Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hâla kupa mı bekliyoruz?

Hâla mı anlamadık? Ben bayağıdır bu başlığa yazmıyordum ama baktım madde falan değiştirmişler, bakayım dedim...

Adamlar UEFA'ya kafa tutuyorlar ki yakın zamanda cezanın gelmesi muhtemel, bu kafalar kimseye kupa falan da vermez...

Artık UEFA'dan dört gözle cezayı bekliyorum, 5 yıl-10 yıl farketmez...Bu ülke hiç birşey haketmiyor...

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allahim tek istedigim soyle saglam bir 5 sene falan avrupadan ceza alalim.
      Fenerbahçe ve Beşiktaşın bunu olumlu karşılayacakları aşikar.

En başından beri yapılan her hamleyi süreci uzatmaya yönelik kıvranmalar olarak görüyorum.Uzayan sürecin bunların sonu olacağı yönündeki beklentim de sürüyor.

Eninde sonunda bir duvara çarpacaklar ama ne zaman...
      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hâla kupa mı bekliyoruz?

Hâla mı anlamadık? Ben bayağıdır bu başlığa yazmıyordum ama baktım madde falan değiştirmişler, bakayım dedim...

Adamlar UEFA'ya kafa tutuyorlar ki yakın zamanda cezanın gelmesi muhtemel, bu kafalar kimseye kupa falan da vermez...

Artık UEFA'dan dört gözle cezayı bekliyorum, 5 yıl-10 yıl farketmez...Bu ülke hiç birşey haketmiyor...
        hayır benim anlamadığım

bu adamlara

fb'yi düşürmek mi zor geliyor?

yoksa

kupayı trabzon'a vermek mi?
        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu değişen madde ile küme düşmemi kaldırılıyor ne oluyor özetliyebilecek varmı?
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu değişen madde ile küme düşmemi kaldırılıyor ne oluyor özetliyebilecek varmı?
            Küme düşmeyi kaldırmaya yönelik bir adım diyebiliriz
            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu değişen madde ile küme düşmemi kaldırılıyor ne oluyor özetliyebilecek varmı?
              aslında küme düşme kalkmıyor. önce teşvik ve diğer ıvır zıvır olaylarda küme düşmeyi kaldırdılar, sonra da sahaya yansımadı, kulübün suçu yok diyerek feneri ligte tutacaklar. yani önce maddeyi değiştirdiler ki sonrasında cezayı ona göre ayarlayacaklar...

yani direk şike yapan hala küme düşecek. bu madde duruyor. ama fener direk şike yapmadı, sadece teşebbüs etmiş diyecekler ve düşürmeyecekler...
              En son volkan_627 tarafından düzenlendi; 17.03.2012, 11:58.

Yorum

• Bu gelişmeyi bir ay öncesinden tahmin etmek zor değildi.

aydınlar ettiği bir lafı yememek için, "maddeyi genel kurul değiştirdi ben değil" demek için genel kuruldan bu kararı çıkartmak istedi ama fb den hayatının çalımını yedi.

zaten tff'nin böyle dolambaçlı işlere girmeden maddeyi değiştirebilirdi.Yeni yönetim geldi ve değiştirdi.

eminim uefa'dan onaylıdır.

puan silme cezaları ile bu iş bitirilecek.
                En son winner tarafından düzenlendi; 17.03.2012, 12:02.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• "Futbol Müsabaka Talimatı dün gece değiştirildi."
                  Bu talimatı gündüz dururken gece hazırlayıp değiştirenler,gece çalıştıkları için zamlı maaş alacaklar mı ?

Yorum

• bu adamlar neye güvenerek sow u aldılar diyorduk ya... al işte cevabı çıkıyor yavaş yavaş meydana...

Yorum

• Bu değiştirilen madde şike ile teşebbüsün cezalarını mı ayırıyor yoksa?
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bir tv programında dinlemiştim

maa'nın federasyon başkanı olduğu bir zaman
                        havaalanında bir fbli taraftar, maa'ya sormuş :

-Ne olacak bu fbnin hali başkan?Ne olacak bu şike işinin sonu?
                        Maa Cevap vermiş :
                        -Boşuna üzülme, fb ilk defa şike yapmıyor.

Bunu gerçekten bir tv programında dinlemiştim.ama kimin söylediğini unuttum.şuraya yazıyorum şikeciler ceza alsalar bile
                        bu kadar delilli bir şike davasından böyle puan silmeyle yırtsalar bile
                        bu fbnin ne ilk nede son şikeli futbol yılı olacak.
                        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Futbol Müsabaka Talimatı dün gece değiştirildi."
                          Bu talimatı gündüz dururken gece hazırlayıp değiştirenler,gece çalıştıkları için zamlı maaş alacaklar mı ?
                          Mesai Ücreti alırlar abi
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Madem şike yok, teşvik yok her şey pırıl pırıl. O zaman bunları neden değiştiriyorsunuz? Neden yasa değişti? Suçu olmayanlar için yasada isterse "300 sene ceza verilir" yazsın. Etkiler mi suçsuz olanı? Şike yapmamış, pırıl pırıl olanlar için isterse talimatlarda "kulüp kapatılır" yazsın. Etkiler mi şike yapmayanı? Teşvik vermeyeni? Hem bunları harıl harıl değiştirmek için çırpınacaksınız. Hem uyanıklık yapıp gece yarıları, milletin kafasını derbi maç diye meşgul ederken değiştireceksiniz! Hem de sahaya yansımadı filan diye takla atacaksınız. Yok yaa? Kendiniz inanıyor musunuz bu komediye?

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madem şike yok, teşvik yok her şey pırıl pırıl. O zaman bunları neden değiştiriyorsunuz? Neden yasa değişti? Suçu olmayanlar için yasada isterse "300 sene ceza verilir" yazsın. Etkiler mi suçsuz olanı? Şike yapmamış, pırıl pırıl olanlar için isterse talimatlarda "kulüp kapatılır" yazsın. Etkiler mi şike yapmayanı? Teşvik vermeyeni? Hem bunları harıl harıl değiştirmek için çırpınacaksınız. Hem uyanıklık yapıp gece yarıları, milletin kafasını derbi maç diye meşgul ederken değiştireceksiniz! Hem de sahaya yansımadı filan diye takla atacaksınız. Yok yaa? Kendiniz inanıyor musunuz bu komediye?
                              aynen katılıyorum.
                              hadi diyelim tc.ceza kanununda şike ilgili cezalar ağırdı ondan değiştirdiniz.
                              peki sportif cezaları neden değiştiriyorsunuz herşey tertemizse ?

Yorum

• Sadri Babaaaaaa, sapımızzzzz geliyorrrrr sadri babaaaaaa.
                                Sadri baba sadri baba, oley oley.
                                Sadri baba sadri baba, oley oley.

Yorum

Yükleniyor...
                                X