Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasarayin bizi savunacak hali yok. Bizde onlari'mi savunacaktik. En azindan kendi cikarlari icin "savasiyorlar". Bizim sampiyonlugumuz calindi ama bizim camiyadan sesini yükselten varmi?
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Galatasaray'ın amacı Fenerbahçe'yi yıpratmaktır. İçinde ki ezilmişlik duygusunu tatmin etme.

Hepimiz bilmeliyiz ki bu ligde şike ve teşvik hep vardı. 2006 yılında Galatasaray şampiyonluğu temiz değildir.

Temiz olmayanlar geri adım atmak zorundadır, adım atmasalar adım attırırlar. (Adnan Polat, 1 milyon dolar)
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray'ın amacı Fenerbahçe'yi yıpratmaktır. İçinde ki ezilmişlik duygusunu tatmin etme.

Hepimiz bilmeliyiz ki bu ligde şike ve teşvik hep vardı. 2006 yılında Galatasaray şampiyonluğu temiz değildir.

Temiz olmayanlar geri adım atmak zorundadır, adım atmasalar adım attırırlar. (Adnan Polat, 1 milyon dolar)
        Yok efendim bizim başkan, Ünal Aysal kadar dik duramadı,şerefsizlik yapmış,takımı satmış,şampiyonluğu satmış,helal olsunmuş gs'ye ve onun temzi futbol isteyen(!) camiasına ve başkanına.E şimdi ne oldu.Niye döndü bu millet?
        Aylar öncesinde de(tapeler ortaya çıkmadan),Sadri Şener'e sayıp sövüyordu millet,ne zaman tapeler ortaya çıktı herkes tükürdüğünü yaradı ve Sadri Şener'in hakikaten bu süreçte ne kadar yalnız kaldığı ve de bizim camiadan,medyadan ve de en önemlisi siyasilerden asla ve de asla manevi anlamda bir destek görmediği ortaya çıktı,herkes sahiplendi.Şimdi yine aynı süreç başladı herkes bizim başkana sayıyor,sövüyor vesaire.Anlamak zor bizim taraftarı.Tamam,herkes sinirli ve de adalet konusunda istekli de Sadri Şener değil mi?
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• uefa ,

22 Mart öncesi Platini samimiyet ve dürüstlük söz ediyor

Bu kongre, ders, spor samimiyet ve dürüstlük yolunda sadece bir adım olacaktır. Ama aynı zamanda vazgeçilmez bir adım ve niyet güçlü kanıt olacaktır.

UEFA President Michel Platini called for concerted cooperation between sport and Europe's authorities in a speech to the Council of Europe Conference for Ministers Responsible for Sport.
          En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 16.03.2012, 14:23.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O taraftar Hakan Karanis idi.
            evet dogru cokıyıtanırım kendısını hatta konferandan sonra abı konferansın yıldızıydın dedım ona ada bana bıraz agırmı konustum dedı
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet dogru cokıyıtanırım kendısını hatta konferandan sonra abı konferansın yıldızıydın dedım ona ada bana bıraz agırmı konustum dedı
              Abi konferans konusundaki düşünceni merak ediyorum.Genel olarak nasıl bir intiba uyandırdı sende?Ne gibi sonuçlar doğurur?Göstermelik ve de formalite gibi bir buluşmamıydı yoksa hakikaten ciddi anlamda eylemler için adımlar atılacak mı?
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi konferans konusundaki düşünceni merak ediyorum.Genel olarak nasıl bir intiba uyandırdı sende?Ne gibi sonuçlar doğurur?Göstermelik ve de formalite gibi bir buluşmamıydı yoksa hakikaten ciddi anlamda eylemler için adımlar atılacak mı?
                genel herkes kupanın verılmıyce konusunca hemfıkır gıbı geldı bana sadrı başkanın yuz ıfadesındende sankı oda bunu kabul etmıs bı sucluluk ıfadersı var yuzunde cunku ınsanlarla konusurken gozlerını kacırıyo ınsanlardan bırsey var sankı bu işde
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

kesik kesik anlatıyorsunuz. şöyle bir toparlayıp anlatsanız iyi olurdu aslında.
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

genel herkes kupanın verılmıyce konusunca hemfıkır gıbı geldı bana sadrı başkanın yuz ıfadesındende sankı oda bunu kabul etmıs bı sucluluk ıfadersı var yuzunde cunku ınsanlarla konusurken gozlerını kacırıyo ınsanlardan bırsey var sankı bu işde
                    Süreçte en gıpta ile Adnan Öztürk konuşmalarını beğendim kıvırmadan gayet net konuşuyor çünkü

en son Trabzonspor'a kupa vermeyecekler Sadri Şener'de bunu biliyor dedi.
                    @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onların derdi hiç bir zaman adalat ve doğruluk olmadı. Onların amaçlarının ne olduğunu sen de ben de herkes te çok çok iyi biliyor.
                      Benim gözümde fb'den daha pislik bir camiadır gs camiası. Alttan yürüten adiler !

laf doğru

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Süreçte en gıpta ile Adnan Öztürk konuşmalarını beğendim kıvırmadan gayet net konuşuyor çünkü

en son Trabzonspor'a kupa vermeyecekler Sadri Şener'de bunu biliyor dedi.
                        dunku toplantıda da hava bu yonderdı kupadan kımsenın umutu yok du elestırı tozu bıraz arrtıkca benım kanımca daha konusmak ısteyenler vardı suremız doldu dıe bıtırdıler

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kesik kesik anlatıyorsunuz. şöyle bir toparlayıp anlatsanız iyi olurdu aslında.
                          toparlayarak anlatya gerekyokkardes genel hava kupanın bıze verılmıycegı yonundeydı soz alan herkes oyle dedı

Yorum

• Faruk Özak'a bir tepki olmadı mı siyasi kanat olarak?Ya da siyasetin bizi ne kadar yalnız bıraktığı konusu gündeme gelmedi mi?
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Faruk Özak'a bir tepki olmadı mı siyasi kanat olarak?Ya da siyasetin bizi ne kadar yalnız bıraktığı konusu gündeme gelmedi mi?
                              oyle bı konu olmadı orda sıyasıolarak akplıler cogynlukdaydı zaten

Yorum

oyle bı konu olmadı orda sıyasıolarak akplıler cogynlukdaydı zaten
                                Tam da tahmin ettiğim gibi.Faruk Özak'a baya bir yüklenmek gerekirdi ama kim cesaret edecek orda?
                                Arafilboylu

Yorum

Yükleniyor...
                                X