Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kupayı bize vermeme genel kanısı var ise...Ne değişti, daha dün umutluyduk, dolaşan haberler mi var...Neye dayanarak vermiyecekler, bize de suç mu atfetedecekler, etik kurulu raporuna bakmaksızın PFDK'ya mı sevk edecekler...Yoksa F.B. 'yi suçsuz mu ilan edecekler...

F.B. yi suçsuz ilan etmeleri imkansız (UEFA ve FİFA izliyor, aksi halde şimdiye dava kapanmıştı)
    Etik kurulu bizi akladı, ikincisinde suçlusunuz demeleri de saçma-dün de Faruk Özak buna değinmiş.
    Peki adını ne koyacaklar da kupayı vermeyecekler ? Aklı alan var mı ?
    Son duyumlara göre şike sahaya yansımamış diyerek sadece kişilere ceza verilip hiç bir takıma ceza vermeyeceklermiş.Bunu yaparken de TFF,UEFA'dan gelecek cezaya razıymış.

Yani bir fb takımı Türk futbolundan daha önemli!

Şu günlerde senaryo bu ve bunu baya baya dillendiriliyor ve hiç bir kulübün de sesi çıkmıyor.Herkes fenerin uşağı olmuş.Azize demekki haklı,konuşursam herkes yanar demişti,kimsenin gıkı bile çıkmıyor.

Tüpçü efendi tahkim kurulu başkanlığına Tuzcuoğlu'nu getirerek ve fenerin hain ilan ettiği Helvacı'yı görevden alarak niyetini bana göre belli ediyor diye düşünüyorum ama başkanımız kadar ince zeka sahibi olamadığımdan tam da bunların ne anlama geldiğini anlayamıyorum.Biraz daha büyüyüp zekam gelişince anlayacağım ama o zamana kadar iş işten geçmiş olmaz inşallah!

Şu arama konferansından çok ses getireceğiz diye umutluydum ama yazılı ve görsel basında hiç bir şey bulamadım.şikecilerin en ufak açıklamalarını fersah fersah yayınlayanlar nerede?Peki bu toplantıda camiamızın önde gelen isimleri nerede?Nerede onursal başkanımız?Yoksa öyle biri yok mu?

Biz yıllardır hakkımız yeniyor,şampiyonluklarımız çalınıyor diye feryat ederken haklı olduğumuz 3 Temmuz sabahı ortaya çıktığından bu yana %500 haklı olduğumuz böyle bir olayda bile kendi içimizde tam bir birliktelik sağlayamadıktan sonra medyaya konferansı neden haber yapmadılar diye de çok eleştiri getiremiyorum doğrusu!
    ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Şike yapan Fenerbahçe'nin 10 puan gerisinde olmak ne büyük bir travma.

Kupayı alamazsak bu travma hiç bitmez.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike yapan Fenerbahçe'nin 10 puan gerisinde olmak ne büyük bir travma.

Yoo hiç de travma değil.

Kupayı da er ya da geç alacağız. Boşuna sevinmeyin antudakiler gibi.

Yorum

• gecen sene şampiyon olmadık,,,sadece kendi kendimizi kandırıyoruz ve avutuyoruz.....
          pardon ama uefa onayladımı,tff onayladımı,tarih yazdımı,kupa nerde,ve en önemlisi sadri şener inandımı,,,,,,
          lafta gecen senenin şampiyonu TRABZONSPOR....BUNLAR boşlaf....taki resmi olarak ne zaman açıklanır o zaman....

belkide adamlar gerçekten şike yapmadı,,,kimbilir,,,,
          hepsinin günahı boynuna
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Son 3 sezonda Avrupa'da mücadele eden Türk takımlarının performansları hiç de iç açıcı değil...

İbretlik haber gerçekten "Gittik de ne oldu" başlıklı haber saygı duyuyorum ve yineliyorum Gökde Allah yerde İstanbul Dükası onları bırakın burada bir kaç kişi olarak biz yer yüzünde alt edecek oluşumlarını yıkacak hiç bir insan topluluğu yok muazzam bir çete muazzam bir oluşum, bence istediği herşeyi yaptırabilirler.
            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 16.03.2012, 23:13.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ayrıca şunu söylemek istiyorum bu şike süreci en çok biza zarar verdi düşüncesindeyim ki bunları görmekteyiz. Uzun zamandır hiç bu kadar takip etmemiştim geçen seneden beride umursamıyorum açıkcası fakat şöyle bir lig tv yi izledim yorumlar;

Maçın hakkı beraberlikti iyi oldu
              Vallahi iyi oldu ya berabere olmasa yazık olurdu
              Birşey olmaz ya kaybedilir puan ne olacak beraberlik iyidir
              Tolga takımı bozuyor burak takımı bozuyor hoca çok kötü

Gibi yorumlar dinledim, yorumları yapanlar da mustafa doğan birde yanında ne olduğu belirsiz bir herif.

Cesaret üst düzeyde eskisi gibi değil kılıçlar çekilmiş mesela şuanda spor sitelerini açın bakın fanatik yakında "of ne koydular ama " diye manşet atacak buna canı gönülden inanıyorum diğer spor siteleride aynı artık kim kimin safında belli ve buna karşı kaybettik bu açık ve net görülüyor.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

şike yapmaları kötü takım oldukları anlamına gelmez, garantiye almak için yapmışlar belliki, juventus ta yapmıs vaktı zamanında gelsın bızım lıgde oynasın nal toplarız. neyın trawması

Yorum

• Su andaki tek sorunun "Sikebahce´nin hangi lige düsecek" oldugunu biliyoruz degil mi?

Kararin Playoff´tan önce verilmesi tek Gayse´nin isine gelir. Keza Playoff´ta oynamayacak olan sikebahce sayesinde kolay bir sampiyonluk elde edecekler!
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Ne alakası var kardeşim? Geçen seneki takımla bu seneki takım aynı mı? FB isterse 10 sene üst üste şampiyon olsun, 10 kere üst üste şampiyonlar ligini kazansın. Bu geçen sene şike-teşvik olayına karıştıkları gerçeğini değiştirmez.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.sporx.com/futbol/uefa/git...SXHBQ272418SXQ

İbretlik haber gerçekten "Gittik de ne oldu" başlıklı haber saygı duyuyorum ve yineliyorum Gökde Allah yerde İstanbul Dükası onları bırakın burada bir kaç kişi olarak biz yer yüzünde alt edecek oluşumlarını yıkacak hiç bir insan topluluğu yok muazzam bir çete muazzam bir oluşum, bence istediği herşeyi yaptırabilirler.
                      Habere bak. Başlığa bak. Rezillik. Kaldı ki bu sene BJK ve TS Avrupa'da başarılı oldular diyebiliriz.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gecen sene şampiyon olmadık,,,sadece kendi kendimizi kandırıyoruz ve avutuyoruz.....
                        pardon ama uefa onayladımı,tff onayladımı,tarih yazdımı,kupa nerde,ve en önemlisi sadri şener inandımı,,,,,,
                        lafta gecen senenin şampiyonu TRABZONSPOR....BUNLAR boşlaf....taki resmi olarak ne zaman açıklanır o zaman....

belkide adamlar gerçekten şike yapmadı,,,kimbilir,,,,
                        hepsinin günahı boynuna
                        İstanbul'da olsaydınız Aziz babanızı ziyaret edin diyecektim. O sizi çok daha iyi aydınlatır nasıl şike yapmadıkları konusunda.

Yorum

• Bak işte Zafer böyle saçma sapan yazarsan fenerli sanarlar seni işte
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bak işte Zafer böyle saçma sapan yazarsan fenerli sanarlar seni işte
                            Yok aslında hiç fenerli oldugunu dusunmedim. Boyleleri daha kötü. Ne ne düşündükleri belli ne de ne dedikleri...

Yorum

• İlk olarak Burhan Açıkgöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz. Bizim kupa alabilmemiz için fenerin bir maçını (geçen sene) hükmen yenik kapaması lazım. En az 3 puanı düşeceği için şampiyon biz oluyoruz. Fenerin cezası ayrı mesele.
                              Fener zaten düştü. Fenere maç maç ceza keserlerse ve disiplin soruşturmasında (PFDK) hükmen yenik ilan edilirse Fenerin düşmeme şansı yok zaten.
                              Sahaya yansımadı ama yöneticileri bişeyler yapmış deyip küme düşürürlerse kupa bize gelmez. Yani toptan ceza keserlerse kupa zora girer. TFF nin planı da bu zannedersem. Adamlar küme düşmeye zaten razı .
                              Ne diyorlar yarım puanımız silinirse bile. Bunu bu yıl için demiyorlar. Geçen yıl için diyorlar. Geçen yıldanda puanları silinmesi lazım. İnce ayar da burada gerekiyor. Asıl ince ayarı TFF, fener için yapmaya çalışıyor. Ama çuvala sığmıyor.
                              Fenerin düşmeme şansı yok. Ben o noktayı geçtim. Kupa bize gelmeli bunun için uğraşmalıyız.
                              Ne yani geçen sene şike yaptığı için ligden düşürülen takımın kupasını ellerinden almayacaklar mı? Bunu mu demeye çalışıyorsunuz?
                              TRABZONSPOR
                              Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                              Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                              ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• 8 senelik üyeyi fenerli yaptınız ya,size nediyeyim daha
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X