Galatasarayin bizi savunacak hali yok. Bizde onlari'mi savunacaktik. En azindan kendi cikarlari icin "savasiyorlar". Bizim sampiyonlugumuz calindi ama bizim camiyadan sesini yükselten varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Galatasaray'ın amacı Fenerbahçe'yi yıpratmaktır. İçinde ki ezilmişlik duygusunu tatmin etme.
Hepimiz bilmeliyiz ki bu ligde şike ve teşvik hep vardı. 2006 yılında Galatasaray şampiyonluğu temiz değildir.
Temiz olmayanlar geri adım atmak zorundadır, adım atmasalar adım attırırlar. (Adnan Polat, 1 milyon dolar)@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın amacı Fenerbahçe'yi yıpratmaktır. İçinde ki ezilmişlik duygusunu tatmin etme.
Hepimiz bilmeliyiz ki bu ligde şike ve teşvik hep vardı. 2006 yılında Galatasaray şampiyonluğu temiz değildir.
Temiz olmayanlar geri adım atmak zorundadır, adım atmasalar adım attırırlar. (Adnan Polat, 1 milyon dolar)
Aylar öncesinde de(tapeler ortaya çıkmadan),Sadri Şener'e sayıp sövüyordu millet,ne zaman tapeler ortaya çıktı herkes tükürdüğünü yaradı ve Sadri Şener'in hakikaten bu süreçte ne kadar yalnız kaldığı ve de bizim camiadan,medyadan ve de en önemlisi siyasilerden asla ve de asla manevi anlamda bir destek görmediği ortaya çıktı,herkes sahiplendi.Şimdi yine aynı süreç başladı herkes bizim başkana sayıyor,sövüyor vesaire.Anlamak zor bizim taraftarı.Tamam,herkes sinirli ve de adalet konusunda istekli de Sadri Şener değil mi?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
uefa ,
22 Mart öncesi Platini samimiyet ve dürüstlük söz ediyor
Bu kongre, ders, spor samimiyet ve dürüstlük yolunda sadece bir adım olacaktır. Ama aynı zamanda vazgeçilmez bir adım ve niyet güçlü kanıt olacaktır.
En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 16.03.2012, 14:23.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO taraftar Hakan Karanis idi.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet dogru cokıyıtanırım kendısını hatta konferandan sonra abı konferansın yıldızıydın dedım ona ada bana bıraz agırmı konustum dedıArafilboylu
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi konferans konusundaki düşünceni merak ediyorum.Genel olarak nasıl bir intiba uyandırdı sende?Ne gibi sonuçlar doğurur?Göstermelik ve de formalite gibi bir buluşmamıydı yoksa hakikaten ciddi anlamda eylemler için adımlar atılacak mı?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet dogru cokıyıtanırım kendısını hatta konferandan sonra abı konferansın yıldızıydın dedım ona ada bana bıraz agırmı konustum dedıdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenel herkes kupanın verılmıyce konusunca hemfıkır gıbı geldı bana sadrı başkanın yuz ıfadesındende sankı oda bunu kabul etmıs bı sucluluk ıfadersı var yuzunde cunku ınsanlarla konusurken gozlerını kacırıyo ınsanlardan bırsey var sankı bu işde
en son Trabzonspor'a kupa vermeyecekler Sadri Şener'de bunu biliyor dedi.@tsmustafakemal
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnların derdi hiç bir zaman adalat ve doğruluk olmadı. Onların amaçlarının ne olduğunu sen de ben de herkes te çok çok iyi biliyor.
Benim gözümde fb'den daha pislik bir camiadır gs camiası. Alttan yürüten adiler !
laf doğru
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüreçte en gıpta ile Adnan Öztürk konuşmalarını beğendim kıvırmadan gayet net konuşuyor çünkü
en son Trabzonspor'a kupa vermeyecekler Sadri Şener'de bunu biliyor dedi.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesik kesik anlatıyorsunuz. şöyle bir toparlayıp anlatsanız iyi olurdu aslında.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Özak'a bir tepki olmadı mı siyasi kanat olarak?Ya da siyasetin bizi ne kadar yalnız bıraktığı konusu gündeme gelmedi mi?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyle bı konu olmadı orda sıyasıolarak akplıler cogynlukdaydı zatenArafilboylu
Yorum
Yorum