İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu işin anahtarı PARA(Yani açıklansa bile piyasalara haberin düşmesi zaman alır.), o halde borsa kapanmadan haber beklemek yersiz, bu saate kadar tek ümitli ve heyecanla beklediğim saat 11:00-13:00 arası olmuştu, artık 17:30'dan sonrasını bekliyorum, bir kardeşin dediği gibi salı da olabilir denmişti acele ile üfleyip püflemeye gerek yok. Borsa kapanmadan bu işin açıklanacağına inanmıyorum hisselerdeki sert ve ters hareketler bilginin düşüp düşmediği konusunda bilgi verir ve sanırım birileri bilgiyi edinmiş gibi hissediyorum özellikle 16:30'dan sonrası için.
Yorum
-
İlk olarak farozlee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-Dün Nyondaydım, Uefa yetkilileri ile konuştum. fener ceza almayacakmış
Yorum
-
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleborsa bi kapansın hele az sakinHaksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))
Yorum
-
İlk olarak Adem ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat kaçta kapanıyo bu borsateκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Ersun Yanal İst. a gelmiş.
"şikebahçe muhabiri, şikebahçeliler sakin olsun, her ne kadar ismimiz şikebahçe de olsa, olumlu/olumsuz bir karar var diyemeyiz" dedi
Sonra da dili sürçtü
"cezanın açıklanmasını bekliyoruz" dedi sonra "karar" olarak düzeltti
Kaynak: radyosporİyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide 1 ay sonra açıklayacaz diyolar: D
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
Yorum