Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haberde bilirkişinin ismini de veriyor, zaten dudak okuma uzmanına gerek yok, ne dediği gayet net bir şekilde anlaşılıyor, sadece tahkim kurulundaki gerizekalılar sürüsü anlayamıyor. Tapelerde ortaya çıkan "tahkim 4-3 bizden" evrakı ile bu olayı birleştirip Uefa'ya mail atalım, adamlar ne mal olduğumuzu anladı ama belki bu kadarını da tahmin edemiyorlardır.
      zaten prick dedim diyo.
      ama emrenin o lafı söylerken dudakları kapanmıyor hiç
      dudaklarını kapatmadan prick diyebilecek olan var mı?
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Emre insan değil ki...Ben o yaratığa insan demiyorum.X deyin Y deyin ama insan demeyin.
        Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• ırkçılık var ama sahaya yansımamış !!!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zaten prick dedim diyo.
            ingilizce de iki altın kural vardır. nasıl ki bıçak derken ('knife' ) k okunmaz. Prick derken de p ağızdan çıkmaz. bilmiyor musunuz?

bak ama tahkim biliyor.

Ulan bu milleti hakkaten aptal bellemişler. karşılarındaki insanları salak yerine koymaktan zevk alıyor namussuzlar.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak o maçtaydım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar şuna da bir bakın. sene 1981 cemil turan haberi...

http://1.bp.blogspot.com/-BjPGSjQDe-...C5%259Fike.jpg

yani "katranı kaynatsan olur mu şeker" durumu..
              Eski alışkanlıklar kolay unutulmuyor demek ki...
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• [QUOTE=wonderTS;1918453433]ingilizce de iki altın kural vardır. nasıl ki bıçak derken ('knife' ) k okunmaz. Prick derken de p ağızdan çıkmaz. bilmiyor musunuz?

Aynı emre tarzıyla söylüyorum..iç ...Aaa gerçekten p çıkmıyormuş..
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ingilizce de iki altın kural vardır. nasıl ki bıçak derken ('knife' ) k okunmaz. Prick derken de p ağızdan çıkmaz. bilmiyor musunuz?

bak ama tahkim biliyor.

Ulan bu milleti hakkaten aptal bellemişler. karşılarındaki insanları salak yerine koymaktan zevk alıyor namussuzlar.
                  hahaha
                  iyiydi bu.
                  rick derler ingilizler prick yerine :P

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zaten prick dedim diyo.
                    sahaya yansıtmadan şike yapan, ağzını bile açmadam bunu söyleyebilir.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Tamam biz de bu kurala uygun şeyler söyleyelim Emre'ye:
                      Ebeni... E beni sinirlendirdin demek istedim. E'den sonra duraklama olacak.

Aklıma daha kötü şeyler gelmeye başladı. Bıraksam iyi olacak.
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 05.05.2012, 12:01.

Yorum

• Bizim yönetim ve GS,BS gibi takımların, sonuçta en tepede bağlı olduğu kurum UEFA değil mi? Ve UEFA'nın alt kurum olan TFF, UEFA'ya ters kurallar üretiyosa, ben UEFA'ya gidip, TFF'yi tanımıyorum, direkt UEFA kurallarına tabi olduğumu ilan ediyorum diyemez mi?
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sahaya yansıtmadan şike yapan, ağzını bile açmadam bunu söyleyebilir.
                          evet bak ya.
                          ne salağım.
                          bu açıdan bakınca takhim haklı
                          :P

Yorum

• yalnız bu emre işinin bugün piyasaya sürmeleri gerginliği artırmak için taktik de olabilir bence

Yorum

• SON DAKİKA ! Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve Kayserispor, TFF yönetiminin değişmesi için girişimlere başladı.
                              face de spor türkiye diye grup paylaşmış
                              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• ''Fenerbahçe’nin kürekte kendi lisanslı sporcusu olmayan iki kürekçiyi uluslararası yarışmalara soktuğu ve bu sporcular üzerinden altın madalya kazandığı ortaya çıktı.''

Milliyet

Yok arkadaş yok...
                                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

Yükleniyor...
                                X