Aziz Yildirim : "Trabzon meselesini kapatacağım"
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalat'ta tam yancı çıktı haaa... Yalaka...
Savcı yapılan suçların toplamında bu kadar ceza istedi. Yoksa bir suçtan değil!
Çakal'a bak...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekafamızı bulandırmaya çalışıyorlar aklınca bu oyuna gelmeyelim...
Yorum
-
yargıtaya tahkime güveniyolar yarın bunlara da saydırıp suçsuz olduklarını ispat etmek için peygamber vahiy bekleyelim diyecekler olay oraya
gidiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yildirim : "Trabzon meselesini kapatacağım"İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/haber/trabzo...ni-kapatacagim
şimdi ben buraya neden çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım?
bunu izaha gerek yok.
gördünüz, yürüdüm çıktım.
ama çıkmamış da olabilirim.
çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır.
görünen köy uzakta değildir.
buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik?
bunlar bir takım uydurma laflardır.
sahi yav, ben buraya neden çıktım?
kim çıkardı ulan beni buraya?
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok net bir şey var yalnız, yargıtayı bağlamışlar...
anca uzatırlar da uzatırlar,başka bişi olmaz,
alınan cezaların yok sayılması imkansız oğlu imkansız,
gram şüphen olmasın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yildirim : "Trabzon meselesini kapatacağım"
biz seni kapattık haberin yok. Molozoğlu moloz!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum