İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla dilaver açıkladı bunu,
tabiki değişir, hatta bunu TFF yönetim kurulu yaptı yakın zamanda, kendileri bile yaptı.
Hikaye yani,Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünsenize
Amatöre düşmüş Fb,
ÇAYKARASPOR-fenerbahçe maçı oynanıyor...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Medyadakilere itibar etmeye gerek yok. Özellikle spor programlarına adamlar hiçbir şey olmamış havasındalar. Onlar mümkünse şikeden bahsetmesin gitsinler transfer haberi falan yapsınlar. Adamlar bu durumdan müthiş derecede üzüntü duyuyorlar. Halbuki bilmiyorlar büyük bir leke temizlenecek."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb küme düşürülürse büyük ihtimal süper ligten bir takımı satın alıp ismini uygun şekilde değiştirip devam eder. fb ise alt liglerde devam eder. bu takım ise kasımpaşa yada akhisar olabilir mesela. yada kayseri erciyes2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak sogansovalyesi2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem benimle aynı şeyleri diyosun hem de yanlış bilgilendirmeden kaçınalım diyosun.
Önemli-önemsiz dediğim nokta UEFA önceden de karışabiliyordu dedim sen de aynısını diyorsun.
Fener'in lisansı iptal edilebilir dedim sen de aynısını demişsin.
Farklı dediğimiz tek nokta, ben Fener'in CAS'ı kazanabileceğini demişim sen kesin kaybediyorlardı diyosun. Ortada CAS'ı neden çektiklerine dair bir açıklama yok o yüzden ikimiz de net bilemeyiz.
Ben usulen kazanacaklarını söyledim çünkü UEFA, TFF'ye FB'yi göndermeyin dediğinde tüm deliller gizliydi, neye dayanarak bunu demişti?
CAS konusunu ne sen ne de ben net olarak bilemeyiz ikimiz de sadece tahmin yürütebiliriz.
Lütfen başkalarına yanlış bilgilendirme demeden önce karşımızdaki ne yazmış okuyalım.
Demişsin ki, bu karar UEFA daha önceden karışabildiği için önemsiz. Bende diyorum ki hayır öyle değil. Aldığı bu karar ile artık direk karışabiliyor. Yani senin önemsiz dediğin kısım aslında çok önemli. Çünkü önceden sadece ikaz edebiliyorken şimdi direk müdahele edebiliyor.
CAS konusu ise tamamiyle net. Herhangi bir tahmin v.s yok. Çünkü ortada UEFA yok. Men cezasını uygulayan kurum TFF. CAS ta, UEFA yı suçlayacak hiç bir maddi delil yoktu ve kesin kaybediliyordu. Bu görüldü ve CAS çekildi.
Usülden kazanmaları filan mümkün değil. Çünkü uygulama yapan kurum UEFA değil. Usül yanlışı yapmışsa TFF yapmış ki zaten CAS ı ilgilendiren bir şey değil.
Yani bu bir tahmin yürütme değil. CAS ta UEFA diyecekti ki, ben ilerde doğabilecek sıkıntılara karşı TFF yi bilgilendirdim, TFF göndermemeyi uygun görüp men etti. Dava bitti!.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol : Görüştüğüm yetkililer bu işin sonunda Fenerbahçe'ye 3 yıl Avrupadan men cezası verecek. Bir yılını zaten çekmişlerdi diğer 2 yılın 1 ini bu yıl çekilecek kalan 1 yıl ise ertelenecek ama bir şartı olacak UEFA'nın TFF lig şampiyonluğunu Trabzonspor'a verip Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon -15 puanla lige başlatırlarsa Fenerbahçe sadece 1 yıl avrupaya gitmeme cezasıyla kurtulacak. Bu teklifi kabul etmemeleri halinde UEFA'nın 5 yıla kadar Fenerbahçe'yi men etme cezası vermesi TFF'nin de o sezonun lig şampiyonluğunu Trabzonspor'a vermemesi halinde Milli takımı en az 1 şampiyonadan men etmesi gündemde.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol : Görüştüğüm yetkililer bu işin sonunda Fenerbahçe'ye 3 yıl Avrupadan men cezası verecek. Bir yılını zaten çekmişlerdi diğer 2 yılın 1 ini bu yıl çekilecek kalan 1 yıl ise ertelenecek ama bir şartı olacak UEFA'nın TFF lig şampiyonluğunu Trabzonspor'a verip Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon -15 puanla lige başlatırlarsa Fenerbahçe sadece 1 yıl avrupaya gitmeme cezasıyla kurtulacak. Bu teklifi kabul etmemeleri halinde UEFA'nın 5 yıla kadar Fenerbahçe'yi men etme cezası vermesi TFF'nin de o sezonun lig şampiyonluğunu Trabzonspor'a vermemesi halinde Milli takımı en az 1 şampiyonadan men etmesi gündemde.-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerekirse kendi ligimizde oynarız, avrupa'ya gitmeyiz olayı yine gündeme gelecek bence. bu tff den her şey beklenir.
Çok kısa sürede altında kalıp yokolurlar, ayrıca borsada hisseleri olan insanlar dünyalar kadar tazminat hakkı kazanır,
Gerçekliği yok bunun,StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlis anlasildim galiba. tff düsürmüyorum derse ne olacak? En fazla ülkeyi men eder biter. Bizim ülkedeki serefsizler'de bunu göze alarak düsürmezler diye düsünüyorum.
ben UEFA yım ve kararı açıklıyorum:
kulüplere:şikecilere avrupan şu kadar yıl men. yöneticilerine şu kadar zaman hak mahrumiyeti.
Federasyona: İlgili kulüplere uefa talimatlarına göre gerekli yaptırımları uygulayın.
TFF den UEFA ya: yok biz böyle iyiyiz. biz de o konu kapandı.
UEFA dan TFF ye: şu şu tarihe kadar şu şu cezaları uygulamadığınız taktirde disiplin kuruluna sevk edileceksiniz.
TFF den UEFA ya: uygulamıyoruz.
Disiplin kurulundan TFF ye: milli takımlar ve kulüpler düzeyinde uluslararası müsabakalardan 5 yıl men,
ilgili kulüplere yaptırımlar yapılmadıkça süresiz men.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer fb küme düşmeyi kabul ederse kasımpaşaspor'un kapısını çalacak. kasımpaşa ile hülle yapmayı tercih edecek. eğer ibb küme düşmeseydi ibb çantada keklikti ama ibb düştü.
lakin fb, eğer bu şekilde hülle yapıp ligde kalmayı planlıyorsa geçmişte kazandığı tüm şampiyonluklar elinden alınıyor. tabii tff, mevzuatta herhangi bir değikilik yapmazsa.
uefa disiplin kurulunda fb'ye ceza çıksın yeter. ortalık çok fena karışacak. tff, fb'yi küme düşürmek istemese bile uefa devreye girip düşür diyebilir. tff'yi by-pass edip fb ve bjk'yi direk disiplin kuruluna sevkeden uefa, aynı şeyi küme düşürme konusunda neden yapmasın?amatör nireeee ptt 1. lig nire
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerekirse kendi ligimizde oynarız, avrupa'ya gitmeyiz olayı yine gündeme gelecek bence. bu tff den her şey beklenir.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum