Dün gece Sn. İbrahim başkanla bir kez daha gurur duydum. TRT-SPOR'da yaptığı konuşma ile neden başkan olduğunu tüm Türkiye gördü. Helal olsun ona ki emanet emin ellerde....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu telegol tayfasi nerede, tatile mi ciktilar?bu hafta sonu programlari varsa
reyting rekorlari kirarlar..en az 4-5 programlik malzeme cikti adamlar piyasa da yok.ozellikle erman hocanin konuyla ilgili yorumlarini-benzetmelerini cok merak ediyorumYarın varmı
Yorum
-
Anayasanın 59. maddesi,
(Ek fıkra: 17/3/2011-6214/1 md.) Spor federasyonlarının spor faaliyetlerinin yönetimine ve disiplinine
ilişkin kararlarına karşı ancak zorunlu tahkim yoluna başvurulabilir. Tahkim kurulu kararları kesin olup bu
kararlara karşı hiçbir yargı merciine başvurulamaz.
Buna karşılık, anayasa değişikliğinden sonra gerçekleşen aşağıdaki hadiseyi takdirlerinize sunuyorum:
Fotoğrafı Av. Hakan Orhan'ın twitter adresinden aldım.En son alper* tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 15:42.
Yorum
-
ntvsporda uefanın açıklamaları alt yazı geçiyor:uefa kendi kurallarını uygular ve uefa bile disiplin kurunulunun kararını önceden tahmin edemez diyor ben açıklamanın hiçbir yerinde geçmişteki ödüllerin geri alınmaması gibi birşey duymadım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gercekten aci olan
suclu olduklarini biliyorlar
hak yemeyi sanirim normal görüyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA nın bu açıklamasına bu kadar sevinmeye gerek yok..eğer tüp kafa ve ahalisi infantino ile böyle bir diyalog içine girmiş olsa bile tabiki de resmi ağızdan yalanlama yapmış olabilir..bir şeyler çeviriliyor da dur bakalım ne olacak
İlk önce rıdvan faresi Rte nin yanına gidiyor.sonra Aziz tff te gitti,sonra ne oldu TFF Top Tüfek uefa ya gitti, Akabinde TFF Yetkilisi Ntv ye bu haberi geçti..
Bu olay dan bir kazanım yada kaybedilmiş bir şey çıkarmak yanlış olur,piskolojik savaş devam ediyor..Tek bildiğim RTE,Aziz,Zar Kafa birlik olmuş kurcalıyorlar...
Yorum
-
Şikecilere istedikleri Şemsiyeyi seçme hakkı verilmeli bence. ''Son dileğiniz ne'' misali..
Şemsiye Çeşitleri2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum