Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz zaten söylüyorduk duruşmadan sonra umut dağıtacaklarını.Bu şerefsizlere kimse inanmaz.Ceza kesin.
    Cezâların açıklanmasına bir kaç ay zaman olsa bu iş kapandı derler yine, pazartesi açıklanacağı için ağır cezâ beklemiyoruz diyebiliyorlar anca.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• daha bunlar iyi günleri
      başkanım başkanım diye peşinde köpek oldukları mahlukatın peşinden teneke çalacaklar yakında
      beter olsunlar
      bize çektirdiklerinin asıl cezası öbür tarafta

Yorum

• Bu Alper'e yazık oldu harbi.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          #SemsiyelerElimizdeFenerlilerÖnümüzde
          Hahahahahaha

TRABZONSPOR ~| '
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ülkeme bak. Bedava otobüslerle miting alanına, bedava uçaklarla Nyon'a gönderiliyor insanlar.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hele bir aciklansin, sonra güleriz. Daha bir sey belli degil.
              En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 22.06.2013, 16:39.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Büyük gün geliyor demek.
                Çok şükür.

Yorum

• Dönülmez aksamin ufkundayiz.
                  Sonunda bizimkilerden daha müslüman olan bir heyet adaleti saglayacak.

Yorum

• Görüntüleri izledim biraz önce. Hiç kusura bakmayın arkadaşlar, hala 1 - 2 yıl ceza alırlar mı diyorsunuz? Bitmişler bunlar. Biri sağlam bir rapor hazırlanmamış diyor, öbürü çok yüksek kalitede bir duruşma oldu diyor. Aziz'in konuşacak hali yok.

İşte böyle... Fitil fitil...

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ceza cikmaz diye bir sey söylemedi.
                      Ben her seyi görmeden inanmiyorum.

fikra gibi yasnmis bir olayi anlatayim, Trabzonun bir köyünde bayagi yaslanmis bir ninenin akli gidip geliyor,
                      devamli fenalik yapiyor, ölüyorum diye bagirip cagiriyormus, bu bagirma bir kac sene sürmüs. Bir gün yine
                      oglum, eliyirim diye bagirmis, ogluda bunalmanin etkisiyle, nene, tabutta görmeyince inanamam diye cevap vermis.

bende somut seyleri görmeyince inanmiyorum artik.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Kararın ne zaman açıklanacağı eklensin bence başlığa. Pazartesi veya salı diyorlar, pazartesi öğlenden sonra açıklanacak muhtemelen.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ceza alakcakları konusunda şüphe yok
                          Türkiyedeki uygulama nasıl olacak onu bilmiyoruz
                          tefefe nasıl uygulayacak
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Sana kutsal gelen 100 yıllık çınar fiske vuruşuyla yıkılır bir gün yıkılır bir gün

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Görüntüleri izledim biraz önce. Hiç kusura bakmayın arkadaşlar, hala 1 - 2 yıl ceza alırlar mı diyorsunuz? Bitmişler bunlar. Biri sağlam bir rapor hazırlanmamış diyor, öbürü çok yüksek kalitede bir duruşma oldu diyor. Aziz'in konuşacak hali yok.

İşte böyle... Fitil fitil...
                              Melek hocam sabah diyordunuz ya dilinizi korkak alıştırmayın 5 sene diyin 7 sene diyin diye,videoyu izledikten sonra ilk sizin dediğiniz aklıma geldi,
                              Melek hocam haklıymış durum çok vahim dedim.
                              Çok yaşayın
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kararın ne zaman açıklanacağı eklensin bence başlığa. Pazartesi veya salı diyorlar, pazartesi öğlenden sonra açıklanacak muhtemelen.
                                Evet, bence de.

Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı önümüzdeki hafta bekleniyor)

diye degistirebilir.

Ah, ahhh.

Kac kere su basligi degistirin, UEFA isi kapandi diyenler oldu. Simdi düsünüyorumda, sonunda bu basligi degistiriyoruz ve onlarin dedigi olmadi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X