Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana göre bu iş bitti ceza gelmeyecek diyenler gizli Fenerbahçelilerdir.

Yorum

• BMN@bordomavinet
      Şike Davası CANLI! İlhan Ekşioğlu avukatından komik savunma. "Kulüp sevgisi renk aşkı için hareket menfaat sayılamaz."
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana göre bu iş bitti ceza gelmeyecek diyenler gizli Fenerbahçelilerdir.

29.06.2012 Cuma akşamı görürüz bakalım biber gazını yediklerinde
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Beyler bu ses kaydı meselesi geçen duruşmanın muhabbeti...
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ses kayıtlarının dinletilmesi aziz yıldırımın ne işine yarıycak ?
            zaman kazanacak
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• bu hafta seyredin cümbüsü... ceza yagacak cezaaa!

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BMN@bordomavinet
                Şike Davası CANLI! İlhan Ekşioğlu avukatından komik savunma. "Kulüp sevgisi renk aşkı için hareket menfaat sayılamaz."

gittikçe bocalıyorlar işte, yolun sonu çok yakın
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar ben bir takım olarak mahkemeye bu takım benim hakkım olan kupamı ve paralarımı sizinde kabul ettiğiniz gibi şikeyle almıştır desem ve dava açsam.Mahkeme bana değil tff ye mi git der.Sonuçta haksız kazançtan kaynaklanan bir durum ve hakkımı arıyorum.Bence mantıklı olan bu olması lazım.
                  Yok diyle da kadaşum, anlamay musun ? Aç anayasayı, bak 59. maddesine, yine de anlamadığın bir yer varsa anlatmaya çalışalım. Ama " yok anayasada yazılan doğru değil, benim dediğim daha doğru" dersen, verecek cevabım olmaz.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BMN@bordomavinet
                    oha resmen itiraf etmiş
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar eğerki şb suçlu olur biz beraat edersek..Şampiyonluk kaybedildiğinde psikolojik olarak yıprandığımız ve ligtv abonesi olanlar kaybedilen maddi zararımız için şb klübüne ve ya kişilere dava açabiliriz
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Rezil olmaya devam ediyorlar.
                        Allah bin beter etsin.

Yorum

• ilhan ekşi oğlu eğer o açıklamaya gerçekten yaptırya resmen şikenin itirafıdır...
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu kadar şeyden sonra hala biz sucsusuz diyo ya bu kanı bozuk lar,anlamıyorum,bunlara en büyük kıyagı Aydınlar yaptı,Allah onuda bildiği gibi yapsın,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• Hakim, Azize Yıldırım pişmanlık yasasından yararlanmak istiyor musun die sorduğu zaman bakalım ne cvp verecek çetebaşı
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak ALBATROS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mahkeme fenerbahçe şike yapmıştır ve o senenin kupası haklı olarak trabzona verilmesine diye bir karar alma yetkisi yok mu?
                                hayır diyemez bizim spor hukukumuz yok klüplere mahkemeler ceza veremez sadece kişilere ceza verilir. zaten öyle bir hukukumuz olsaydı çoktan iş bitmişti.
                                Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X