Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gecmiş olsun kardeş. ahirette sorarsın o taşın hesabını şerefsizden.
    sağol kardeş...hakkımı helal etmiştim zaten...100 metreden ve görmeden vurdu adam beni helal olsun
    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• “Afrika’da çalışan bir antropolog bir kabilenin çocuklarına bir oyun oynamayı önerir, ağacın altına koyduğu meyvelere ilk ulaşanın ödülü o meyveleri yemek olacaktır.
      Onlara, “Haydi, şimdi başla! Birinci olan alacak!” O an bütün çocuklar elele tutuşur, koşarlar ağacın altına beraber varırlar ve hep beraber meyveleri yemeye başlarlar.
      Antropolog neden böyle yaptıklarını sorduğunda şu cevabı verirler;
      “Biz “ubuntu” yaptık: Yarışsa idik, yarışı kazanan bir kişi olacaktı. Nasıl olur da diğerleri mutsuzken yarışı kazanan bir kişi ödül meyveyi yiyebilir?
      Oysa biz ubuntu yaparak hepimiz yedik.” Ubuntu’nun anlamını açıklarlar onların dilinde:

UBUNTU: “BEN, BİZ OLDUĞUMUZ ZAMAN ‘BEN’İM”
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi
        yeni yazım, zaman ayırırsanız sevinirim..

http://spor.internethaber.com/yazi/r...ar-ve-ben.html
        sevgili reha abim.

için rahat olsun biz seni biliyoruz ve seviyoruz.

trabzon'lu olmayıp en az trabzonlular kadar, hatta bazı trabzonlulardan da daha çok trabzonsporlu olduğunuda biliyoruz...

videoton maçı için istanbulun bi ucundan kalkıp sırf bizlerle birlikte olmaya kafe ka'ya gelişini unutmadık...

herzaman destekçiniz, boş konuşan insanlar herzaman olucaktır. bardağın dolu tarafında bizlerde varız

yazılarında ve hayatında başarılar dilerim abim...

saygı ve sevgi ile... 2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporun alnı ak, başı dik taraftarı...
        https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• Fatih şu benim binaya astığım bayrağıda bu boyutta koyabilir misin buraya
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih şu benim binaya astığım bayrağıda bu boyutta koyabilir misin buraya

Abicim senin resmin orjinal boyutu bu...
            Azıcık ışık ekledim
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abicim senin resmin orjinal boyutu bu...
              Azıcık ışık ekledim
              Tamam teşekkürler
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• [QUOTE=arifberkay;1919153966]Fatih şu benim binaya astığım bayrağıda bu boyutta koyabilir misin burayanereden satın alabilirz bu bayragı ?

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih şu benim binaya astığım bayrağıda bu boyutta koyabilir misin buraya
                  büyük resim adminlermi koyabiliyor sadece ? değilse nasıl oluyor ? yardım

Yorum

• Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike sürecine ilişkin davada Trabzonspor'un da olduğuna yönelik açıklamalarına ilişkin, mahkeminin üzerinde bir makamın olmadığını söyledi.

"MAHKEME BİR KARAR VERDİ"
                    Şener, şikeye ilişkin davanın mahkemede görüldüğünü dile getirerek, şunları söyledi:
                    "Mahkeme bir karar verdi. Ondan daha üst bir makam yok. Tam 6 ay yargılandık, gittik geldik. Herkes birbirlerine soruları sordu, söyledi, bitti ve bir karar verildi. Mahkeme dediki Trabzonspor'da başkan, yönetici beraat, öbürlerine ceza. Şimdi ben buna cevap vereyim. Hakim yanlış karar verdi olur mu böyle bir şey. UEFA da verdi kararını, peki ne yapalım, söylesinler onu yapalım. İnsan böyle bir suç işleyince birilerini daha yanına almaya çalışırsa belki suç ortaklaşa bölünür. Hepsi bir hayal ürünü."
                    "HEPİMİZ HATA YAPIYORUZ"
                    İnsanların hata yapabileceğini ifade eden Şener, "Hepimiz hata yapıyoruz. Bunun da bir cezası var, bir taraftan Yargıtay boyutu da var ama olayı şöyle büyütüyorlar, Fenerbahçe, Beşiktaş olayı. Türkiye'de başka takımlar da var, onlara da saygı duymak lazım. Bence UEFA'nın verdiği karar Türk futbolunun kara günü değil, ak günüdür. Türk futbolu burada temizleniyor. Fenerbahçe'nin bu işlerden ceza alması kara gün olur mu. 'Şike yapmıştır' diyor Türk makamları. Niye onu ak gibi düzeltmeye çalışacaksın, onu da anlamış değilim" diye konuştu.
                    "SULANDIRIYORLAR BU İŞİ"
                    Yıldırım'ın "Trabzonspor'da kin gütme üzerine kurulmuş bir politaka var" sözüne cevap veren Şener, şöyle devam etti:
                    "O hala benim Sadri ile arkadaşlığım vardı, yaptıkları ortada. Ben bir kulübün başkanıyım. Niye sessiz kalmadım ben? Nasıl kalayım, geçmiş olsun. Bunlar artık gündem değil. Bundan sonra gündem Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir an önce kararını vermesi. 2010-2011 sezonuyla ilgili Fenerbahçe UEFA'dan ceza almıştır. Ona ceza verecek neyse şike maddesi. Şike yaptığından dolayı şampiyon Trabzonspor'dur diyecek bitti gitti. Adam diyorki 'şike yaptın', hala şike yapmadık diyemiyorsun ki, Fenerbahçe yapmış. Bunun cezasını da verecek federasyon. Sulandırıyorlar bu işi.
                    "BANA GÖRE YANLIŞ YAPIYORLAR"
                    Trabzonsporun hakkı yendiği için o yıllarda bunun için yapılan bu işlemlerde taraftar buluyor kendine. Taraftar bulan işlemler vardır, bulmayan işlemler vardır, bunlar taraftar buluyor, niye, Trabzonspor'a haksızlık yapılmıştır. Vicdanen bunu da hiçbir Fenerbahçeli diyemez, haksızlık yapılmamıştır diye, diyebiliyor mu? Mahkeme görevden alıyor mu başkanını, alıyor. Benim işim değil ama hala orda çalışılır mı. Anlamakta müşkülat çekiyorum. Fenerbahçe çok büyük bir camia, hala bakıyorum bana göre yanlış yapıyorlar, kendileri bilir."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

IHO'dan da bir açıklama bekliyorum, resmi internet sitemizden hemen böyle bir açıklama paylaşılmalıki Azize sussun.

Yorum

• [QUOTE=oflupisiko;1919153973]
                      İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih şu benim binaya astığım bayrağıda bu boyutta koyabilir misin burayanereden satın alabilirz bu bayragı ?
                      Tel: 0212 510 20 37

Fax: 0212 510 21 37

Ben burda yaptırdım zeytinburnunda

Yorum

• [QUOTE=arifberkay;1919153981]
                        İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tel: 0212 510 20 37

Fax: 0212 510 21 37

www.uygunbayrak.com

Ben burda yaptırdım zeytinburnunda
                        fiyatı yazarmısın

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi
                          yeni yazım, zaman ayırırsanız sevinirim..

http://spor.internethaber.com/yazi/r...ar-ve-ben.html

yazıyı beğendim ve internethaberde yyınlanmasına şaşırdım.. malum istanbul medyası bizi pek tutmuyor da
                          "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                          Johan cruyff

Yorum

• Ohh guzel guzel bayraklaniyor ortalik. Kanirta kanirta koymak boyle oluyor iste. Volkan efendi, Volkan efendi sen bu travmayi zor atlatirsin. Anirirken semsiyeyi hissetmek.... Off off senin de isin zor.
                            "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                            http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              büyük resim adminlermi koyabiliyor sadece ? değilse nasıl oluyor ? yardım
                              Yok yahu, basit.

Farklı farklı siteleri var bunu, imageshack, imgim, imgur...

ben www.hizliresim.com kullanıyorum.

Yukarda dosya seç var, ona basıp dosyamızı seçiyoruz, şimdi yükle diyoruz.

Birkaç saniye sonra, sayfa yenileniyor. Yukarda üç tane link beliriyor. İkinciyi seçiyoruz, buraya yapıştırıyoruz. Hayırlı olsun

Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                              sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf bu:
                                Çok iyi!! Kurban olduğum nasıl da asil duruyor ya
                                Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

Yükleniyor...
                                X