Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TÜRK BASINI'NA SERT ELEŞTİRİ
    Deutsche Welle Türkçe'ye konuşan UEFA basın bürosu yetkileri, "Oysa 5 Ocak'ta yayınlan bildiride her şey çok açık anlatılıyor. Ama her nedense Türk medyası hep aynı soruları bize soruyor. Bildiriyi dikkatli okusalar içinde bilmek istedikleri her şey var. Biz 5 Ocak'ta yayınladığımız bildiride söyleyeceklerimizi söyledik. Bunun dışında şimdilik paylaşacak bir yorumumuz yok. Eğer olursa bunu da basına açıklarız" şeklinde konuştular.

Hem kıçından bir haber uyduruyorsun, hem de senin kıçından uydurduğun bu ve bunun gibi haberlerden ötürü Uefa'nın ne kadar rahatsız olduğunu dile getirdiği şu paragrafı kıçından uydurduğun habere ekliyorsun. Beynin mi kıçında, kıçın mı beyninde anlayamadım.

Yorum

• biz önce avni akerde kendi takımımızı desteklemeyi becerelim sonra bakarız irlanda işine

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏ @ulas_ugras
        PFDK, EK raporu doğrultusunda şikeyle ilgili kararını pazartesi açıklıyor. Kulüplere ceza yok, kişilere var! Günah keçilerine yani!!!

sikebahçe'ye en ufak ceza verilmeyecek Kupa'nin onlarda kalmasi için , derhal etik kurulu raporunu UEFA'ya yollamamiz lazim
        En son carolo tarafından düzenlendi; 05.05.2012, 14:56.
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• @Carolo

UEFA'nın gelip burada sen düş, sen kal, sen puan sil demeyeceği bilinen bir durum zaten. UEFA'nın yapması gereken ve beklenti şudur. "Ortada ciddi deliller var. Sahaya yansıyıp yansımadığı önemli değil. Böyle bir tabir yok zaten. Bu olayı işlemiş kulüplerin ciddi bir yaptırıma uğraması lazım. Bu ceza bizim normlarımıza uygun değil. Normlarımıza uygun ceza verilene kadar üyeliğiniz askıya alınacak".. Beklenti bu. Yoksa tabi ki Platini'nin gelip burada karar verecek hali yok.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulaş Özdemir ‏ @ulas_ugras
            PFDK, EK raporu doğrultusunda şikeyle ilgili kararını pazartesi açıklıyor. Kulüplere ceza yok, kişilere var! Günah keçilerine yani!!!

sikebahçe'ye en ufak ceza verilmeyecek Kupa'nin onlarda kalmasi için , derhal etik kurulu raporunu UEFA'ya yollamamiz lazim
            malumun ilanıdır.Şanslarını deniyorlar,resmen,uefa hoşt derse yelkenler iner, demezse bu sefer vereceği cezanın ağırlığına bakacaklar...

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Carolo

UEFA'nın gelip burada sen düş, sen kal, sen puan sil demeyeceği bilinen bir durum zaten. UEFA'nın yapması gereken ve beklenti şudur. "Ortada ciddi deliller var. Sahaya yansıyıp yansımadığı önemli değil. Böyle bir tabir yok zaten. Bu olayı işlemiş kulüplerin ciddi bir yaptırıma uğraması lazım. Bu ceza bizim normlarımıza uygun değil. Normlarımıza uygun ceza verilene kadar üyeliğiniz askıya alınacak".. Beklenti bu. Yoksa tabi ki Platini'nin gelip burada karar verecek hali yok.
              ah şunu bir dese varya anaları ağladı anaları, yeterki ceza verene kadar almıyorum desin

Yorum

• Türkiyede bunlara tff tarafından ceza verileceğini hala bekleyen varmı
                bu işin çözümü Avrupa
                adamlar UEFA yı nasıl ikna ederizin derdinde ( ki hiç zannetmiyorum )
                yinede farklı adımlar atmak gerek gerçi onlarda saniye saniye takip ediyorlardır ama
                Yunan,İsviçre,İtalyada yaşayan veya o dilleri bilenler
                Yunan isviçre ve italyan federasyonlarına telefonla bilgi aktarıp durumu anlatabilirler

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  malumun ilanıdır.Şanslarını deniyorlar,resmen,uefa hoşt derse yelkenler iner, demezse bu sefer vereceği cezanın ağırlığına bakacaklar...
                  uefa hoşt demezse ödül bile verirler fenere,

bize göre dememe ihtimali yok ama fenerlilere göre o iş de haloldu

geçen akşam gürcan diyordu ya a haberde uefa ne diyecek diye...

enteresan!...böyle düşünebiliyorlar

yok yok gerçekten uefa bu işe göz yumarsa

büyüksün fener diyecem bende!!! her türlü

Yorum

• TOMA şu anda eski panzerlerin yerini almış ve hemen hemen her toplumsal olayda (maç, konser, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması) kullanılan bir araç adı zaten bunun TOPLUMSAL OLAYLARA MÜDAHALE ARACI mutlaka dün çağlayanda da vardır
                    ama dedim ya bunun bizim maçımız da olması da abartılacak bir olay değil bank asya maçlarına her hafta giderim ve tedbir amaçlı bu aracı her maçta görürüm.... de
                    ben şimdiye kadar bir takımın kendi lisanslı olmayan sporcusuyla mücadeleye çıktığını ilk defa gördüm duydum bunu abartalım
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• PFDK, EK raporu doğrultusunda şikeyle ilgili kararını pazartesi açıklıyor. Kulüplere ceza yok, kişilere var! Günah keçilerine yani!!!

- Ulas Ozdemir -
                      2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Carolo rica ediyorum birak artik bu olumsuz Mesajlari.Niye bukadar karamsarsin anlamak güc.
                        Her gün Kupa gelmeyecek fener düsmeyecek diyorsun.Sanki suclu biziz.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Olaya bak sen fenerin durumuna göre acıklayacaklar
                          2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bu arada carolo İspanyolcada günlükçülere öyle yemeği için verilen ekmeğe deniliyor.

Yorum

• söyleyecek söz yok
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sadece kişilere ceza verip bu işten kurtulamazlar. Böyle bir formül kabul görse Aydınlar yapardı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Yükleniyor...
                                X