Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün gece Sn. İbrahim başkanla bir kez daha gurur duydum. TRT-SPOR'da yaptığı konuşma ile neden başkan olduğunu tüm Türkiye gördü. Helal olsun ona ki emanet emin ellerde....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu telegol tayfasi nerede, tatile mi ciktilar?bu hafta sonu programlari varsa
      reyting rekorlari kirarlar..en az 4-5 programlik malzeme cikti adamlar piyasa da yok.ozellikle erman hocanin konuyla ilgili yorumlarini-benzetmelerini cok merak ediyorum
      Aynen lig başlayana kadar idare ederler Yarın varmı

Yorum

• Anayasanın 59. maddesi,
        (Ek fıkra: 17/3/2011-6214/1 md.) Spor federasyonlarının spor faaliyetlerinin yönetimine ve disiplinine
        ilişkin kararlarına karşı ancak zorunlu tahkim yoluna başvurulabilir. Tahkim kurulu kararları kesin olup bu
        kararlara karşı hiçbir yargı merciine başvurulamaz.

Buna karşılık, anayasa değişikliğinden sonra gerçekleşen aşağıdaki hadiseyi takdirlerinize sunuyorum:

Fotoğrafı Av. Hakan Orhan'ın twitter adresinden aldım.
        En son alper* tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 15:42.

Yorum

• Şikebahçeli hayal aleminde vol. 543518561 : Nato kafa nato mermer
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• adamlar pollyannacılıkta zirve yapmışlar

Yorum

• ntvsporda uefanın açıklamaları alt yazı geçiyor:uefa kendi kurallarını uygular ve uefa bile disiplin kurunulunun kararını önceden tahmin edemez diyor ben açıklamanın hiçbir yerinde geçmişteki ödüllerin geri alınmaması gibi birşey duymadım.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şikebahçeli hayal aleminde vol. 543518561 : Nato kafa nato mermer
                aci olan

gercekten aci olan

suclu olduklarini biliyorlar
                hak yemeyi sanirim normal görüyorlar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• infantino ve platini de son zamanlarda ne karar çıkacak bilemeyiz diyordu.

Top tamamen DK daki 5 elemanda. Eğer bir arkadaşın önceki sayfalarda dediği mahkeme kararları da rapora eklendiyse şikecilere geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA nın bu açıklamasına bu kadar sevinmeye gerek yok..eğer tüp kafa ve ahalisi infantino ile böyle bir diyalog içine girmiş olsa bile tabiki de resmi ağızdan yalanlama yapmış olabilir..bir şeyler çeviriliyor da dur bakalım ne olacak

İlk önce rıdvan faresi Rte nin yanına gidiyor.sonra Aziz tff te gitti,sonra ne oldu TFF Top Tüfek uefa ya gitti, Akabinde TFF Yetkilisi Ntv ye bu haberi geçti..

Bu olay dan bir kazanım yada kaybedilmiş bir şey çıkarmak yanlış olur,piskolojik savaş devam ediyor..Tek bildiğim RTE,Aziz,Zar Kafa birlik olmuş kurcalıyorlar...
                    bugüne kadar onlarca yalan haber çıktı Türk basınında, hiçbirinde böyle bir düzeltme yapılmadı... ayrıca üslubunu da sert buldum yazının.. öyle dediğin gibi bir diyalog oldu, ama kabul etmezler tabiiki, yalanlarlar gibi bir durum yok bence... TFF'ye çok kızmışa benziyorlar.

Yorum

• Şikecilere istedikleri Şemsiyeyi seçme hakkı verilmeli bence. ''Son dileğiniz ne'' misali..
                      Şemsiye Çeşitleri
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• hemen de ziyaretçilere kapamışlar.

mızıkçılar

Yorum

• Sikecibasi hirsiz Aziz der ki
                          "Mama vevmek lazim panpa, mama vevmek lazim
                          mamalansalav olacakda, mama vevelim panpa"
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• kanırta kanırta alacağız
                            En son 61boyboy tarafından düzenlendi; 14.06.2013, 15:51.

Yorum

• ulan nasıl gelecek bu ayın 24.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• bu UEFA cok acımasız 2dk mutlu olmalarına izin vermedi

Yorum

Çalışıyor...
                                X