İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#SemsiyelerElimizdeFenerlilerÖnümüzde
TRABZONSPOR ~| '# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza cikmaz diye bir sey söylemedi.
fikra gibi yasnmis bir olayi anlatayim, Trabzonun bir köyünde bayagi yaslanmis bir ninenin akli gidip geliyor,
devamli fenalik yapiyor, ölüyorum diye bagirip cagiriyormus, bu bagirma bir kac sene sürmüs. Bir gün yine
oglum, eliyirim diye bagirmis, ogluda bunalmanin etkisiyle, nene, tabutta görmeyince inanamam diye cevap vermis.
bende somut seyleri görmeyince inanmiyorum artik.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüntüleri izledim biraz önce. Hiç kusura bakmayın arkadaşlar, hala 1 - 2 yıl ceza alırlar mı diyorsunuz? Bitmişler bunlar. Biri sağlam bir rapor hazırlanmamış diyor, öbürü çok yüksek kalitede bir duruşma oldu diyor. Aziz'in konuşacak hali yok.
İşte böyle... Fitil fitil...
Melek hocam haklıymış durum çok vahim dedim.
Çok yaşayınŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKararın ne zaman açıklanacağı eklensin bence başlığa. Pazartesi veya salı diyorlar, pazartesi öğlenden sonra açıklanacak muhtemelen.
Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı önümüzdeki hafta bekleniyor)
diye degistirebilir.
Ah, ahhh.
Kac kere su basligi degistirin, UEFA isi kapandi diyenler oldu. Simdi düsünüyorumda, sonunda bu basligi degistiriyoruz ve onlarin dedigi olmadi.
Yorum
Yorum