Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA çıldırtma adamı

Mahkeme şikeyi teşviği tescilledi

Kov şu feneri 3-5 yıl, tff'yi tehdit et, feneri düşürmezsen gerekeni yaparım diye

Sabrımız kalmadı yahu
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Aziz Yıldırım' ın nihayet özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindim. Gereksiz şekilde 1 yıl içeride kaldı. Ancak mahkemenin aldığı karar çok ağır ve ciddi. Kiev'...

Bu adam fb li olarak bunları diyorsa.Vay fenerin haline
      Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• Hepinize günaydın,

UEFA ya kızmayın arkadaşlar, muhtemelen kurulları fenerin pisliklerini incelemek için yetersizdir. Adamlar nerden bilsin bir takımın bu kadar çirkinleşebileceğini.

Beklememizin sebebi bence budur.
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...n=yazarsonyazi

Bu adam fb li olarak bunları diyorsa.Vay fenerin haline
          kendisi gs taraftarı değil mi
          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Yazıyı buraya kopyalayamıyorum, ama Mehmet Ali Brand'ın yazısının sonunu okursanız, aynı burda az önce yürüttüğümüz tahminlerde bulunmuş. En azından tutunacak bir noktamız var, bu bekleyişe bir anlam vermemiz mümkün, bekleyeceğiz artık, yapacak bir şey yok. Mahkeme gerekçeli kararını ne zaman açıklar?

Yorum

• 2010-2011 sezonunda 6-7 maçta şike yaptığı mahkemece ispatlanan ve karara bağlanan bir takım o sezonun şampiyonu olarak TFF tarafından tescilleniyor. Sonra 2011-2012 sezonunda olmaması gereken bir ligde mücadele ediyor ve o sezonu 2. tamamlayıp Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanıyor.Bu süreçte ise '1' puanı bile silinmiyor,küme düşme yerine adeta ödüllendiriliyor.Ama en kötüsü bütün tiyatro oynanırken UEFA-FİFA ikilisi sadece seyrediyor. Şikeye adeta vize veriyor. İçimi acıtıyor bu sessizlik...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kendisi gs taraftarı değil mi

ben fb biliyodum gs li imiş şimdi baktım bende.

Yorum

• Ben burda en cok umitli konusan kisiydim ama artık benim de sabrım tasmaya basladı.

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazıyı buraya kopyalayamıyorum, ama Mehmet Ali Brand'ın yazısının sonunu okursanız, aynı burda az önce yürüttüğümüz tahminlerde bulunmuş. En azından tutunacak bir noktamız var, bu bekleyişe bir anlam vermemiz mümkün, bekleyeceğiz artık, yapacak bir şey yok. Mahkeme gerekçeli kararını ne zaman açıklar?
                    o yazı bu yazının sonunda...

Aziz Yıldırım' ın nihayet özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindim. Gereksiz şekilde 1 yıl içeride kaldı. Ancak mahkemenin aldığı karar çok ağır ve ciddi. Kiev'...

Yorum

• içimdeki hatta tüm Trabzonspor'luların içindeki hislere aynen tercüman olmuşsunuz

evet biz de bunu anlayamıyoruz ve UEFA'dan bir an önce sifonu çekmesini bekliyoruz

aksi halde rte ve erzik'in platiniyle anlaştığını düşünecem ama buna cesaret edemiyorum, böyle düşünmek istemiyorum

2010-2011 gerçek şampiyonu hukuken ve vicdanen TRABZONSPOR'dur.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2010-2011 sezonunda 6-7 maçta şike yaptığı mahkemece ispatlanan ve karara bağlanan bir takım o sezonun şampiyonu olarak TFF tarafından tescilleniyor. Sonra 2011-2012 sezonunda olmaması gereken bir ligde mücadele ediyor ve o sezonu 2. tamamlayıp Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanıyor.Bu süreçte ise '1' puanı bile silinmiyor,küme düşme yerine adeta ödüllendiriliyor.Ama en kötüsü bütün tiyatro oynanırken UEFA-FİFA ikilisi sadece seyrediyor. Şikeye adeta vize veriyor. İçimi acıtıyor bu sessizlik...
                        Yeminle söylüyorum sessizlik beni çok sevindiriyor..Bu sessizliğin arkasından kopacak fırtınanın büyüklüğüne işaret..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2010-2011 sezonunda 6-7 maçta şike yaptığı mahkemece ispatlanan ve karara bağlanan bir takım o sezonun şampiyonu olarak TFF tarafından tescilleniyor. Sonra 2011-2012 sezonunda olmaması gereken bir ligde mücadele ediyor ve o sezonu 2. tamamlayıp Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanıyor.Bu süreçte ise '1' puanı bile silinmiyor,küme düşme yerine adeta ödüllendiriliyor.Ama en kötüsü bütün tiyatro oynanırken UEFA-FİFA ikilisi sadece seyrediyor. Şikeye adeta vize veriyor. İçimi acıtıyor bu sessizlik...
                          içimdeki hatta tüm Trabzonspor'luların içindeki hislere aynen tercüman olmuşsunuz

evet biz de bunu anlayamıyoruz ve UEFA'dan bir an önce sifonu çekmesini bekliyoruz

aksi halde rte ve erzik'in platiniyle anlaştığını düşünecem ama buna cesaret edemiyorum, böyle düşünmek istemiyorum

2010-2011 gerçek şampiyonu hukuken ve vicdanen TRABZONSPOR'dur.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar bu iş bitmiştir.Yüce mahkememizi bile hiçe sayacak kadar çirkinleşenlere birileri dur diyecektir.Bu ülke bunları haketmiyor.
                            En son ALBATROS_61 tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 10:59.

Yorum

• Bu sürecin sonunda futbolu, PS'de bile oynamayacak düzeyde bırakacak pek çok kişi var. Ben de onlardan biriyim.

Yorum

• Uefa'nın fenere yeşil ışık yakması mümkün değil.
                                Düşünebiliyor musunuz olurda ön elemede bir İngiliz gelir de elerseler olacakları?

Mahkemece yöneticisi,başkanı hatta tercümanı şikeye bulaşmış bir takımı nasıl savunabilecek Uefa mağdur olan ülke federasyonlarına?

Yorum

Yükleniyor...
                                X