Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk da katılacakmış kuraya

Yorum

• aklımda deli sorular...

tazminatla karşılaşacaktı diyorsunuz uefa...

şimdi diyelim ki fener gruplara kaldı...

ve sonra cas fener'in cezasını onadı...

elenen takımlar tazminat istemeyecek mi?

bu nasıl 0 toleranstır? üzerinde şaibe olan bir takım nasıl cl ön elemesi oynar?

Yorum

• Moralim bozuldu.

En az 1 yıllık eğlencemiz bu karar nedeniyle 1 ay da bitecek. şikebahçelilerin en az 5 yıllık azap süresi 4 e düşecek ...

İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cas kararı bozsa Uefa 43 milyon euro tazminat verecekti Fenere büyük ihtimal

mağdur olan biziz elimizde kapı gibi belgeler kararlar var ama biz açamıyoruz şu 45 milyon euroluk davaları yada açmıyoruz.

bizim böyle bir hakkımız yok mu şu aşamada acaba ? cas kararı 28 ağustos ta lehimize oldu diyelim. fenere öldürücü darbe indi diyelim.

biz maddi manevi tazminat açamayacak mıyız ? oyuncularımız kaçtı gs yerinde biz olacaktık dormund la aynı yıl şampiyon olduk onlarda 7. kere oldu bizde 7. kere olduk, adamların yükselişi başladı gs ninde sonraki yıl başladı yükselişi. bizde Dortmund gibi parlayacaktık belki ? o kadro dağılmayacak gs gibi ambargo koyacaktık lige ?

yok hayır sadece kupa kesmez beni şu dakkadan sonra. rekor bir tazminat koparmalıyız, hukukçu değilim ama illaki bizimde vardır böyle bir hakkımız, fener açıyor bizim neyimiz eksik ? bir davada biz açalım fenerinkine bakarlarken bizimkinede baksınlar
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sokayım Casına fenerine Uefasına.
            Sakin olun iş rutinden çıkıp olağanüstü duruma geldiği için böyle karar alındı.
            1 ay sonra göreceğim o sevinenleri tvye çıkıp sanki tamamen aklanmış gibi kuraya katılma haberini veren şerefsizi ve ona güvenen milyonlarca koyun sürüsünü.
            En son Murat 61 tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:38.
            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bırakalım eğlendisnler abi benide arıyorlar şimdi aklandık diye
              Ben de öyle sanıp moralim bozulmuştu ama forumdaki yorumları okuyunca öyle olmadığını anladım

28 AĞUSTOS^ta çilemiz biter, kupa gelir artık.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bjk da katılacakmış kuraya
                Fener ilk ön elemeyi geçerse uefa hakkı olacağı için cezasını 1. yıl için çekmiş olacak. BJK hepten sakata geldi

Yorum

• kuşlar heyecanlanmazlar dedim ama yanılmışım. nerde onlarda o kafa
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• fb ön elemede elenirse, ve akabinde cas'dan red gelirse

Bursa'nin durumu ne olacak ?

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aklımda deli sorular...

bu nasıl 0 toleranstır? üzerinde şaibe olan bir takım nasıl cl ön elemesi oynar?
                      bu uefanın kararı değil casın kararı olduğu için, mağdur takımlar şikeci feybeden tazminat isteyecekler

Yorum

• Bunlar cidden saf, yarın bjk kurada olamaz çünkü bi kere play-off turunda katılıyor kupaya.

Yorum

• Büyük hata yapıyorlar. Şunu biri bana açıklarsa sevinirim. CAS'ın sportif cezaları kaldırma yetkisi yok deniyordu birkaç gün önce haberlerde. Yani bu durumdan sonra ancak tazminat ile sorunu çözebilirler olumlu karar çıkacaksa demeye getirdi yorumcu. Bu başvurunun amacı nedir o zaman? Sadece tazminat almak mı yoksa Avrupa'ya da gitmek mi?

Yorum

• çok iddiaLı şekiLde söyLüyorum, aziz şikebahçeyi batırmaya çaLışıyor. Olduki 29 Ağustosta karar veriLdi ve şikeciLer o tarihe kadar 1 tane takım eLemiş oLduLar. O takım sadece tur parasınımı ister sizce? kıyamet kopartirLar.. aziz bunun farkında oLmayacak kadar gerizekaLımıdır biLmiyorum ama büyük ihtimaLLe ben battım takımıda batırmadan gitmiyim diyordur.. Adam egoist ve bunu cidden yapar, sakın daLga geçiyorum diye düşünmeyin yani.
                            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bunlar fortumu yanlış yerlerine bağlıyorlar yanlış yerlerine!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aklımda deli sorular...

geçen yıl nasıl oynadıysa bu yılda öyle bu sene çok uzun sürmeyecek bir maç yapıp şutlanacaklar...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X