Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• twitwer dan gelen haberlere inanmayın kesinlikle. çoğu yalan çıkıyor. daha etik kurulu raporu ile ilgili bizim hakkımızda neler çıkmıştı hatırlıyorsunuz sonuçta hepsi yalan oldu. o yüzden twiter haberlerinin çoğu gerçeği yansıtmaz.

büyük ihtimalle PFDK kulüplere ceza vermeyecek. bunu biliyoruz. çünkü bu tff nin başbakanın emriyle getirildiği, alacağı kararlar önceden belli. fb yi aklamaya çalışacaklar. ama bakalım UEFA yı da ayarlamışlar mı bunu göreceğiz. ama öyle büyük tepki vermemiz lazım ki hakkımızı yediklerinde bunun çok büyük kötü yansımaları olacağını anlamalılar
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada carolo İspanyolcada günlükçülere öyle yemeği için verilen ekmeğe deniliyor.
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• @carolo ben senin o nicki ispanyolca anlamından yola çıkarak kullandığını demedim ki. Fotoğraftaki carolo ne anlama geliyor?

Yorum

• arkadaşlar PFDK ve tahkimden ceza çıkmayacağı açık bunlara...

cezaların pazartesine kalmasının tek nedeni şikeci hırsızların yarın Trabzona gelecek olmaları...Onlar da biliyor ki açıklayacakları kararla şikeciler Trabzondan sağ çıkamaz...

UEFA koyacak, geçecek...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

@carolo ben senin o nicki ispanyolca anlamından yola çıkarak kullandığını demedim ki. Fotoğraftaki carolo ne anlama geliyor?
            bisey demedim canim

Charleroi kentinde yasiyanlara Carolo derler okadarini biliyorum
            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              11 Ay bekledik, artik 2 gün daha bekleriz.
              Hakkimizda Hayirlisi.
              O rapor ile 2 gün değil daha fazla bekleyeceğiz maalesef.Olayları iyice süründürdüler,aradan yıllar geçtikten sonra bunlara sebep olanlar hiç iyi hatırlanmayacak.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                11 Ay bekledik, artik 2 gün daha bekleriz.
                Hakkimizda Hayirlisi.
                iyi de beklediğimiz bu değil ki!

2 gün sonra pfdk ceza açıklıcak. ama bizim beklediğimiz ne pfdk ne tahkim. bizim beklediğimiz ''bu gerizekalı kararın açıklanmasının ardından'' uefa nın hareketi.,

pazartesi günü pfdk nın açıklayacağı şey belli. Adamlar suçlu bulunsa dahi artık onlara verilebilecek bir ceza yok talimatımızda...
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• ceza beklemek bence de biraz hayalcilir olur. bizim cezayı bekleyeceğimiz tek yer uefa. eğer uefa da bir cezayı layık görmezse o zaman bırakın gidelim zaten...

Yorum

• verilecek karar en iyi ihtimalle 2-3 maçtan dolayı suçlu bulduk ama sahaya yansımadığı için sadece kişiler ceza alacak. bu cezalar da105. madde gereği 5 sene ertelenecek...

Yorum

• Küme düşme cezası çıkmayacağı kesin de, acaba bize zorla bir ceza verirler mi? Orası önemli.
                      Diyelim ki verdiler. Tahkime gittik, tahkim de itirazımızı kabul etmedi diyelim. Ne olur sonrasında?

Yorum

• UEFA demez mi senin de suçun varmış, sana da belli bir ceza vereceğiz?

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyi de beklediğimiz bu değil ki!

2 gün sonra pfdk ceza açıklıcak. ama bizim beklediğimiz ne pfdk ne tahkim. bizim beklediğimiz ''bu gerizekalı kararın açıklanmasının ardından'' uefa nın hareketi.,

pazartesi günü pfdk nın açıklayacağı şey belli. Adamlar suçlu bulunsa dahi artık onlara verilebilecek bir ceza yok talimatımızda...
                          Tamam hepiniz haklisiniz ama UEFA devreye girmesi icin önce iyi yada kötü bir karar aciklanmasi gerekmezmi?

Belkide (hic sanmiyorum ama) Kupamizi verirler ve UEFA'ya gerek kalmaz.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Geçen seneki o saçma Buca maçından sonra ağlamıştım. Hayatımda böyle kötü olmamıştım. Şampiyonluğa ilk defa bu kadar yaklaşmışken onu çok çabuk kaybetmek çok ağır gelmişti.

Şampiyonluk burda çoğumuz gibi hiç tatmadığım bir duygu. Bu saatten sonra gelecek kupa ise bana bu duyguyu yaşatmayacak. Ancak büyük bir maç kazanmış kadar sevindirir. Tabii o da gelirse.

Ben artık sıkıldım bu süreçten. Artık ne şampiyonluk ne kupa ne başka bir şey istiyorum. Hayattan futboldan insanlardan soğudum.Bana bu duyguyu yaşatmayanların ve bunları bu süreçte koruyanların Allah belasını versin. Son sözüm bu.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Ben onu bunu bilmem, temiz Futbol icin Alman Ligine bakmamiz gerekir.
                              Bayern München ligin son Haftasinda küme düsmemeye oynayan Köln Deplasmaninda AS Kadro ile cikmis.
                              Adamlarda vicdan ve edep var yahu.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

UEFA demez mi senin de suçun varmış, sana da belli bir ceza vereceğiz?
                                nerde varmış??? suçlu olduğumuzu gösteren herhangi rapor yok. iki etik kurulu raporunda da bir b.k bulamadılar. öyle varmış, yokmuş larla olmuyor bu işler. uefa salak, dünyadan haberi yok sanıyorsunuz heralde. eminim herşey hazır ve sadece zamanını bekliyorlar. bırak şemsiyeyi, adamlar kazıklarla geliyorlar...

Yorum

Yükleniyor...
                                X