Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    15 gun cok yauv , sunu bir hafta yapsak
    Kuralar öncesi iş biter. 7 günde karar alıyormuş tahkim.
    61>34 Trabzonspor
    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• ah dayı ahhh... 4 ay önce ezeli rakibiniz uefada finale gidiyor siz küme düşüyorsunuz demişti. ah dayı ah... bokmu vardı tuttun şu şikebahçeyi
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• tahkim +1 ne la diyip cezayı 3 yıl yapmalı

şikede erteleme olmaz yahu.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• sabah gelirken çarşıda (sakarya/akyazı) Ts club tırını gördüm iş çıkışı gidip alış veriş yapayım bari. ne güzel günde denk getirdiler ama

Yorum

• Bunlar hala balıklardan falan bahsediyorlar
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok az ceza aldılar tabi ama en azından buna da şükür diyelim şimdilik...
              Abi bu süreçte kötünün iyisi düşüncesini desteklemiyorum. Bu verilen kararlar ceza değil ödüldür bu şerefsizlere. En az 2 lig alta düşürülmeleri gerekiyor belki o zaman rahatlayabilirim.

Eminim bir çok taraftarımız da verilen cezaları beğenmemiştir. Yemişim kupasını 2 senedir kan kustuk bu sayfalarda. 2+1 olmamalı bunun karşılığı.
              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Yorum

• Utanmadan itiraz edecekler.İnşallah o cezalar artacak ve her seferinde acımız biraz daha hafifleyecek.Ve en sonunda küme düşecekler...
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• adam ların lafa bak ,karadenizden sivasa balıkmı gidermiş,...ot kafalı ne gidecekdi,karpuzmu puhahaaaa
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• AZİZİ YILDIRIMDAN FLAŞ AÇIKLAMA; ACIMADI Kİ ACIMADI Kİ MAHKEME TESCİLLEDİ,UEFA TESCİLLEDİ,TAHKİM TESCİLLEDİ ts ŞAMPİYON DİYE.. Bana ne bana nee yavv,vermiycem kupanızı,ekin ektim tarla biçtim emeğim var vermiyecem..
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• aziz yıldıvım gidev ayak fb yi daha büyük ateşleve atacak tahkime gidevek
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar hala balıklardan falan bahsediyorlar

"Kalkan Balığı" mı?

İyi bilirler bugünlerde
                          .

Yorum

• HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar hala balıklardan falan bahsediyorlar

hamsi diye dalga geçerken palamutu yediler dahada kendilerine gelemezler ufukta balina var diyolla
                              https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• şirketteki fenevlia rkadaşlar Ts yüzünden geldi ceza diyorlar,ispiyonladınız diyorlar bize,puhaaa ,ula dedim hırsız olacagıma ispiyoncu olurum daa,koyayım o kafaya bi odun ne aradın dedim
                                iyi demişmiyim..
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X