Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi cavcav bir işe yara

GENEL KURUL KARARI ÇIKAR
    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "ayın 17'sinde vakfımızın Genel Kurulu var. Orada arkadaşlarımızla görüşüp neler yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Ayın 17'sinde bizim genel kurulumuz var. Burada kesinlikle Futbol Federasyonunu seçime götürme kararı çıkar. Yıldırım Demirören istifa etmeyeceğini söylüyor. Ancak kanunlar var" dedi.

Yorum

• fb ye duygusal bağlı olan bir fff fb ye ceza veremedi istifa etti.
      fb ye fiziksel bağlı olan bir fff fb ye ceza verebilir mi?

Yorum

• Bükreş olayında şike yok teşvik pirimi var... ayrıca teşvik pirimi veren kişi ozaman kulüple bağlantısı bile yoktu, ama fb nin öyle değil...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Re: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2+1, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hadi cavcav bir işe yara

GENEL KURUL KARARI ÇIKAR
          Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "ayın 17'sinde vakfımızın Genel Kurulu var. Orada arkadaşlarımızla görüşüp neler yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Ayın 17'sinde bizim genel kurulumuz var. Burada kesinlikle Futbol Federasyonunu seçime götürme kararı çıkar. Yıldırım Demirören istifa etmeyeceğini söylüyor. Ancak kanunlar var" dedi.
          Bizim tek cikar yolumuz genel kurul ve sonrasinda dogru adimlar.

Yorum

• azizin dediği oldu yine...ulan herif adam benjaminli adam vesselam...türkiye başedemiyo bi adamla...off yaaa

Yorum

• Şimdiden Haluk Ulusoy'a Hoş Geldin Diyelim.
              Tüpçüyü Bu Verdigi Karardan Dolayı İstifaya zorlayacaklar zaten Kendiside kacmaya yer ariyordu bu bahanesi olacak..

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saol Celal, müthiş yardımcı oldun
                nedemek abi her zaman

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bükreş kendi federasyonunda ceza aldı peki ya şikeciler? o yüzden tüpçünün dediklerini kaale almayın o artık servis dışı
                  En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 05.07.2013, 14:57.

Yorum

• çok güzel kaos başlıyor şimdi....Başkana büyük iş düşüyor...iyi yönetirse süreci önündeki 2 seçimide kazanır...

Yorum

• 17 takimin karar alip lig basladiginda sahalara cikmana grev hakki varmi varsa yapsalar fb ligde tff beraber mac yapar
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Tüpcü numara yapiyor, arkadan dolanip Uefa'yi baglamaya calisacak.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• bizim tercüman Halil bjk ile mi anlaştı yoksa benmi sesleri karıştıroyorum radyo sporda bi tercüman var onun sesi sanki

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim tercüman Halil bjk ile mi anlaştı yoksa benmi sesleri karıştıroyorum radyo sporda bi tercüman var onun sesi sanki
                            Günaydın Celal
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim tercüman Halil bjk ile mi anlaştı yoksa benmi sesleri karıştıroyorum radyo sporda bi tercüman var onun sesi sanki
                              Evet, ben Biliç'in basın toplantısında canlı yayında da görmüştüm.
                              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüpcü numara yapiyor, arkadan dolanip Uefa'yi baglamaya calisacak.
                                Tüpçü nasıl olsa gideceğini biliyor. Onun için şimdi delikanlılık taslıyor...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X