ah taş gibi takım olsak da bu senede gayse şike yapsa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Federasyonun istifasını isteyen renktaşları anlamakta zorlanıyorum.
UEFA tarihinde ilk defa "kendi ülke liginde şike yapan takıma" Avrupa cezası verildi.
TFF sayesinde dünyada rezillikte 1 numara olduk. Ben memnunum, kupa nasıl olsa gelecek, Şikebahçe nasıl olsa düşecek, Yıldırım Demirörenle devam
Yorum
-
İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne biliyim tapatalk indirdim ayarlarda bunu yazdim nasil yapmam gerek??
Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz
Orada imzamı düzenle var oraya bir kere yaz sonra hep çıkar
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
böyle bir haber okudum doğrudur herhal@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de 9 puanlık fark nasıl kapandı yaHAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de 9 puanlık fark nasıl kapandı ya
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de 9 puanlık fark nasıl kapandı ya
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah taş gibi takım olsak da bu senede gayse şike yapsaDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciksin buraya yazıp da doğru çıktığı şeye ben şahit olmadım.
Arkadaşı tanımıyorum, umarım kalbini kırmıyoruz...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb düştü...Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA TAHKİM'inden çıkacak kararı tahmin ediyorum:
2+1 veya direkt 3 olur.
Hala ümitli ahlaksız emek hırsızları
Yargıtay davayı tekrar görmez. Yargıtayın amacı daha çok mahkeme usulüne uygun hareket etmiş mi, sanıkların alehine olabilecek bişey yapmış mı bunu inceler. Gerekirse indirime gider diye biliyorum. Ama öyle mahkemeyi yok sayacak kadar, herkesi aklaması mümkün değil.
Displin hukukunda ise Tahkimin amacı itiraz mercii olmasıdır.
Atıyorum; annen sana bi ceza verdi, gidip annene der misin "anne, ben bu karara itiraz ediyorum düzeltilsin diye"..
onun yerine gidip baba'na söylersin;
baba "böyle böyle bir olay var annem bana ceza verdi, vermesin.." Anlayacakları yok bu kadar basitleştirince anlarlar belki..
Yorum
-
İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben istyom ki şb küme düşmesin. durun hemen kızmayın sebebini söylüyorum! bu adamlara -30 puan dayasalar bence çok daha güzel olur. çünkü ligde kalmak için 40 puan almak lazım. yani şb nin 70 puan alması demek oluyor bu? peki bu olablir mi? asla! çünkü -30 puan alan bir takım kaliteli yabancı elinde tutamaz. nerden bakarsanız bakın yerli de tutamaz. ayrıca gelirlerinde düşmeler taraftar sayısında düşmeler. puan çok önemli olacağı için sürekli diken üstünde her maç final! o yüzden şb -30 la lige başlarsa %99 küme düşer. ve bence direk küme düşmelerinden daha zevkli olur benim için
Yorum
-
fb düştü...
top federasyonda....
---------------
eksi puan almaları muhtemel...
----------
karar salıya sarkmadı...daha da öteye sarktı...
---------
su yargıtaydan net karar cıkacak daha...
---------
bızle ılgılı kısım net....
---------
verın kupayı....
-------
kuşa ne yaparsanız yapın....
------
durmayın horon oynayın..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşike yapan takımın oyuncuları sözleşmelerini tek taraflı fesih edebiliyor
böyle bir haber okudum doğrudur herhalDününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
Yorum