yunus egemenoğlu nerede konuştu ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 ay süreceğine 1 ay sürecek üstüne fb lilerin kapak oluşunu göreceğiz2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefelaket tellallığı yapanları anlamıyorum...
Abi olay bitmiş ceza vermeyip durdurma kararı almış adamlar polyannacılığa gerek yok bitmiştir bu olay...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekızıyorum bende ama böyle düşünenleri görünce motive oluyorum.
sen küs öbürü küssün. eeee
Kim neyi kazanıyorsa kazansın küme mi düşüyorlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu mu oluyorlar umurumda değil. YETER!
Bıktım iki senedir bu eziyeti çekmekten. Kim ne hali varsa görsün.
Yorum
-
Bursa adam olsa, Kasımpaşa adam olsa, Kayseri adam olsa !!!!
Böyle birşeyi kabul etmeyip UEFA'ya mı CAS'a mı FIFA'ya mı artık nereyse itiraz edip yaygara koparırlardı...
Ulan 1 ay sonra men edileceksin, o saatten sonra bu kulüpler nasıl neye hazırlasın kendini??
Hem bu kulüpleri hem Türk futbolunu bir kez daha mahvedecekler...
Neyse 1 ay sonra bu davadan tamamen kurtulacağız artık buna da şükür. Öbür türlü 1 sene CAS CAS deyip duracaklardı....
OOOOFFF OF!!Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
Antuda millet sevinmiyor gercekleri gordu siz burada karamsar tablo ciziyorsunuz .
Uefa olasi tazminatin onunu kapatmistir bu karar ile . Ayrica suclu bulunursa fb cezasi gelecek sezon baslayacak otomatik olarak 3 yil olmus olacak iyi tarafindan bakin .
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak guler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 temmuz 10+5 men cezasi alir bu sikeciler :d30 temmuzda karar açıklansın
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener cas ı satın alırsa vs vs diyorlar
Yahu juventus, milan satın alamadı da fener mi satın alacak?
çok ehvamlanıyorsunuz çok...
Yorum
-
ntvsporda az önce konuşan adamın herşeyi öyle güzel özetledi ki ve şunu soliyim 29 ağustosta cas davası sonuclanacak ve olumsuz biterse durum şimdikinden çok daha kötü olacak fb içinaçıkcası şu an için herşey çok daha güzel bunu benim gibi karamsar biri söylüyo
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelde bunu millete anlat, fener elenmeden şl de finale kadar gelsin, cas kararı verince fenerin yerine bursayı alsınlar ,bursa direk final oynasın hemi? ulan ne kadar saf adam var yav''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
Yorum