İlk olarak lopsang tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Yani bir fb takımı Türk futbolundan daha önemli!
Şu günlerde senaryo bu ve bunu baya baya dillendiriliyor ve hiç bir kulübün de sesi çıkmıyor.Herkes fenerin uşağı olmuş.Azize demekki haklı,konuşursam herkes yanar demişti,kimsenin gıkı bile çıkmıyor.
Tüpçü efendi tahkim kurulu başkanlığına Tuzcuoğlu'nu getirerek ve fenerin hain ilan ettiği Helvacı'yı görevden alarak niyetini bana göre belli ediyor diye düşünüyorum ama başkanımız kadar ince zeka sahibi olamadığımdan tam da bunların ne anlama geldiğini anlayamıyorum.Biraz daha büyüyüp zekam gelişince anlayacağım ama o zamana kadar iş işten geçmiş olmaz inşallah!
Şu arama konferansından çok ses getireceğiz diye umutluydum ama yazılı ve görsel basında hiç bir şey bulamadım.şikecilerin en ufak açıklamalarını fersah fersah yayınlayanlar nerede?Peki bu toplantıda camiamızın önde gelen isimleri nerede?Nerede onursal başkanımız?Yoksa öyle biri yok mu?
Biz yıllardır hakkımız yeniyor,şampiyonluklarımız çalınıyor diye feryat ederken haklı olduğumuz 3 Temmuz sabahı ortaya çıktığından bu yana %500 haklı olduğumuz böyle bir olayda bile kendi içimizde tam bir birliktelik sağlayamadıktan sonra medyaya konferansı neden haber yapmadılar diye de çok eleştiri getiremiyorum doğrusu!
Yorum