Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu son yazdıklarımı ben yazdım diye size saçma geliyor dimi?

Şurdan bir yönetici yazsa bunları olabilir mantıklı falan derdiniz.Neyse anlarsınız ilerde.Uefa bu zamana kadar feneri 10 kez amatöre düşürmesi lazımdı.Juventusu,Marsilyayı düşüren uefa neden fenere çatamıyor.Hemde onlardan kat kat fazla suç varken, delil varken..

Yunanistan federasyonuna rest cekti, neden türkiyeye çekemiyor?

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz zahmet verip araştırın daha ne oldugunu bilmiyosunuz hemen cevap yazıyosunuz.Feneri destekleyen başka bir güç var dışarda Illuminati suçörgütünün baskan yardimcisi Ali Koçtur

Ali Koç feneri düşürmek istiyodu seve seve neden çünkü hisse fiyatlarini düsürmek Fenerbahçeyi ucuza kapatmak istiyordu
      Uçalımda bu kadar yüksekten değil inmesi zor olur yukarda üşütürsün falan
      .

Yorum

• TV Bordomavi'de konu hakkında yayın var, tavsiye ederim: http://tvbordomavi.com/

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yuh ya illuminati
          robert langdon'ı çağıralım, bu işi sonunda o çözecek gibi, illuminati falan girdiyse ya o yada martin mystere

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            robert langdon'ı çağıralım, bu işi sonunda o çözecek gibi, illuminati falan girdiyse ya o yada martin mystere
            ben çözerim açılın bakem
            .

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konunun o kısmı bizi ilgilendirmiyor.

Şikeyi yaparken bize sordularmı?

Onlar düşünsün.Kim ne yaptıysa cezasını çekecekk.

Ayrıca bizim yöneticilerimiz aynı şeyi yapmış olsalardı değil destek vermek şehre adım atamazlardı.

Bu da bizim farkımız işte..
              Gökdeniz meselesinde oldugu gibi hemen bindirirlerdi cezayi.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökdeniz meselesinde oldugu gibi hemen bindirirlerdi cezayi.
                Aynen neden bunu gün deme taşımıyoruz, Gökdenize zorlamayla sana birşey olmazlarla ifade verdiripte ceza vermedimi bu yunan tohumları!.......
                .

Yorum

Gülün siz.. Ali Koç sıradan adam değil

Fenerbahçe Illuminati’nin de yönetici parçasıdır.

Gizli Tanık H.J “Well Actually – Esasında (buradan sonrası Türkçe) büyük bağlantıları var. Şampiyonlar ligi çeyrek finali oynadıkları sezon UEFA’yı da yönetiyorlardı. Yanlı hakem kararlarıyla çeyrek finale kadar çıktılar. Karşılarına Chelsea çıkmasa belki şampiyon olacaklardı. Ama Chelsea’nin gücü biraz daha fazla. Bugünlerde Amerika’yla yakın bağları var. Taurasi olayı malum. Obama’ya baskı yaparak WADA’nın kararını etkilediler. Ne hedefliyorlar? İyi bir şey değil. Tam da Arab bölgesinde devrimler olurken Fenerbahçe’nin liderliğe oturması tesadüf olabilir mi? İyi düşünmek lazım”

Vay be, demekki young boysun arkasında kimler varmışki geçen sezon feneri elemiş
                  Hele paok!!!

Yorum

• Sami Yine uç noktalardasın git bir hava al hee
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu illimunati sadece Turkiye'demi var.
                      *Italya subesi,
                      *Yunanistan subesi... Vs
                      Yokmu acaba?
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay be, demekki young boysun arkasında kimler varmışki geçen sezon feneri elemiş
                        Hele paok!!!
                        Taslar yavas yavas yerine otuyor.. Paok'un sembolu ne? Cift basli kartal..

Anladin sen onu artik aciklamaya gerek yok
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Biraz zahmet verip araştırın daha ne oldugunu bilmiyosunuz hemen cevap yazıyosunuz.Feneri destekleyen başka bir güç var dışarda Illuminati suçörgütünün baskan yardimcisi Ali Koçtur

Ali Koç feneri düşürmek istiyodu seve seve neden çünkü hisse fiyatlarini düsürmek Fenerbahçeyi ucuza kapatmak istiyordu
                          Kardeş madem dediğin o güçler vardı da şike soruşturması nasıl başladı ve bu aziz denen köpek bu 6 yıl cezayı nasıl aldı?
                          Trabzonspor

Yorum

• artık kupayı konuşmayın o cepte şu fenerden maddi manevi kayıplarımızı söke söke alalım donlarına kadar
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Sami ben sana diyorum kardeşim.

Rize'de güzel yaylalar var çık hava al oksijen depola, mesela Ayder keşke zamanım olsada gitsem.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yahu Sami. Kardes sen neyin derdindesin anlamiyorum. Hergün girerim foruma yazilanlari okurken yazana bakmam. Ne zaman abuk subuk bir ileti görsem isim tarafinda Sami Kuk yaziyor.
                                Yasina bakiyorum oda kücük daha. Bu kadar aktif olmanin tersine gitmenin amaci ne?
                                Ha diyorum belki genctir dikkat cekmek istiyor falan ama bu kadari fazla. Forum yöneticisi olsam ihtar ederdim coktan banlardim seni. Milleti tiye aliyorsun.
                                Tamam elestirilmek bazen haz veriyor adama ama böyle degil. Artik herkes dalga geciyor seninle anlamiyorsun.

En son ilüminati örnegin: anlatsana biraz daha detayli. Fenerbahce ilüminatinin takimimi? 1000 yillik ilüminatinin patronu bizim (sidikli) Ali Kocmu?
                                Ali Koc feneri nasil ucuza kapatiyor? Mehmet Ekinci ilüminatinin rakibimi?

Offf kafami agrittin. Sen bu sacmaliklari düsünüpte ortaya atinca kafan agrimiyormu?

P.S : cevaplamazsan sevinirim.
                                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X