Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Test

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
    Test

Yorum

• Demek sike meselesi kapanmisdi (Bicakci/Erzik/digerleri). Hatta hatirliyormusunuz Ridvan Dilmen Beyaz Showa cikmisdi o zaman ufak bir cocugun sahneye aldilar, kaskolunu takmisdi, trabzonspor camiasina mesajlar vermisdi Ridvan Dilmen. Kapanmisdi evet size göre kapandi. Kapatmaya calisdiniz ama kapatamadiniz.

Bu sefer yetmedi.

Bu Haksizliga girisen hatta daha halen utanmadan ekranlara cikabilen, konusabilenleri, ortada gezebilenleri allah havale ediyorum.

Basbakan Erdoganda Dünyaya Adalet dagitacagim diye tutturmus ama hangi adaleti dagitacaksin ?

Bu bize yapdigin 2 yildir Eziyet ve Zulümümü ?
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Kupayı alamadıktan sonra fener 10 sene gidememiş banane..Çok zor süreç bizi bekliyor Uefa 0 tolerans diyip almadı bunları bizim Tff de ben cezalarımı verdim diyip uefa'ya artık karışma verdin cezalarını sen diyip sıkı bir pazarlık başlayacaktr

Yorum

• Ben eksi puanıkabul etmem arkadaş küme düşecekler ikiside beraber hatta sivas ve eskişehirde küme düşsün, ne kadar poh varsa düşsün...
          Tarihlerinde şikeden dolayı küme düştüler damgası kalsın
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Simdi imzam yok

Var imzan,görünüyor

Yorum

• Medyanın şimdiki en büyük numarası UEFA'nın cezâlarının çok ağır olduğu görüşünü pompalamak, buna iki neden görünüyor:

1. Az cezâ verildiğinin üstünü örtmek.

2. Küme düşme konusunda, "zâten ağır cezâ aldı, bir de küme düşme olmasın" fikrini empoze etmek.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 13:19.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Test

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                  Olmuyo bu imza

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah fb dediğini yapıp tahkime itiraz eder

İnşallah o itiraz da duruşmalı görülür ve savunmayı aziz yapar
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Hoca ve Sadri Başkan beraber kaldırsın isterim ben de açıkçası. Sezar'ın hakkı Sezar'a...
                        bu zaten boyle olacak ki oyle olmak zorunda.

Haciosmanoglunun o kupayi kaldirmasi kendisine prestij kazandirmaktan cok prestij kaybettirir ki onunda boyle bir sey yapmak isteyecegini sanmam.

o kupayi kimler haketmis ise onlar kaldirmali.

Yorum

• NTV'de Prof. Ersan Şen var. İlhan Ekşioğlunun Avukatıymış galiba. Kupa Trabzona gitmeyecek vb vb konuşup duruyor, sürece hakim insan olarak çıkardılar programa(!). Ya de get gözünü seveyim.
                          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Hoca ve Sadri Başkan beraber kaldırsın isterim ben de açıkçası. Sezar'ın hakkı Sezar'a...
                            sadece i deyil bütün topcular cagirilmali yattaraya kadar.

en cok üzüldügümde oydu, Adam kac yildir iyi kötü bizdeydi.
                            o sampiyonlugu yasamaliydi.
                            Trabzonspor

Yorum

• Yeni demirören grup yalanı da cezalar şikeden verilmedi oldu Milleti keriz, gerizekalı mı zannediyor bunlar anlamadım ki. Bu herifi isteyen bir tane kulüp yok, kulübü geçtim insan yok ama hala başta. Çözemiyorum anlayamıyorum. Niye bu herifi düşürmek için devreye girmiyoruz? Yönetim?
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• ne sarayi
                                1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X