Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Azizin konulacağı hücre 2+1 olsun .
    .

Yorum

• Ne diyo lan bu

Yorum

• saldırıyo köpek
        Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• Cüssssssssssssssssssss "KARDES KANI" ne la???

Yorum

• bize pislik atıyor..

TS ye destek oldum diyor.

Yorum

• bisey anlatip trabzonspor konusunu kapatacagim diyor. ee karsinda haci var nede olsa

bize yardim etmis vah vah vaaaahh

Yorum

• ALLAH belanı versin pislik herif... sen kimsinki bizi büyük yapacaksın..
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yargıtay Kararı Bozucak.... Yazıyorum buraya keske yanılsam , uefa dan ceza gelecını soyledım ama yargıtayında kararı bozucanı dıyorum..

Yorum

• hahahah şuan okadar çok gülüyorumki...

ölmüş lan aziz ağlıyo hahahahaha

Yorum

• Trabzonspor'umuzu ağzına almadan önce git abdest al şerefsiz.
                      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Bu kopek bizim avukatimiz olduya

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Abi bizde seni seviyoruz, seni yanimiza alacagiz... abi aglamaya basladim be.

Yorum

• hahahaaaaaaaaaaaaahahaaa

Yorum

• Bu itin peşinden giden milyonlar var ...

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hani arkadaş hala şikeye gelmedi konu

Kendi takımıyla alakalı hala birşey yok, hala sağa sola at şike çamurunu

Bu adam kendi taraftarını çok salak sanıyor, tamam san da bu kadar da belli etme
                                Ne diyecekki biz şike yapmadık mı diyecek.Biz yaptık ama onlarda.Fenevbahçe kuvayı millliyediv,Tüvkiyediv.Dav ağacındayla da konuşmasını bitirir.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X