Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antu com dan..

Denizli´deki olayları açıklayacağım dedi‚ sonra Denizlispor´un amigosunun yazdığı mektubu divan kurulunda anlattı‚ basın gitti adamı buldu‚ herif bildiğin sorunlu‚ hasta bir tip çıktı. Yine bize patladı olay.

Irkçılık muz muhabbeti oldu‚ çıkıp yöneticiler basın toplantısı düzenledi‚ dakikasında bizimkilerin yalan söylediğini ortaya çıkaran görüntüler çıktı. Yine bize patladı.

Eğer bunlara benzer şeyler yapacak‚ benzer şeyler anlatacaksa hiç konuşmasın gerek yok. İstifa etsin yeter. Bıktık artık.
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu konuda bir fikirinizi sorayım; fenevbahçe şapa oturdu beter olsun tamamda.. Tff bize kupayı verirse; tazminat hakkımız doğar (yayın geliri,şampiyonluk geliri vs.)ve çok maliyetli olur hem tff ye hem feneve ve bunun farkındalar..
      Pekiiii... Bu tff denen ucube yalama yapmış kurum bunları düşünüp hem kendini hem şikecileri koruma adına farklı yollara girermi? Ben gireceğini düşünüyorum. 2010-11 sezonunun tescil iptali, milli takımı ve avrupa kupalarını tehlikeye atmak dahil..daha büyük ceza talep etmek dahil. Biz haklı çıktık herkes kesinleşti.. Bizim kulüp dava açarmı yoksa alacağımızı aldık,kupayıda aldık deyip allah ınından bulun deyip bir şey yapmazmı? Yada yapmasın diye alın kupayı ama tazminat işi olmasın diye yönetime siyasiler dahil teklif edilirmi? Edilise kabul etmelimi edermiyiz? çok sordum ama komplo teorisi değil bunlar inanın olacak işler..
      açacağımız ağır tazminat davaları ile donlarına kadar alıcaz...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eksik olan nedir abiya şahana olmuş işte
        İlahi Celal...

Bayrakta renkler, logo herşey tastamam da; bu bayrağın hani şemsiyesi?
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ANTU COMDAN
          Bugün artık yeri yerinden oynatmanın zamanı değil mi?

valla lig mig‚ cas uefa umurumda değil artık.

ama başkan konuşacağım dedi dedi‚ gün geldi çattı.

ya herro ya merro.

konuşacaksın‚ konuşmazsan seni asla affetmeyeceğim bir taraftar ve yıllarca Fenerium´a hizmet etmiş biri olarak.

yeter artık‚ bu iş burada bitsin. konuşacağın bir şey vardır elbet çıkıp anlatacaksın.

ülkeyi kaos mu alıyor‚ ülke menfaatleri mi zarara giriyor ne oluyorsa olsun umurumda değil.

ama hakkımızı savun‚ konuş. ve gerekeni yap.

havuzdan mı çıkarırsınız‚ küme mi düşürürsünüz ama ne yapacaksanız yapın okkalı bir şey yapın.

yeter da ...
          İÇ SAVAŞ ÇIKTI YANAYYY ORTALUK BENDE ÜFLEYRUM DA... BENZİNDE DÖKTÜM..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlahi Celal...

harbidenya hiç dikkatimi çekmemiş... yazıklar olsun bana

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• havuzdan çıkın lan havuzdan

çıkmayan i.ne

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

şu konuda bir fikirinizi sorayım; fenevbahçe şapa oturdu beter olsun tamamda.. Tff bize kupayı verirse; tazminat hakkımız doğar (yayın geliri,şampiyonluk geliri vs.)ve çok maliyetli olur hem tff ye hem feneve ve bunun farkındalar..
                Pekiiii... Bu tff denen ucube yalama yapmış kurum bunları düşünüp hem kendini hem şikecileri koruma adına farklı yollara girermi? Ben gireceğini düşünüyorum. 2010-11 sezonunun tescil iptali, milli takımı ve avrupa kupalarını tehlikeye atmak dahil..daha büyük ceza talep etmek dahil. Biz haklı çıktık herkes kesinleşti.. Bizim kulüp dava açarmı yoksa alacağımızı aldık,kupayıda aldık deyip allah ınından bulun deyip bir şey yapmazmı? Yada yapmasın diye alın kupayı ama tazminat işi olmasın diye yönetime siyasiler dahil teklif edilirmi? Edilise kabul etmelimi edermiyiz? çok sordum ama komplo teorisi değil bunlar inanın olacak işler..
                Kimsenin kimseyle pazarlık yapma durumu yok...Pazarlık Sünnettir eyvallah...Ama burda değil ordaki pazarlık başka..
                Avrupada pazarlık yaptığınız zaman %1-2 büyük oran burda %50 indirim aldığımız ürünler var yani adamlar pazarlıktan anlamaz, daha doğrusu kimse kimseyi kazaıklamaya çalışmaz..
                Burada Trabzonsporla kimse pazarlık içine giremez, zaten haklıyız kimseyi dinlemeden davaların hepsi açılıp dibine kadar gidilmeli...
                Geçenlerde burdaki avukat arkadaşlara bu yüzden soru sordum biz taraftar ,kongre üyeleri dava açabiliyormuyuz diye...Yani onlar açmasa biz acacaz bi nevi kamu davası
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Arifciğim öncelikle sana helal olsun kardeşim. Seni tebrik ediyorum ama bu bayrak eksik olmuş!!!
                  Eksiği söyleyin tamamlamaya çalışırız
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• ANTU COM DA BU YAZILANA BİR TARAFIMLA GÜLDÜM....
                    Çek takımı ligden
                    hepsi melesin
                    Türk futbolunda taşlar yerine otursun

Bunlar kendini ne zannediyor? Fenev çekilince meleyecekmişiz? şerefsizler siz varsınız diye futbolda şeref kalmadı..siz her şeymisiniz ulan? beter olun..

Yorum

• kupayı nasıl alıcaz bu lauklardan onu konuşmak lazım bence... bunlar nöbet tutarlar onu vermemek için...

Yorum

ANTU COM DA BU YAZILANA BİR TARAFIMLA GÜLDÜM....
                        Çek takımı ligden
                        hepsi melesin
                        Türk futbolunda taşlar yerine otursun

Bunlar kendini ne zannediyor? Fenev çekilince meleyecekmişiz? şerefsizler siz varsınız diye futbolda şeref kalmadı..siz her şeymisiniz ulan? beter olun..
                        anladılar tabi küme düşeceklerini takımı çekin muhabbetleri başladı öpücekler ulan sizi kaçarı kuçarı yok...

Yorum

• Yeni Mail Organizasyonu:
                          Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Arkadaşlar zaman ayırıp yine çok güzel bir metin hazırlamışlar. Bize düşen kopyala+yapıştır. Lütfen erinmeyelim, zaman ayıralım.

Yorum

İlahi Celal...

Abi birde şemsiye koysaydık durumu nasıl izah edecektik gelen geçene

Dün bayrağı astım formamıda giydim oturdum kapının önüne 1 saat içinde 3 tane şikeci geldi neden bayrak astınız falan diye kupayı vermeyiz tarzında şakavari zoruna gitmeler 1 tanesi de bayandı sorsaydı şemsiye nedir diye ben ne diyecektim
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• 3 temmuz 2011 civarlarinda sike yaptiysak düselim mantigindaki kuslarin yüzdesi okudugum yorumlardan yola cikarak 1`in altinda. %1`in altinda.

Uefa`nin kararlari lehlerine olsa idi Aziz su an ölümsüzdü. Uefa vurdu gol oldu.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi birde şemsiye koysaydık durumu nasıl izah edecektik gelen geçene

Dün bayrağı astım formamıda giydim oturdum kapının önüne 1 saat içinde 3 tane şikeci geldi neden bayrak astınız falan diye kupayı vermeyiz tarzında şakavari zoruna gitmeler 1 tanesi de bayandı sorsaydı şemsiye nedir diye ben ne diyecektim
                                bayana izah etmek zor olurdu tabi

Yorum

Yükleniyor...
                                X