Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu manisa başkanı kenan yaralı ne ayak... çene isaline bulaşmışta bize b.k atıyor... ulan şunlar böle rahat rahat konuşuyor yaa... trabzon teşvik vermişmiş... takımın küme düşmeden önce nerelerdeydin kenan efendi... kim seni yönlendiriyosa git onun.... neyse yaa şimdi ağzımı bozacam....
    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Hakaret içeren sözleri lütfen ayıklayalım arkadaşlar, başımız yanmasın
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yonetımdende hala daha ses seda yok ne beklıyolar hala ya kafayı yıycem kendılerı yapamıyorsalar bırakın bız yapalım..

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hamza Mısır ‏ @HAMZAMISIR Yanıtla Retweetlendi Favorilere ekle · Aç
          Trabzon görülmemiş bir protestoya hazırlanıyor. F.B maçının 61.nci dakikasında 'Kirli futbolunuz sizin olsun ' denilerek stat boşaltılacak

Güzel fikir ama 61. dakika öncesindede o sahaya geldiklerine pişman edelim şikecileri...
          Tam laz işi bız dısarı cıkıcana şikecılerı dısarı atsak daha ıyı degılmı
          En son arifberkay tarafından düzenlendi; 01.05.2012, 12:44.
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• masterkey in İP numarasını acilen kontrol edermisiniz arkadaşlar.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              solenınede o solene gıdenıde..
              merak etme dostum %61 lik şehirde orayıda rahat rahat doldururlar. Başbakanımızda bir güzel ayar verir.Milletimiz de alkışlar.

Hakikaten bu insanlar hiç aldatılmışlığı düşünmüyorlar mı ? Belkide suçlu bizleriz diye düşünmüyorlarmı ?

Sabahtan beri düşünüyorum düşünüyorum midem kaldırmıyor.Haksızlığa adaletsizliğe isyan ediyorum.
              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• DÜnde yazmistim.
                  Umarim bir Gün Trabzonsporlu yegenin yüzüne TÜKÜRÜR!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dün telegol çok komikti
                    öldürdüler beni

erman :

bunlardan cacık değil ayran bile olmaz ççç

gökmen :

bu yöneticiler birde hacca gidiyor.(nihat özdemir,maa)
                    şeytan taşlarken şeytan kafayı çıkartıyor ve :
                    sendemi kanka diyor ççç ççç
                    BU gökmen tam bir sarsuk o gözlükleri neydi öyle harbiden bu cisimde zeka belirtisi bile yok ne diyoruz YAZIIKKKK

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen öyle. Cezaymis bilmem neymis
                      umurumda bile degil artik.
                      Yapilabilecek olan en büyük cezayi zaten verdiler bize.
                      şikecilerle maç 61. dakikaya kadar devam etmez...

Yorum

• alıntı yapmayın şu dingili yöneticiler siler o mesajı nasıl olsa

Yorum

• Kimse Demirören'e kızmasın.

Demirören'in yapabileceği hiç bir şey yok.

Padişahlıkla yönetilen toplumlarda padişahın isteği dışında hiç bir olay gerçekleşmez.

Demirören ailesi bu ülkenin sayılı zenginlerinden. Aykırı bir davranış yapması söz konusu değil. Maliyenin kullandığı silah 4-5 tane atom bombasından daha tehlikelidir.

Demirören bu süreci istenilen gibi yönetebilecek bir isimdi. Atandı. Şimdi görevini yapmak zorunda.
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            merak etme dostum %61 lik şehirde orayıda rahat rahat doldururlar. Başbakanımızda bir güzel ayar verir.Milletimiz de alkışlar.

Hakikaten bu insanlar hiç aldatılmışlığı düşünmüyorlar mı ? Belkide suçlu bizleriz diye düşünmüyorlarmı ?

Sabahtan beri düşünüyorum düşünüyorum midem kaldırmıyor.Haksızlığa adaletsizliğe isyan ediyorum.
                            kardesım yemın ederım ıstanbudla arkadaslarımızın yzulerıne bakmaz olduk adamlar yuzde 61 verırken dusuncektınız onu dıyoalr madem sıke vardı ses cıkaramıyoruz..sındıremıyorum yedıremıyorum kendıme bu ınsanlar nasıl yedırıyor aklım hayalım almıyor kımse sorsamda ben zaten vrmedımkı dıyor saka gıbı..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              masterkey in İP numarasını acilen kontrol edermisiniz arkadaşlar.
                              BURÇAK kardeşim burası nere gerçi bize HER YER TRABZON
                              PARDON resimleri soruyorum yamnlış yere geldi

Yorum

• Dear UEFA,

TFF has finally announced its decision for the everlasting match fixing scandal investigation they have been running since last july.

Not surprisingly, TFF continued to cover the match fixing actions ascertained by the Ethical Committee’s report and announced that there has been nothing affecting the matches on the pitch. Nevertheless, TFF has also changed the 58. article of the Disciplinary Procedure, just in case.

Now there will be no sanctions or punishments for the clubs, players, managers involving in the match fixing activities.

Enough is enough!

We do not want to watch this scandal anymore. Nobody has the right to dirty this beautiful game.

Trabzonspor who is the Champion of the 2010-2011 football season should get the titile it deserved!

Fenerbahce and its collabrators must face the concequences of the illegal activities they are involved in and the match fixers must be banned from all sport activities forever!

We are looking forward to UEFA’s strong action to correct the decision and remind TFF the UEFA and its affiliated national associations principles they must follow.

Wishing to see the end of this 10 month lasting nightmare...

Sincerely,

TFF geçen temmuz ayından beri yürüttüğü bitmek bilmez şike soruşturmasında nihayet kararını açıkladı.

Hiç de şaşırtıcı olmayacak bir şekilde TFF Etik Kuruu raporunda tespit edilen şike eylemlerini örtmeye devam etti ve sahaya yansıyan bir şey olmadığını duyurdu. Ancak yine de her ihtimale karşı 58. maddeyi de değiştirdi.

Artık şikeye karışan kulüp, oyuncu ve yöneticilere hiçbir yaptırım ve ceza uygulanmayacak.

Artık yeter!

Bu skandalı daha fazla izlemek istemiyoruz. Hiç kimsenin bu güzel oyunu kirletmeye hakkı yok.

2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, hakkettiği şampiyonluğu almalıdır!

Fenerbahce ve onun işbirlikçileri karıştıkları yasadışı olayların sonuçlarıyla karşılaşmalı ve şikeciler bütün spor aktivilerinden sonsuza kadar men edilmelidirler!

UEFA’nın, güçlü bir aksiyon alıp bu kararı değiştirmesini ve TFF’ye UEFA’nın ve ona bağlı yerel federasyonların prensiplerini hatırlatmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

10 aydır devam eden bu kabusun sona erdiğini görmek dileğiyle...

media@fifa.org
                                contact@uefa.com
                                discipline@uefa.ch
                                michel.platini@uefa.ch
                                giancarlo.abete@uefa.ch
                                gianni.infantino@uefa.ch
                                info@kicker.de
                                info@uefa.com

Bu kısa ve harika maili bıkmadan, üşenmeden yollayalım.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X