İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani......... ?"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın siyasi boyutunun konuşulmasına kızan arkadaşlara 1 soru:
sizce sorun basit bir futbol mücadelesinde kaybedilen kupamıdır?
yoksa Trabzon şehrinin 2. sınıf bir şehir ve insanının 2. sınıf insan muamelesi görmesinin kanıksanmasımıdır.
akp ye yada diğer siyasi partilere yapılan eleştirilere kızılması yanlış.
Trabzonlu şehir olarak seçimi boykot etsin.
çıkmasın vekil ne olacak, çıkınca ne oluyorki.
tek parti protestosu değil genel siyasi boykot ses getirecek eylem budur.
Yorum
-
İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın siyasi boyutunun konuşulmasına kızan arkadaşlara 1 soru:
sizce sorun basit bir futbol mücadelesinde kaybedilen kupamıdır?
yoksa Trabzon şehrinin 2. sınıf bir şehir ve insanının 2. sınıf insan muamelesi görmesinin kanıksanmasımıdır.
akp ye yada diğer siyasi partilere yapılan eleştirilere kızılması yanlış.
Trabzonlu şehir olarak seçimi boykot etsin.
çıkmasın vekil ne olacak, çıkınca ne oluyorki.
tek parti protestosu değil genel siyasi boykot ses getirecek eylem budur.
SİYASİLERİ koyu koyuya destekleyin. Ağzınıza bir parmak bal çaldılar mı tamama dimi
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaraylılar toplanıyormuş bizde gidelim Türk futbolunu kurtarmak için birlik olamamız gerektiğini düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın yarısı, diğer yarısı da karşısında...
Yerel basının yarısı, diğer yarısı da karşısında...
Yerel siyasilerin yarısı, diğer yarısı da karşısında...
Eski yönetimin - sözde onursal başkan dahil- %90ı karşısında...
Yorum
-
bjk battı. avrupa yasağıda yiyecekler.... durumları çok kötü.
fb yi zaten avrupaya felan almazlar, durum ortada.
gs ve Ts suçsuz ancak ülkesel bir ceza yersek bu takımlarla fb ve bjk nin arasındaki makas açılmayacak, benim düşüncem bu yönde. yani ülkesel olarak ceza yememiz bizi ve gs yi etkileyecek anadolu kulüpleri zaten bir halta yaramıyor tek dertleri oyuncularının maaşlarını ödemek öyle ligde şampiyon olayım hele hele avrupaya gideyim, öyle bir düşünceleri yok.
yani olası bir 5 yıl ceza bjk ve fb ye ilaç gibi gelir, bu süre zarfında gs ve Ts ligi forse edecek kasalarını dolduracak güçlenecek işte buna engel oluyorlar.....
benim anlamadığım gs niye sustu ? şampiyonluk gözlerini kör etti şu sıralar ama o şampiyonluk kaçarsa birde o zaman görün eğlenceyi... ama yinede gs nin şampiyon olmasını isterim, fb alırsa kupayı mahalle karısı gibi car car car car başımızın etini yerler...."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kenan yaralı : trabzonspor teşfik primi göndermiştir ! demedi
lafları çarpıtmayın
o dönem hikmet karaman bana trabzonsporun teşfik primi göndermeyi teklif ettiğini anlattı
dedi
yani..
ortada gönderilen birşey yok
sadece bir idda var.iddada şu "göndermeyi teklif etmek.."ve bu iddanın hiçbir delil yok.
hikmet karaman sorgulanmalı bence.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kenan yaralı : trabzonspor teşfik primi göndermiştir ! demedi
lafları çarpıtmayın
o dönem hikmet karaman bana trabzonsporun teşfik primi göndermeyi teklif ettiğini anlattı
dedi
yani..
ortada gönderilen birşey yok
sadece bir idda var.iddada şu "göndermeyi teklif etmek.."ve bu iddanın hiçbir delil yok.
hikmet karaman sorgulanmalı bence.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
Yorum