyormusuz..senin ben tutarliligini..
            klubu 10 yasindaki cocugun akliyla yoneten bir baskanimiz var.

Yorum

• bence rte ayari verdi iho'ya uslubuna ceki duzen ver ortaligi aleve verme gibisinden..
              kupa olayina gelince bence o is tamam yoksa nereye tffye baski yapmicaz der..
              İnsan ol evlat!

Yorum

• bu adam kadar dönek ,dediğinin nereye varacağını bilemeyen bir adam görmedim arkadaş !!!

hani volkan senin yanında olamazdı ne oldu !!!
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• ulan ben hayal mi görüyorum biri şu deliyi sustursun sen kimsinde bzizm adamıza kar veriyorsun lafa bak bzi istemeyeceğiz kendileri utanıp kupayı verecekmiş bu herif davayı başbakana satmıştır bu açık nettir kendi ağzıyla kendini ihbar etmektedir derhal isitifa ettirmeliyiz bu zatı hayinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sona doğru gayet iyi konuştu Başkan
                    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim Kulübümün başkanı Şikebahçenin taraftarına imreniyorum diyemez arkadaş...
                      aynen, acaba sadri şenere sordukları gibi Trabzonspordan önce kimi tutuyordun diye sorsalar ne der. sadri şener latife ile söylemişti ama bu başkan %100 sıkıntılı.

Yorum

• başkan secılırken o kupanın nasıl gerı alınacagını cok ıyı bılıyoruz dıyordu şimdi bişey yapmayacaz kendılerı verecek dıyor

Yorum

• Aslında mantıklı düşününce bazı söylemlerine hak veriyorum.

İki kulüp sürekli kavgalı gidecek değil arayı yumuşatmak istiyor sanırım kupa geldikten sonra.

Ayrıca Trabzonspor girişim yapsa bu şerefsiz medya Trabzonspor'a yıkar gerçekten herşeyi şerefsizler.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            baskanin basbakanla yakinligi ortada. Belli seyler biliyor olabilir mi acaba?
                            bende aynisini dusunuyorum yoksa iho bukadarrahat konusmaz
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• O bir başkan O bir barış elçisi
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Tv seyretmiyorum.Yazılanlara bakınca Ya başkan kalın bağırsak çıkışından konuşuyor..ya da başkanı dinleyenler aynı yerden dinliyor.hangisi?
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Yükleniyor...
                                X