Bana göre bu iş bitti ceza gelmeyecek diyenler gizli Fenerbahçelilerdir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre bu iş bitti ceza gelmeyecek diyenler gizli Fenerbahçelilerdir.
29.06.2012 Cuma akşamı görürüz bakalım biber gazını yediklerinde2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSes kayıtlarının dinletilmesi aziz yıldırımın ne işine yarıycak ?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN@bordomavinet
Şike Davası CANLI! İlhan Ekşioğlu avukatından komik savunma. "Kulüp sevgisi renk aşkı için hareket menfaat sayılamaz."
gittikçe bocalıyorlar işte, yolun sonu çok yakın2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben bir takım olarak mahkemeye bu takım benim hakkım olan kupamı ve paralarımı sizinde kabul ettiğiniz gibi şikeyle almıştır desem ve dava açsam.Mahkeme bana değil tff ye mi git der.Sonuçta haksız kazançtan kaynaklanan bir durum ve hakkımı arıyorum.Bence mantıklı olan bu olması lazım.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN@bordomavinet
Şike Davası CANLI! İlhan Ekşioğlu avukatından komik savunma. "Kulüp sevgisi renk aşkı için hareket menfaat sayılamaz."Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Arkadaşlar eğerki şb suçlu olur biz beraat edersek..Şampiyonluk kaybedildiğinde psikolojik olarak yıprandığımız ve ligtv abonesi olanlar kaybedilen maddi zararımız için şb klübüne ve ya kişilere dava açabiliriz#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemahkeme fenerbahçe şike yapmıştır ve o senenin kupası haklı olarak trabzona verilmesine diye bir karar alma yetkisi yok mu?Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
Yorum