Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]5082[/ATTACH] söyleyecek söz yok
    Bu gercekse valla basbakanimiza göndermek lazim nasil bir takimi tutuyor diye Hemen degistirtir eger anlamlari böyleyse
    Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• bizde sorun yok bize ceza veremezler vermiceklerde zaten

ama baskanimizin dedigi gibi Fenerli yoneticilerin yaptigi sikelere raporda oyle kiliflar uydurulmuski gerçekten komik..
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ekşisözlükte vatandaşın biri yazmış; aile şerefi filmindeki zengin piçi oktay ve babası fenere benziyor demiş Çok iyi yakalamış:
        http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...gin-pici-oktay
        Zaten o film Bagdat Caddesi'nde geciyor, cuk oturmus
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bunlar nesilden böyle... Buyrun 30 yıl önce ve yine devlet eliyle hasır altı edilmiş bir başka şike skandalı!

Faceden alinti.

Fenerbahceyi tebrik ediyorum, adamlarin bir cizgisi var gercekden. Tarih boyu sike yapmak.
          Tabi Devletimizede HELAL olsun.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Carsi TÜPCÜYEDE karsi :-)
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ekşisözlükte vatandaşın biri yazmış; aile şerefi filmindeki zengin piçi oktay ve babası fenere benziyor demiş Çok iyi yakalamış:
              http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...gin-pici-oktay
              bence fatmagül fb ye benziyor ama bir fark var fatmagül davasından vazgeçmedi fb geçti sürece gelirsek uefa iç işlere karışmaz 40 kere dedik hala anlamayan arkadaşlar var uefa sadece yaptırım yapar küme düşürmez eksi puan vermez ama diyelimki fb şikeye karışmış gereken cezayı verene kadar avrupa kupalarına süresiz almayacağım dese o zaman kendi elleriyle düşürürler tek isteğimiz bunu demeleri

Yorum

• Uefa cagirmis gecen sene sampiyon olan takimin baskanini Bayer Munchen-Chelsea macina.
                Kim acaba bu baskan taniyan varmi?
                bilet bakiyom simdi bulursam Cl finaline gidip görecegim baskani Bordomavi Formayida giyip ;-)

rahatim. bence uefa kesecek bunlarin biletini.
                Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• Bu fenerli denyolar bir Muhabirrimizin kafasini yarmis.
                  Adamlar azizenin pesinde felakete dogru gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence fatmagül fb ye benziyor ama bir fark var fatmagül davasından vazgeçmedi fb geçti sürece gelirsek uefa iç işlere karışmaz 40 kere dedik hala anlamayan arkadaşlar var uefa sadece yaptırım yapar küme düşürmez eksi puan vermez ama diyelimki fb şikeye karışmış gereken cezayı verene kadar avrupa kupalarına süresiz almayacağım dese o zaman kendi elleriyle düşürürler tek isteğimiz bunu demeleri

sen oyle san uefanın federasyon baskanını gorevındfen alma yetkısı bıle var ama yaparmı ?? bence yapar cunkı hıcbır ulkeyı affetmedı turkıyeyı zaten affetmez ama oyle bır pozısyon olusturdularkı suanda neredeyse fb ye ıtıbnar verecekler..
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen oyle san uefanın federasyon baskanını gorevındfen alma yetkısı bıle var ama yaparmı ?? bence yapar cunkı hıcbır ulkeyı affetmedı turkıyeyı zaten affetmez ama oyle bır pozısyon olusturdularkı suanda neredeyse fb ye ıtıbnar verecekler..
                      lisan askıya alma yetkiside var uefa ben avrupa kupalarına biz,gs,bjk yi alıyorum, fb kulubü şikeye karışmış gereken cezaları alana kadar avrupa kupalarında oynamayacaklar dese hiç uğraşmazlar tff başkanıyla falan direk 3.lige veya bank asya ya yüzde 70 böyle yapacaklar zaten yd yi biz devirecez
                      En son Behzat_06 tarafından düzenlendi; 05.05.2012, 17:55.

Yorum

• Yarım saat sonra sikeciler Trabzon'a inecek. Karşılama varmidir dicem ama emniyet önlem almistir

Yorum

• İlk olarak Balance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeş içimi rahatlattın ama ben de senin dediğin gibi olmadığını ve başımızın sivas maçı nedeniyle ağrıyabileceğini düşünüyorum, umarım sen haklısındır.
                          Sivas FB maçı için raporda yazılanlar ortada. Yöneticilerden kimse suçlu bulunmuyor.

Yorum

• AMAN DİKKAT EDELİM OYUNA GELMEYELİM!
                            "FBli 20 kişinin maçı sabote etmek için, TS'liymiş gibi sahaya girip olay çıkaracağını haber aldık!" KENDİNİZE VE YANINIZDAKİNE SAHİP ÇIKIN!
                            -Cemal Çolak | Trabzonspor Stat Spikeri-
                            2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar kişilere ceza var takımlara yok diyerek bu işten kurtulamazlar, o iş olsaydı şener erzik coktan başkan seçilmişti, bizim yapmamız gereken fener ceza alır almaz kupanın bize verilmesi iel igili olmalı. .
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Bu sahaya yansımadı komedisi herhalde dünyada ilk defa türkiyede keşfedilmiş.Sahaya yansıma ile ilgili yeni bir fıkra okumuştum.Hatırladığım kadarıyla anlatayım.Temel ile İdris kavga etmişler temel idris'e ana avrat küfretmiş.Tabii mahkeme de Temel hakimin karşısına çıkmış hakim Temel'e sormuş İdrisin anasına avradına küfretmişsin doğrumu diye.Temel hemen cevap vermiş evet hakim bey anasına avradına küfrettim ama yemin ederim kesinlikle yatağa yansımadı.FB nin olayı da öyle galiba.

Yorum

Yükleniyor...
                                X