Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şampiyonlar ligine alındığımızı da akşam üstü öğrenmiştik bence biraz bekleyin
    bakırköy sahilde idim o akşam, haberi arkadaş telefonla vermişti delicesine bir horon oynamıştım hemen oracıkta millet videoya çekmişti...hey gidi günler
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• UEFA admini şifreyi unutmuş Mysql veritabanını istemişler gelince export edip md5 şifresini kırıp haber açıklanacakmış.

Yorum

• Az kaldı renktaşlar dayanın ..
        >> ŞANLI TRABZONSPORUM <<

Yorum

• borsa bi kapansın hele az sakin
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Bu işin anahtarı PARA(Yani açıklansa bile piyasalara haberin düşmesi zaman alır.), o halde borsa kapanmadan haber beklemek yersiz, bu saate kadar tek ümitli ve heyecanla beklediğim saat 11:00-13:00 arası olmuştu, artık 17:30'dan sonrasını bekliyorum, bir kardeşin dediği gibi salı da olabilir denmişti acele ile üfleyip püflemeye gerek yok. Borsa kapanmadan bu işin açıklanacağına inanmıyorum hisselerdeki sert ve ters hareketler bilginin düşüp düşmediği konusunda bilgi verir ve sanırım birileri bilgiyi edinmiş gibi hissediyorum özellikle 16:30'dan sonrası için.

Yorum

• İlk olarak farozlee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Dün Nyondaydım, Uefa yetkilileri ile konuştum. fener ceza almayacakmış

Ziyaaaaaaa !

Yorum

• İçtiğim sıgaranın hatti hesabı yok!!!!!
                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  borsa bi kapansın hele az sakin
                  saat kaçta kapanıyo bu borsa
                  Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• hayde hayde gol hayde uefaa !
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Adem ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saat kaçta kapanıyo bu borsa
                      17.30 sanırım.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ersun Yanal İst. a gelmiş.

"şikebahçe muhabiri, şikebahçeliler sakin olsun, her ne kadar ismimiz şikebahçe de olsa, olumlu/olumsuz bir karar var diyemeyiz" dedi

Sonra da dili sürçtü

"cezanın açıklanmasını bekliyoruz" dedi sonra "karar" olarak düzeltti

Kaynak: radyospor
                        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• bide 1 ay sonra açıklayacaz diyolar : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bide 1 ay sonra açıklayacaz diyolar : DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            yakarız bu gezegeni...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yeter da.

sabah 5ten beri f5
                              Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

Arkadaslar birakin su borsa isini.. Kin takar borsayi allah askina.. Ceza geldimi fener hisseleri zaten ebesinin.......

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X