Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok mutluyum Allah ım. Yüz kaslarıma engel olamıyorum.

Sabırsızlıkla kargo şirketini bekliyorum, TSClub dan gelecek bayrağımı İTÜ lojmanına asacağım.

))
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Futbol İşletmeciliği, borsada işlem gören Trabzonspor Sportif'in kayyuma devri için mahkemeye başvurdu

Bu ne anlama geliyor?
      duydular ya para gelicek biliyolar ulan bizim trbazon insanı kadar pislik birşey yok

okadar para gelicek tazminat filan yine kendimiz batırcaz klubu

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        duydular ya para gelicek biliyolar ulan bizim trbazon insanı kadar pislik birşey yok

okadar para gelicek tazminat filan yine kendimiz batırcaz klubu
        buna bi çare bulunması lazım böyle bişey olamaz... borsadan pek anlamam ama hayra alamet değil gibi sanki
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sibel ilk başlarda bende çok kızıyordum ama şimdi şike sürecinden keyif alıyorum. Bence bütün Trabzonsporlular öyle yapsın.

Canlarını yaka yaka alacağız kupamızı. Sonra ardından bir darbe daha gelecek alt lige düşecekler.
          İnşallah abi. İnancım hiç gitmedi bu konuda.

Ben 96'yı hatırlamıyorum, 5 yaşında bir çocuktum. O dönemden hafızamda sadece bir taş meselesi var. O yıl da şampiyonluğumuz çalınmış.
          Ama 2011'i yaşadım. 22 Mayıs'ı unutamıyorum. İster travma desinler ister başka bir şey.
          Ömrüm boyunca sürüp gidecek bir acı sindi içime. Gördüğüm birçok şeyde hemen aklıma geliyor. Bir yerde 7 görünce gözlerimden filmler akıp gidiyor. O kadar değişik ve yüklü şeyler yaşadım ki bu süreçte.
          Akşam cezalara sevinip mutlu olacağımı düşünürken bir kenara çekilip o acıları tekrar yaşadım. Çektiğimiz onca sıkıntı, onca çile ve acının bir bedeli olmalı diye düşünüyorum. Yaşayacağımız büyük mutluluklar olmalı ki bu acıları da yaşadık...
          İnşallah da öyle olacak.

Yorum

• fb bundan sonra gideceği tüm deplasmanlarda devasa "şikeciler hoşgeldiniz" pankartlarına hazırlıklı olsun. işleri bundan sonra daha da zor.

Yorum

• sampiyonlugumuzu vermeyecekler. fb nin elinden kupayi almak cok basitmis ama o kupanin trabzona verilmesi kurallar geregi tff usulleri yasalari geregi cok sikintiliymis bastan asagi uygulamada yeni kararlar alinmasi yada en bastan surecin tekrarlanmasi savunmLar sunlar bunlarin yeniden yapilmasi gerekiyormus onlarin sonunda anca ts ye kupa verilirmis oda kesin degil mis ?
              61

Yorum

• Ben bu cezayı yeterli bulmadım.
                en az 2 değil, 3 yıl olmalıydı ve şarta bağlanmamalıydı.

Eğer ki küme düşme olursa ki mutlaka olması gerekiyor, o zaman tatmin edici olur

Yorum

• Hıncal Uluç'un bilmediği bir şey var. FB, tahkimden sonra CAS'a yürütmeyi durdurma için başvuracak. Onun sonucu kura çekimi öncesinde zaten belli olacak. O saatten sonra FB sadece tazminat için CAS'a başvurabilir. Ama TFF'nin yokuşa süreceği belli. O yüzden yeni sezona puan silme veya küme düşürme ile başlanma ihtimali bence yok...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sampiyonlugumuzu vermeyecekler. fb nin elinden kupayi almak cok basitmis ama o kupanin trabzona verilmesi kurallar geregi tff usulleri yasalari geregi cok sikintiliymis bastan asagi uygulamada yeni kararlar alinmasi yada en bastan surecin tekrarlanmasi savunmLar sunlar bunlarin yeniden yapilmasi gerekiyormus onlarin sonunda anca ts ye kupa verilirmis oda kesin degil mis ?
                    kupayı elinden almak basitmişte sahibine iade etmek mi zormuş?

Sevgili kardeşim,angut.com'un yaydığı teorilere itibar etmeyin LÜTFEN!
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaşım şikecilerin şike yaptıkları bir maçının sonucunu 3-0 rakibe yazılması bile kupamızı bize geri getirir. Bunun için resmi olarak bir maçte şike yapılmıştır denilmesi yeterli. PFDK ve tahkimle bu iş biter. Bizi kandırmaya çalışıyorlar.

O KUPA GELECEK O KADAR.
                      https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kupayı elinden almak basitmişte sahibine iade etmek mi zormuş?

Sevgili kardeşim,angut.com'un yaydığı teorilere itibar etmeyin LÜTFEN!
                        o sezonun sampiyonsuz kabul edilmesi gerek diyen bir gurup turemeye basladi
                        61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hıncal Uluç'un bilmediği bir şey var. FB, tahkimden sonra CAS'a yürütmeyi durdurma için başvuracak. Onun sonucu kura çekimi öncesinde zaten belli olacak. O saatten sonra FB sadece tazminat için CAS'a başvurabilir. Ama TFF'nin yokuşa süreceği belli. O yüzden yeni sezona puan silme veya küme düşürme ile başlanma ihtimali bence yok...
                          TFF nin o gücü yok.Yeni sezona senin tam tersine cezalarla başlanacağını düşünüyorum.Bu ihtimalde de küme düşmenin %90 olacağını düşünüyorum.
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Federasyon bütün kurullarıyla beraber değişirse kupa için artık beklemeyiz.

Çünkü yeni gelen federasyon bir tepki federasyonu olacaktır.

Yeni federasyon aziz ve adamlarını da futboldan men edeceği için fb nin yönetimi de ılımlı isimlerden oluşacaktır.

Siz fb camıasının şimdiki üsten konuşan tavırlarını ciddiye almayın. Gelecek asıl cezaları gördüklerinde paçaları tutuşacak ve içlerindeki en ılımlı isimleri kendi elleriyle yönetimlerine getireceklerdir.

İşte o zaman fb için cas'ta diğer başvurulacak makamlarda hepten hikaye olacağından kupanın bize gelmesine kimse sesini çıkarmayacaktır.

Bütün bu senaryonun olması için ilk önce federasyonun değişmesi şarttır.

Pekii,değişir mi?

Benim fikrimce artık çok kolay değişir.Çünkü,federasyonun genel kurulunun üyelerinin çoğunluğu kulüplerden geliyor.

O kulüpler uefa'nın ve diğer dış makamların bu işe daha fazla karışmasının şimdiye kadar beklentilerinin üzerinde zararlara yol açtığının farkına vardılar(Bu zarar onlar için,bizim için değil).

Dışarıdan kimsenin bu işe karışmamasının tek yolu Trabzonspor'u ikna etmekten geçer.

Trabzonspor'u ikna etmenin tek yolu da şampiyonluğunun tescili ile mümkün(sadece şampiyonluğun tesciline razı gelecek yönetimin elimizden çekeceği var).

Gerekirse bu uğurda federasyonu bile değiştirirler.

Şikecilere mümkün olduğunca en hafif cezalar verilir,''düşene de bir tekme siz vurmayın'' düsturuyla da yine Trabzonspor'a baskı yapılır ve şikayetçi olmaması sağlanır.

Dışarıdakilerede ''biz içerde bu işi hallettik,bakın şikayetçi olanda yok''denir.

Eminim örneğin cavcav gibi adamların aklındaki senaryo şu anda budur.

Peki dışarıdakiler örneğin uefa bunu yer mi? Bu saatten sonra mümkün değil.

Maalesef Türk Futbol camiası ''kendi etti,kendi buldu''.

Zamanında aziz ve adamları kendi camiası tarafından fb den kovulsaydı,fb camiası kupanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu söyleyerek kupadan kendiliğinden vaz geçseydi her şey onlar için çok daha kolay olurdu.

Hadi fb bunu yapmadı,ya geri kalan anlı şanlı Türk futbol ailesi.Adam gibi dik dursalardı ya(bir kaç isim hariç).Konu çoktan hallolurdu.

Bizler bile bu konuyu kapatır,futbolun oynandığı sahanın içine dönerdik.

Bu saatten sonra kimse bize ağlamasın.Biz artık sadece keyif çubuğumuzu tüttürerek sahnedeki komediyi seyredeceğiz.

Ve kimseyede üzülmeyeceğiz.Çok üzüldük zamanında.

Yorum

ya buralardan göç edecekler ya ölecekler
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Boşverin,türesinler. Elbette onlarında nesli tükenir.

HAKLIYIZ,KAZANACAĞIZ. Tek gerçek budur!
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X