Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar lig tescil edildiği için kupa geri verilemiyor diye söyleniyor böyle birşey olabilirmi?

suç işlenmiş ruh hastası gibi karar verilip febenin şikesinin üstü kapatılmaya çalışıldığı gibi birde şampiyonluğu tescil ediliyor adaletsizliğin kralı yapılıyor üstüne bide bu karar değiştirilemiyor inanılır gibi değil
    böle şeylere inanmayın şefkinizi kırmasınlar alakası yok olurmu öle şey

uefa ceza versin bak neler oluyor ondan sonra tazminat davaları kupa için acılan davalar donlarına kadar alıcaz

Yorum

• azizin isim aramasına gerek kalmadı.. uefa çocuğun adını koydu bile ; AYşike!
      .............
      'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
      ............

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        20 dakkadır fbli bir abi ile konuşuyorum şike sahaya yansımadı diyor.. kişilerle kurumlar ayrı diyor.. Trabzon da şike yaptı diyor.. uefa bize ceza veremez diyor bitürlü ikna edemedim sonunda bıraktım sohbeti 12 gün kaldı görücez kim haklı kim haksız dedim
        İyi demişsin benimde bir akrabam var aynı şeyleri o da söylüyor onlarda biliyor neyin ne olduğunu ama işlerine gelmiyor.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Endişelenler için mesajımı tekrarlıyorum.

Söylenenlere inanmayın. O kupa Trabzon a, ait olduğu yere gelecek !

İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar,

Bizdeki yalaka, dönek, karaktersiz yazar çizerler ne dediler 2 sene boyunca "bu iş kapanmıştır, şikebahçe aklanmıştır" ve ne oldu hepsi yalan çıktı.

Şimdi ne diyorlar, "UEFA ceza verse bile tff yi etkilemez, Trabzonspor kupayı alamaz"

İnancım daha da bir arttı. Kupayı getiren uçağı daha bir net görmeye başladım.

Uçak Ganita üzerinde görülüyor, meşaleler yanıyor ...

Herkes "Ruhun Yeter yazılı Şenol Güneş posterinin altında" bağırıyor

Şampiyon
          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi demişsin benimde bir akrabam var aynı şeyleri o da söylüyor onlarda biliyor neyin ne olduğunu ama işlerine gelmiyor.
            başbakana suç buluyor ulan adam alenen korudu sizi teşekkür etmeniz lazımken hakkında atıp tutuyosunuz dedim...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiye'de karar almak 2 ay sürdüğü için adamların 1 günde 3 takımla ilgili karar almaları garip geliyor. Suçluya cezasını vermek yerine ne yaparız da bu işin etrafından dolaşırız diye düşünen zihniyet batmaya mahkumdur. Ya uefadan olur bu ya milli takımdan. Ama yukarı çıkamaz. Sadece futbolda da değil. Bütün ülke böyle anasını satayım.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Başkanlık seçimi işte bu yüzden çok önemliydi....Başkanlık seçimi bizim için bir milattır belkide...

Medyada çıkan haberleri görüyorsunuz...Yumuşatma ve bizleri yıldırma politikası var...Bu işten bişi çıkmaz mantığını insanların kafasına sokmaya çalışıyorlar ki uefa avrupadan men edince insanlar yapılabileceklerin bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmelerini sağlıcaklar....

Bugün başkanın çıkıp yapıcağı açıklamalar çok önemli....Sert ve kendinden emin konuşmalı..Medyanın yaratmaya çalıştığı algıyı kırıp geçmesi lazım

Yorum

• Öyle bir ülkedeyiz ki nefret ediyorum adalet sisteminden ortada şike var yer yerinden oynuyor şikecilerin başkanı hapse giriyor fakat kupa sahibine verilmiyor böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Allahtan UEFA var.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanlık seçimi işte bu yüzden çok önemliydi....Başkanlık seçimi bizim için bir milattır belkide...

Medyada çıkan haberleri görüyorsunuz...Yumuşatma ve bizleri yıldırma politikası var...Bu işten bişi çıkmaz mantığını insanların kafasına sokmaya çalışıyorlar ki uefa avrupadan men edince insanlar yapılabileceklerin bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmelerini sağlıcaklar....

Bugün başkanın çıkıp yapıcağı açıklamalar çok önemli....Sert ve kendinden emin konuşmalı..Medyanın yaratmaya çalıştığı algıyı kırıp geçmesi lazım
                    kaçta konuşma yapacak bellimi ?
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• gökhan gönül den alırız kupamızı kanırta kanırta

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaçta konuşma yapacak bellimi ?
                        Bilmiyorum kesin bir şey açıklanmadı...

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle bir ülkedeyiz ki nefret ediyorum adalet sisteminden ortada şike var yer yerinden oynuyor şikecilerin başkanı hapse giriyor fakat kupa sahibine verilmiyor böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Allahtan UEFA var.
                          aynen üstüne birde yetmezmiş gibi kimi kulüp başkanı, kimi kulüp başkan adayı, kimi hoca, kimi oyuncu olarak devam ediyorlar...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökhan gönül den alırız kupamızı kanırta kanırta
                            volkan* ile gökhan* beraber getirsinler

* Bilerek küçük yazılmıştır.
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Medyamızın ne kadar adi, şerefsiz, yalaka çıkarcı olduğunu 2 gündür daha da anladım.
                              Köpekler fbnin Avrupa'dan men cezasını bile geri plana attılar. Tek dertleri 2010-11 kupası alınamaz.
                              ALLAH belanızı versin sizin.
                              O kupa öyle bir alınacak ki ne olduğunuza uğrayacaksınız ...
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Medya ve bu pislikteki bas aktörler öyle seylerle insanlari kandirmaya calisiyorla ki...

Bu sürecin sonunda intiharlarin ve cok büyük olaylarin olmamasi mucize olacaktir...

Hatirlayin Bursa sampiyon oldugunda Sükrü Saracoglu stadinin ne hale geldigini...

Iki sezon önce GS sampiyon oldugunda mactan sonra yasanan futbol terörünü...

Bunun önüne gececekleri yerde, insanlari her türlü duruma hazirlayacalari yerde isi daha da büyük felakete sürüklüyorlar...

Bu isin sonucunda da hakkli oldugumuz halde bizi suclu ilan ederlerse hic sasirmam...

Ellerindeki güc o kadar etkili ki ne yaptiklarinin farkinda degiller...birilerinin masasi olmaktan öte daha büyük kötülük ve serefsizliktir...

Bunun önüne nasil gecilecektir bilmiyorum...ama TV'lerde kendini yorumcu diye adlandiran köpogullari da buna canak tutuyor...

Bu sadece sporda degil...Millet olarak biz hicbir duyguda standardi yakalayamiyoruz...

Ask, nefret, sevgi vs. gibi...

Hep extrem hep extrem...

Insallah böyle bir durumla karsilasmayiz...ve koyun sürüsü gibi bir diktatörün pesinden gidenler uyanir...
                                Kimsenin dikkatini çekmemiş ama çok doğru bir analiz. Fevkâlade isabetli tesbitler var. Her satırınına tamamen katılıyor, sizi tebrik ediyorum.

Ve bu durumdan bizi suçlayacaklarından da korkuyorum:

-"Kıçıkırık bir kupa için amma direndiniz. İşte bakın, ülke ne hale geldi?"

.
                                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                                -"Burada klima yok mu?"
                                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Yükleniyor...
                                X