İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
Daraltma
-
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
-
UEFA yargıya bakmaz federasyona bakar diyenlere:
- Normal şartlarda federasyon fazla ceza verir, mahkeme daha az verir (ya da hiç vermez), kulüpler de mahkemeyi referans gösterir bana ceza verme der.
- UEFA,FIFA o durumda mahkemeye bakmaz evet...
- Bizde tam ters bir durum var, mahkeme ceza verdi federasyon neredeyse hiç vermedi.
Hal böyleyken durum ne olur, yorumu size kalmış...
Velev ki yine federasyonu dikkate aldı diyelim;
- Tahkim kararında bile yönetici ceza alıyor.
UEFA'nın ceza vermemesinin tek mantığı, bir şekilde satın alınmış olmalarıdır. Buna inanıyorsanız eyvallah.Ama başka türlü çıkış mantığı YOK!Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Bu süreçte yapılan tüm usülsüzlükler muhakkak avukatlarımız tarafından farkedilmiştir.
Onlarla iletişime geçip destek olalım, böylece onlarda bu usülsüzlükler üzerine dava açabilsinler,
aziz bu olayın sadece küçük bir ayağıdır.
Bu sürecin en önemli olayı azizin şike rekoru kırması değil, ülke olarak bu büyüklükte bir olayı ört bas etmeye çalışmamızdır.
Avukatlarımıza Destek !!!StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa konusunda CAS a gidemiyoruz..
UEFA ya da FIFA dan birşeyler bekleyeceğiz mecburen.
ya da yeni tff den..
Ne var ki, çok mu!
(Gerçi bunu diyene kadar diyelim ki, tüpçüye bir talimat versin, konuyu tekrar ele alsın)Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike konusunda UEFA'NIN ceza vereceği konusunda hep ümitvardım.Ama gelinen şu süreçte ümidimi yitirmeye başladım.Herhalde UEFA ve FİFAYI da ikna ettiler.Lanet olsun.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff 2010-2011 şampiyonluğumuzu tescil etmez ve kupamız verilmezse
bu ülkede şike şu ankinden daha da artarak devam ederYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlardaki tavra bak abi yaa. trabzonlular çok yanlış yapıyor yargı kararı kesinse niye herkes tahliye edildi diyor adam. okay karacan "türkiyenin dört yanından trabzonsporlulardan mesaj alınca şaka sandım araştırdım doğruymuş" diyor. 3 temmuzdan beri mahkeme mahkeme diyip duruyorlardı alın size mahkeme. sabah sabah dinden imandan çıkardılar beni. etik etik diye ölüyordu bu adamlar.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlardaki tavra bak abi yaa. trabzonlular çok yanlış yapıyor yargı kararı kesinse niye herkes tahliye edildi diyor adam. okay karacan "türkiyenin dört yanından trabzonsporlulardan mesaj alınca şaka sandım araştırdım doğruymuş" diyor. 3 temmuzdan beri mahkeme mahkeme diyip duruyorlardı alın size mahkeme. sabah sabah dinden imandan çıkardılar beni. etik etik diye ölüyordu bu adamlar.
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKupa konusunda CAS a gidemiyoruz..
UEFA ya da FIFA dan birşeyler bekleyeceğiz mecburen.
ya da yeni tff den..inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni tff derken bildiğiniz birşey mi var?
Er ya da geç bunlar defolup gidecek..
yerine gelecek tff den bahsettim..
(Gerçi UEFA nın bunları görevden alma ihtimali de yok değil ..)
Yorum
-
İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorunu TS li olan sayın başbakanımızdan rica edelim de tahkime itiraz için yargı yolunu açan bir anayasal değişiklik yapsın.
Ne var ki, çok mu!
(Gerçi bunu diyene kadar diyelim ki, tüpçüye bir talimat versin, konuyu tekrar ele alsın)Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
Yorum