Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor camiası TFF'ye baskı yapmalıdır. Başka kaçarı yok. Eski-yeni tüm başkanlar, iş adamları, taraftar beraber hareket etmeliyiz.

"Sahaya yansımadı za xd" gibi bir cevap verecek cesareti kendilerinde bulamamalılar..
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• ben sanki bizimkilerin kupayi artik istemicek olmalarindan endiseliyim, umarim yanilirim
      2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fb becerip bahsettikleri açıklamayı yapabilirseler çok iyi okuyun.
        yine saçma sapan bir açıklama olacaktır. ))
        fb'nin bir açıklama yapmasını çok istiyorum ve bekliyorum, hani sınırlarını zorlayacaklar ve kaliteli bir mizah ortaya çıkacak..

Yorum

• Malum Tv yorumcularını takibe devam edelim

Malum tv yorumcularını takibe devam edelim akşam prof.dr.HAKAN KULAÇOĞLU abimizin dediği gibi bazı tip yorumcu ve tv kanalları ne söylüyorsa bilinki tam tersi olacaktır aman bırakın kupa TS verilmez bu konu kapandı desin dursunlar adamlar ne derse tam tersi çıkıyor

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün foruma giremedim akşama kadar uğraş uğraş abi
            Akşam da bir kaç kelam yazıp gittim zaten.
            bende akşam girdim ama klavyeyi kırdığım için ekran klavyesinden yazdım, baktımki olacak gibi değil çıktım
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor camiası TFF'ye baskı yapmalıdır. Başka kaçarı yok. Eski-yeni tüm başkanlar, iş adamları, taraftar beraber hareket etmeliyiz.

"Sahaya yansımadı za xd" gibi bir cevap verecek cesareti kendilerinde bulamamalılar..
              Sadri Şener den başka eski başkanların bişey yapacağını sanmıyorum... hatta Sadri başkandan bile şüpheliyim açıkçası... zaten dediğin birliktelik en başından beri olsaydı bu raya kadar gelmezdi o iş...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ya arkadaşlar forumda sıkıntı var girilemiyor. Böyle bir zamanda bu nasıl iştir. Foruma şu an Opera mini ile girebiliyorum bu özel günleri birlikte kutlayıp yaşayamadıktan sonra forumun ne anlamı var. Tapatalk bile sunucuya ulaşamıyor. İki yıl bekle uefa bayram ettirsin ama forum işkence etsin
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• gözyaşlarımızın bedeli yok, ama böylesi daha iyi oldu tüm dünya Trabzonsporu duydu ve duyacak aynı şekilde şike ve hırsız yaftası da ömür boyu onların boyunlarında asılı duracak, gezecekler öyle kürek mahkumu gibi...en değerli şampiyonluğumuzdur bu
                  1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• çok canım sıkkın
                    böyle de olmuyor.
                    şimdi neyi bekliyecem
                    neyse küme düşmeyi bekliyeyim
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• Serefsiz Fanatik

UEFA'nın verdiği men cezalarına itiraz etmeye hazırlanan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, temel dayanak noktası olarak Porto ve Milan örneklerini kullanacağı...
                      BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok canım sıkkın
                        böyle de olmuyor.
                        şimdi neyi bekliyecem
                        neyse küme düşmeyi bekliyeyim
                        bekleyecek şey çok abi

Yorum

• Arkadaslar o sezon oynanmadi sayilamz buca,konya,manisa kume dustu bidaha onalri ligemi alicak çikanlari kümemi düserck ne yapabilirki allahin sverseniz bu durumu yok sayin....bence
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• bu gün sevmediğim bir hasta fenerli yanıma geldi başkanımızın son açıklamasını çok beğenmiş vs. vs. dinlemek istemedim bile kendilerinin açı çektiğinden bahsetti bende bizim 2 yıldır çektiğimizi söyledim kabul ediyorum ama bu bir şekilde kapatılmalı gibi bir şeyler söyledi
                            velhasıl durumlarının farkında
                            @ okşoholu

Yorum

• Kesinlikle öyle, vakit tek yumruk olma vaktidir. Kişisel çıkarlar bir yana bırakılmalı ve herkes bu şehrin, milyonlarca Trabzonsporlu'nun hakkını savunmalı.

MAhkeme kararları + Uefa + - pek yakın zamanda - Yargıtay

Şikeciler artık ekarte oldu orası kesin. Ancak bu şerefsiz TFF bir ayak yapmasını engellemiliyiz. Pişkin pişkin "kupayı şikecilerden aldık kimseye vermiyoruz" diyebilirler. İşte buna cesaret edemeyecekleri bir güç bulmalılar karşılarında.

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sadri Şener den başka eski başkanların bişey yapacağını sanmıyorum... hatta Sadri başkandan bile şüpheliyim açıkçası... zaten dediğin birliktelik en başından beri olsaydı bu raya kadar gelmezdi o iş...
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Bu davadan haklı çıkmak,bu saçma futbol düzenine bir kez daha darbe vurmak,paha biçilebilir şeyler değil.
                                İyiki Trabzonspor var,bu ülke için büyük nimet.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X