Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte Aziz Ruh hastasının basın toplantısında beden dilinden ruh hali,dikkat! uzman görüşüdür;
    "UEFA bu dava yüzünden kendi içinde çatırdayabilir.’’ derken aslında yansıtma yaptı, bu cümleyi manipulasyon amaçlı kurdu ve Fenerbahçe’de başlayan çatırdamanın önüne geçmek niyetindeydi. Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyetidir, Fenerbahçe Kuvay-i Milliyedir’’, derken de genelleyici yaklaşıp, yüceltti ve halkın gücünü arkasına alma çabasında olduğunu gösterdi. Çok üzüldüğünü söylediği birkaç konuda birden bire gülmeye başlaması, öfkesini ve saldırgan tutumunu gizlemeye çalıştığını anlatmaktaydı. Getirin, yapın, okuyun, çıkın gibi yaptırımcı konuşmalarla meydan okuyan bir tavrı vardı.
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• bak seeenn daha eğlenece yeni başlıyor nereye

Ligden çekin!
      UEFA'nın cezasına başkaldıran Fenerliler, "Bu şartlarda mücadele etmenin anlamı yok" dediler. 20 bin kişinin katıldığı ankette katılımcıların yüzde 60'ı, "Yönetim takımı ligden çeksin" oyu kullandı

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye "2+1 yıl Avrupa'dan men" cezası vermesi taraftarları ayaklandırdı. Sarı lacivertliler, yönetimin bir karar alarak takımı ligden çekmesini istediler. SuperFB.com'da yapılan ankette taraftarlara, genel kurul yöntemiyle Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin olağanüstü toplanarak takımı ligden çekip çekmemesi üzerine görüşleri soruldu. Ankete katılan 20 bin kişinin yüzde 60'lık bölümü "takımın ligden çekilmesine" onay verdi. Ankette 12 bin 479 oy (yüzde 60.47) "Evet, çekilelim" şıkkına giderken, yüzde 39.53'lük kesim (8 bin 157 oy) "ligden çekilmemeleri" yönünde görüş bildirdi.

YARIN CADDE'DE YÜRÜYÜŞ YAPILACAK
      Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA'yı protesto etmek amacıyla yarın 'Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü' adı altında Bağdat Caddesi'nde bir organizasyon gerçekleştirecek.
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• arkadaşlar bu UEFA tahkimindeki "levent bıçakçı" tehlikesinden yeterince haberdar mıyız?

bu adam karar görüşmesine katılamayacak ama onun dışındaki bütün görüşmelere katılabilecek. yani fenerle ilgili her iddiayı avukattan önce bu cevaplandıracak. sadece oylamaya katılamayacak. ve üyeler bunun çalışma arkadaşları olduğu için 100 avukattan daha da etkili olacak. bundan dolayı bu adamın bütün görüşmelerden uzaklaştırılması için mücadele etmeliyiz.

gerekli yerlere İngilizce ve Fransızca faks ve mail kampanyası başlamalı. özellikle durumdan İtalyan ve yunan medyası haberdar edilmeli.
        İngilizce ve Fransızca metin yazabilecek arkadaşlar bir an önce çalışmaya başlamalı...

"Trabzonlu uyuma mücadeleye sahip çık..."
        trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok yahu, basit.

Farklı farklı siteleri var bunu, imageshack, imgim, imgur...

ben www.hizliresim.com kullanıyorum.

Yukarda dosya seç var, ona basıp dosyamızı seçiyoruz, şimdi yükle diyoruz.

Birkaç saniye sonra, sayfa yenileniyor. Yukarda üç tane link beliriyor. İkinciyi seçiyoruz, buraya yapıştırıyoruz. Hayırlı olsun
          eyvallah
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• Bu konuya eğilelim...iyi tespit..

İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bu UEFA tahkimindeki "levent bıçakçı" tehlikesinden yeterince haberdar mıyız?

bu adam karar görüşmesine katılamayacak ama onun dışındaki bütün görüşmelere katılabilecek. yani fenerle ilgili her iddiayı avukattan önce bu cevaplandıracak. sadece oylamaya katılamayacak. ve üyeler bunun çalışma arkadaşları olduğu için 100 avukattan daha da etkili olacak. bundan dolayı bu adamın bütün görüşmelerden uzaklaştırılması için mücadele etmeliyiz.

gerekli yerlere İngilizce ve Fransızca faks ve mail kampanyası başlamalı. özellikle durumdan İtalyan ve yunan medyası haberdar edilmeli.
            İngilizce ve Fransızca metin yazabilecek arkadaşlar bir an önce çalışmaya başlamalı...

Bu Bıçakçı olayından Yarma Ali şen de bahsetti..Levent Bıçakçıyı adres gösterdi,ona gitsin fener dedi.Bu konuda da acil bir çalışma yapalım..mail faks v.s her neyse.. Bu adamın kurulu etkilemesini engelleyelim...
            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• "Bıçakcı Dışarı..." kampanyası bir an önce başlamalı... çünkü hırsızlarla savaş henüz bitmedi...
              ve unutmayalım Türk tarihi masa başı yenilgileriyle dolu... bu kez yenilmeyelim...
              trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bak seeenn daha eğlenece yeni başlıyor nereye

Ligden çekin!
                UEFA'nın cezasına başkaldıran Fenerliler, "Bu şartlarda mücadele etmenin anlamı yok" dediler. 20 bin kişinin katıldığı ankette katılımcıların yüzde 60'ı, "Yönetim takımı ligden çeksin" oyu kullandı

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye "2+1 yıl Avrupa'dan men" cezası vermesi taraftarları ayaklandırdı. Sarı lacivertliler, yönetimin bir karar alarak takımı ligden çekmesini istediler. SuperFB.com'da yapılan ankette taraftarlara, genel kurul yöntemiyle Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin olağanüstü toplanarak takımı ligden çekip çekmemesi üzerine görüşleri soruldu. Ankete katılan 20 bin kişinin yüzde 60'lık bölümü "takımın ligden çekilmesine" onay verdi. Ankette 12 bin 479 oy (yüzde 60.47) "Evet, çekilelim" şıkkına giderken, yüzde 39.53'lük kesim (8 bin 157 oy) "ligden çekilmemeleri" yönünde görüş bildirdi.

YARIN CADDE'DE YÜRÜYÜŞ YAPILACAK
                Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA'yı protesto etmek amacıyla yarın 'Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü' adı altında Bağdat Caddesi'nde bir organizasyon gerçekleştirecek.
                adamsanız çekilinde görelim...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bu UEFA tahkimindeki "levent bıçakçı" tehlikesinden yeterince haberdar mıyız?

Hain sadri şener levent bıçakçıyı bu takıma avukat olarak sokuyordu bide !!

Yorum

• Zamanında şikebahçenin desteğiyle ve isteğiyle TFF başkanı olan adam levent Bıçakçı;dikkatli olalım..

AA muhabirlerinin görüştüğü kulüp yöneticileri, şunları söyledi:
                    ''Fenerbahçe Kulübü olarak genel kurulda Levent Bıçakcı'yı destekliyoruz. Futbol Federasyonu'nda daha önce yaptığı hizmetler ve UEFA'daki etkin görevleri nedeniyle Fenerbahçe olarak seçimde kendisine oy vereceğiz.''

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eyvallah
                      ne demek

..

arifberkay abi, ilk koyduğun bayrak muhteşem, kıskandım valla.

İkinci bayrağın renkleri hoş durmasa da, özellikle armanın kırmızısı, verdiği mesaj çok derin
                      Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                      sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bir ucak insanla gitmislerdi zaten nyona ne oldu 2+1 i aldilar oturdular asagi . Tahkim bunlari havada karada oper )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onların Levent Bıçakçısı varsa bizimde yardımcımız Yüce Allah'tır. Bu mücadeleyi kazanıp kupayı herkese göstereceğiz.

Yorum

• tahkime son başvuru zamanı bugünmüydü ?
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir ucak insanla gitmislerdi zaten nyona ne oldu 2+1 i aldilar oturdular asagi . Tahkim bunlari havada karada oper )

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                              Kardeşim lisanslarını iptal edene kadar durmayacaklar herhalde
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• dünde yazmıştım.

kıvırma seziyorum başkanda. uefanın kararlarından sonra tek icraatı yok. tek konuşması var onda da tv de teselli veriyordu fenerbahçelilere. bugün bile cevap açıklaması yapmadı kulüp. hiç hoşuma gitmedi bu durum. bu ülkede böyle bi dava da bu tarzda mücadele verilmez. sükunetle süreci takip etmekmiş. bu laf ihanettir benim adıma. sadri şener 2 yıl bunu yaptı.

başkan uefa kararları açıkladıktan sonra ortalardan kayboldu. sustu pustu oturuyor. ben bunu ihanet olarak algılıyorum. 2 yıldır şikeyi kapatan sadri şener'den hiçbir farkı yok uefa kararlarından sonra ki halinin. hele dün ki keklik durumunda ki azizi avlayacak açıklamalayı yapmayarak bende tamamen bitirdi kendisini. uefa kararlarından sonra tek bir tv programına katıldı oda faik malının programı orada dediğim gibi teselli ediyor şikebahçelileri. ben büyük kıvırma seziyorum. uefa herşeyi yapmış Trabzonspor camiası gerekeni yapıp gereken mücadfeleyi verirse tüm haklarını alır. başkan ne ayaksın son zamanlarda anlamadım ben. dün o açıklamayı yapmadın ya benim için tamamen bittin sen hacı. mitingin etkileri mi bunlar. şuan davaya ihanet içerisinde yönetim. ben böyle algılıyorum.

bekliyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X