Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 60 yasüstü telegolü izliyormu merak ettim.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• beyaz tv de hacı nın konusmasını veriyolar

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yarın uefa da hangi kura çekimi var ?
        Sampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ön eleme maclari icin
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          karar uefanın sitesinden açıklanacak değil mi tv ye filan olmaz herhalde
          sabaha kadar f5 http://www.uefa.com/news/index.html

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ziya sengül hangi yas grubuna hitab ediyor.
            0-6 yaş. Bizde anlamıyoruz zaten sıkıntı yok.

Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Demin tv de de söylendi; diyelimki uefa fb ye ceza vetdi ve biz tff den kupa talebinde bulunduk; 1- tahkim kurulu kararı nasıl değişecek? 2- tff derse ki,kupayı yargıtay kararını beklicem o zaman ne olacak?

Yorum

• Ahmet Çakar'ın dediklerini lazibere 2 senedir burada diyor neredeyse. Çok uçuk bulmuyorum, bazı yerlerini de makul bulmuyorum yalnız.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Önümüzdeki Hafta Açıklıyo

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gürjan bilpic sikebahce ceza alsa bile kupayi trabzona vermesinden yana degilim, maclarda sike yoktur, haksiz penalti almadik, sahada alin teri vardir, angutla ayni fikirdeyim diyor ve evet tapeleri okudum birileri bisey yapti diyor

simdik bu adami ne yapmali
                  Sabaha sabaha.....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulaaaan niye yaptın bunu paydaş, üç dört dakikada 30-40 f5 yaptım bir şey çıkacakmış gibi
                    Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                    sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulaaaan niye yaptın bunu paydaş, üç dört dakikada 30-40 f5 yaptım bir şey çıkacakmış gibi
                      Bosuna bekleme yarin mesayi saatinden önce aciklama gelmez. Yarin sabahtan sonra f5'e yüklenebilirsin
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Ben de biliyorrum, hatta ben yarın açıklanmaz diye düşünenlerdenim
                        Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                        sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Ya şu Sinan Engin'den bi kurtulamadı türk futbolu
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• s. engin ona buna abi çekmeye başladı .. tüpçü babasının gidici olduğunu anladı galiba..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de biliyorrum, hatta ben yarın açıklanmaz diye düşünenlerdenim
                              Kuslarin ecel terleri uzun sürsün diyorsun Zaten Uefa ilk aciklamasinda 24 haziran haftasinda karar verilecek demisti. Cumaya kadar yolu var
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Ahmet Çakar tam olarak neler söyledi , özetleyebilir misiniz ?
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X