Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aziz yıldırım da 2.kümeye düşmeden ifadesini bir an evvel alsalar ya
    Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• fox haber:şike ispatlanırsa ilk olarak lig şampiyonluğu elden alınacak
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• eger bu kadar delile ragmen tff bu isten fb yi kurtarma hesaplarina girdigi an igden cekilme talebimiz ile karsi karsiya gelmemeliler..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          etme bunu
          ettim bile
          ....
          BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            federasyon başkanı aniden değiştirildi, daha önceki senelerde tff seçimleri uzun sürüyordu şimdi sabah uyandık koltuğa eski fb veleybol başkanı getirilmiş. bu işte bit yeniği seziyorum, bu davadan haberi olanlar kendi lehlerine karar verdirmek için şipşak kendi başkanlarını almışlar, bu adam yer yerinden oynasa febeye ceza vermez
            Türkiye de dava bizzat savcılık tarafından acıldı.Federasyondan uefa hemen bir cevap beklerse yargıdan bagımsız bir karar verebilir.

Simdi gelelim can alıcı konuya..Biraz akıl yürüttüm...Futbol federasyonu baskanının görevi bırakması ve yeni baskanın gelmesi sizce de biraz ani olmadı mı?

Benim kanaatim bu davadan haberdar olanlar elcabukluguyla kendi lehlerine karar verebilecek bir federasyonun olusması icin ugrastılar..Böylece olası bir mahkeme kararından etkilenmemek istediler.Hic olmazsa bu sene..

Peki burada bu oyunu kim bozabilir...Tabiki UEFA ve bagımsız yargı..

bir kac sayfa önce bunu yazmıstım..Bende aynı görüsteyim..
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Star da şimdi göz altındaki kişi sayısını söylediler

61
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• 13 kişi daha gözaltına alındı

cnn türk

Yorum

• fb kume düşürülmezse fifa girer devreye rahat olun
                  En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 19:04.

Yorum

• mehmet ali aydınların federasyon başkanlığına seçilmiş olması bence dezavantaj değil bilakis avantajdır. fb lehine vereceği her karar uefalık ve fifalık olur. çok hassas konularda tff başkanı aldığı kararlarda çok seçici olacaktır.
                    SABIR = BAŞARI

Yorum

• chemedya Ahmet Ercanlar
                      Son gelen bilgiler Aziz Yıldırım´ın yüzde 99 tutuklanacağı yönünde. Suçlamalar: Tel dinletme‚ tehdit‚ evrak sahteciliği‚çete kurmak vs.

Allahım sana geliyorum bu chemedya denen zırtopoz, her türlü iddiada her türlü suçlamada haksız olduklarını bilmesine rağmen yine de fenerbahçenin köpekliğini yapmış bu adam bile bunu yazdıysa gerçekten oluyor bir şeyler.

Haydi bakalım ben yine heyecanlandım gidiyorum dışarı hava alayım geleyim.

27 yıllık emeklerimizin bir kez olsun karşılığını almamıza çok az kaldı. Hissediyorum.

Bundan sonra sadece Karadeniz Fırtınası esecek.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Fener i küme düşürmeden şampiyonluktan ederek vaziyeti idare etmek gibi bir yol arar bence de Federasyon...Ama öyle bir yol bulamayacaklar gibi görünüyor...Allah kim neye layıksa onunla muamele etsin...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eger bu kadar delile ragmen tff bu isten fb yi kurtarma hesaplarina girdigi an igden cekilme talebimiz ile karsi karsiya gelmemeliler..
                          aynen hocam aynen..şu saatten sonra bu olay örtbas edilmeye çalışılırsa veya edilirse kesinlikle çok sağlam bir tepki koymalıyız..

Yorum

• seviyorum bu forumu :
                            ....
                            BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aziz yıldırım da 2.kümeye düşmeden ifadesini bir an evvel alsalar ya
                              Bunlar bu gidişle 3. lige düşünce alacaklar belli ki...
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bu soruşturmanın Kemalettin Göktaş ile ilgisi yok bunu herkes biliyor ancak Sn. Milletvekilimiz, kimsenin yapmadığını yapıp bu lig ile ilgili birçok insanın kafasını karıştırdı.Arı kovanına tek başına çomak soktu.Yine de helal olsun sn. Göktaş'a...
                                En son hodlu tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 19:17.
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X